Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

o tai dabar Tavo draugas- vyras aukstesnis uz Tave?

Šiek tiek aukštesnis, bet tikrai ne visa galva smile.gif Kai apsiaunu kablus, tai pati ūgiu jį pranokstu ax.gif
Atsakyti
Man labai gražiai atrodo Deivis su Valinskiene lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

o man tai nelabai... schmoll.gif kai pamatau as juos tai pagalvoju, kad juk butent taip atrodo tos prancuziskos poreles! blink.gif
Atsakyti
Negi iskeistumet laime ir meile, supratima ir gyvenimo dziaugsma, su 15 cm zemesniu draugu ar vyru, i 25 cm ausktesni vyruka, su kuriuo butu irgi gerai, bet metams einant ta meile ir laime pamazel dingtu...
Svarbu kaip patys jauciates, o kiti tegu savo problemas ziuri, kuo labiau vieni kitus apsneka, tuo labiau patys savu problemu turi, manau.

Mano viena pazystama, man mestelejo, kai suzinojo, kad isimylejau 10 cm zemesni uz save.. - mazdaug kaip jus atrodysit gatvej, tau tik namie reiks sedet, nes bijosi kartu pasirodyti, o dar be to ir kiti, ryskiai matomi skirtumai (odos spalva..) ir t.t. tuo metu pasigailejau is vis,kad papasakojau apie ji (realiai dar mes nebuvom susitike, nes susipazinau per interneta..bet neuzilgo ivyks.) nepraejo nei menuo po jos tokio pasakymo, suzinojau, kad santykiai su vyru klostosi labai prastai, anas duodas po miesta su kita, o ji bijo iseiti is namu, nes miestukas mazas, bijo zmoniu reakcijos biggrin.gif negrazu, bet giliai sirdy juokiaus. Taip,kaip ji sugebejo netiesiogiai, bet izeisti mane, atsisuko pries ja pacia.
Atsakyti
Kaip tais giliai dzin dzilin, ką aplinkiniai mano apie tai, kad poroje vyras yra žemesnis už moterį. Svarbu žmogus ir santykiai. Man su vyru gerai, aš jaučiuosi su vyru ne tik ramiai, pasitikinčiai, bet ir patogiai. Koks skirtumas, kad apsiovus "špylkas" mūsų ūgio skirtumas ypač išryškėja? O kam nepatinka - tegul išjungia radiją. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 06 01, 15:44)
Koks skirtumas, kad apsiovus "špylkas" mūsų ūgio skirtumas ypač išryškėja? O kam nepatinka - tegul išjungia radiją.  ax.gif

drinks_cheers.gif ....... ir tegu uzsideda juodus placius akinius, kad nesimatytu akiu, pilnu pavydo, kad tokioms, pasak ju, nestandartinems poroms gerai sekasi, ir yra kupini laimes ir meiles, nei tie "standartai" .....
Atsakyti
ar ūgyje esmė? tikrai tai nėra svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo truputį keistai 4u.gif bet siaip kadangi pati mėgstu nedidelio ūgio vyrukus, turbūt nekreipčiau į tai dėmesio. Juk iš tikrųjų įsimyli ne ūgį, o žmogaus vidų smile.gif
Atsakyti
Paskutinio nr. Respublikos priede BRIGITA rase apie tos krepsininkes vestuves (nugi poavarde uzstrigo...). Mergina labai auksta, 1.98 tai pagalvojau,akd jai laaabai butu buve sunku surasti vaikina,kuris butu dar ir uz ja aukstesnis, na zinoma,krepsininkai vieninteliai turbut ir lieka doh.gif bet jos isrinktasis yra uz ja zemesnis, iki ausu kazkur, bet man visai graziai jie ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
jo, tikrai, nesmagu kai vyras zemesnis unsure.gif bet pas mane tokios problemos nera biggrin.gif
Atsakyti
as kazkaip net neziuriu i zemesnius ar mano ugio vyrus,bet as kaip moteris nediduke-169cm tai vyrai tokio ugio man visai nesiziuri tongue.gif optimalus ugis apie 185cm ax.gif nezinau...visgi man graziau kai smulki moteris ir aukstesnis vyras
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 06 20, 06:51)
as kazkaip net neziuriu i zemesnius ar mano ugio vyrus,bet as kaip moteris nediduke-169cm tai vyrai tokio ugio man visai nesiziuri tongue.gif optimalus ugis apie 185cm ax.gif nezinau...visgi man graziau kai smulki moteris ir aukstesnis vyras

169cm ir nedidukė??? O tai ką sakyti, jei ūgis tik 157cm? Turbūt man neteko sutikti už save žemesnių vyrų g.gif
Atsakyti