Negi iskeistumet laime ir meile, supratima ir gyvenimo dziaugsma, su 15 cm zemesniu draugu ar vyru, i 25 cm ausktesni vyruka, su kuriuo butu irgi gerai, bet metams einant ta meile ir laime pamazel dingtu...
Svarbu kaip patys jauciates, o kiti tegu savo problemas ziuri, kuo labiau vieni kitus apsneka, tuo labiau patys savu problemu turi, manau.
Mano viena pazystama, man mestelejo, kai suzinojo, kad isimylejau 10 cm zemesni uz save.. - mazdaug kaip jus atrodysit gatvej, tau tik namie reiks sedet, nes bijosi kartu pasirodyti, o dar be to ir kiti, ryskiai matomi skirtumai (odos spalva..) ir t.t. tuo metu pasigailejau is vis,kad papasakojau apie ji (realiai dar mes nebuvom susitike, nes susipazinau per interneta..bet neuzilgo ivyks.) nepraejo nei menuo po jos tokio pasakymo, suzinojau, kad santykiai su vyru klostosi labai prastai, anas duodas po miesta su kita, o ji bijo iseiti is namu, nes miestukas mazas, bijo zmoniu reakcijos
negrazu, bet giliai sirdy juokiaus. Taip,kaip ji sugebejo netiesiogiai, bet izeisti mane, atsisuko pries ja pacia.