Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Salva @ 2006 03 17, 23:08)
Sveikos moteros  4u.gif Matau, tema seniai niekam nebuvo aktuali  4u.gif  O man vis dar aktuali. Praejo pusmetis nuo paskutinio parasymo cia, bet nelabai kas pasikeite - jo ugis man labai  nepatinka  verysad.gif Rodos, viskas galetu buti gerai, jis nori tuoktis ir vaikuciu, bet as gatveje vis pagaunu save besidairant i visus vyrus. Ir ju dauguma - auksti. Na, bent jau normalaus ugio... O dar koleges darbe pastoviai issitycioja is kiekvieno mazdaug tokio ugio vyriskio, liliputais isvadina, tai man kaip druska ant zaizdos!!!  g.gif Zinau, kad ne joms su zmogum gyvent reikes, bet vis tiek bijau, kad pamaciusios - uz akiu kalbetu "nu va - tik toki sugebejo susirasti vargsele..."
Zinau, kad tai labai kvaila, bet rodos negaliu ir atsipalaiduoti, negaliu jo pavadinti JUO  verysad.gif Bet paskui mastau - gal problemos isties slypi daug giliau blink.gif Tokios mintys: zemaugis niekada nepadarys karjeros, nes lyderiais pripazistami dazniausiai auksto stoto, o nepadarys karjeros - nebus pinigu, nebus pinigu - nebus ir laimes dideles seimoj... Gi senmerge jau esu, viska apskaiciuot emiau, nebeiseina mylet ta tyraja nekalta meile, kuria mylejau anksciau, kai gyvenimo skoni dar tik ragavau...  Na, jau nuklydau nuo temos  biggrin.gif Kita tema galetu buti - kokia kaina zemaugis vyras gali prasimusti ir buti gerbiamas ne maziau uz aukstaugi...
ax.gif ....hm...as noriu gi ir tu vedybu, ir vaikuciu.... ax.gif tik galvoju - kaip padarius, kad pvz sunelis nepaveldetu musu ugio (as 165, jis (potencialusis tevelis  4u.gif  ) plika akim nematomais pora cm gal ir aukstesnis)... Ot liliputu seimynele butu  doh.gif
Zodziu... laukiam toliau kas bus. Taip noretusi tiketi, kad viskas bus ok!!! Kas zino, gal uz kokio pusmecio vel atnaujinsiu tema  biggrin.gif Niekam neidomu, bet vis tiek parasysiu, kaip sekasi  ax.gif

Stai, matote, ka padaro nepasitikejimas savimi!  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nesamonė dėl tos karjeros. Pilna mažučių, storų, plikų o kokius pinigus daro! Aukšti vyrai ne tik tau vienai patinka. Ramiau miegosi su žemesniu.
Kad vaikas bus neaukštas, tai yra tikimybė. Bet tik tikimybė. Tu ne širdim, o protu svarstai. Tai protingai pagalvojus tikrai neverta tekėti, jeigu kamuoja nesmagumo jausmas. Gal sutiksi žavų ir aukštą. Gal ištekėsi. Gal nesusiklostys. Tada prisiminsi savo "mažutį" ir galvosi, kad su juo būtų viskas kitaip. Nesupratau, ar tu jį myli ar tik ženytis nori? Jeigu dvejoji, tai gal dar nesutikai savojo? O dėl bendradarbių, tai greit visi apsipranta ir nekreipia dėmesio. Svarbu, kad pati nesureikšmintum.
Atsakyti
oi aktuali man si tema.. rolleyes.gif vyras, kuri esu be galo isimylejus.. nors, dar nebuvo susitike "in real" bet tai ivyks vasara.. yra zemesnis uz mane! sakau, negana to, kad be proto isimylejau dvigubai uz save vyresni, juoduka dar pasirodo jis ir nemazai zemesnis turi buti! doh.gif o visad sakydavau " niekada nemyleciau zemesnio.." blush2.gif nes pati esu ne zemute, (1.75 cm..) ir ne kudute, tai ir salia saves isivaizduodavau didesni.. bet, kaip sako, meile akla! aisku, kai susitiksim, gali atrodyti viskas kitaip.. bet man dzin ka mano kiti, svarbu, kad mes abu del to jauciames gerai mirksiukas.gif na bent jau kol kas atrodo, tai tik mazyte smulkmena... dar gerai, kad aukstakulniu nemegstu, taiu nebus sirdies grauzimo.. blush2.gif
Atsakyti
na maniskis taip pat zemesnis uz mane... mano 177, o jo kazkur apie 175.. tai net basomis jis jau mazesnis.. tai ka kalbeti kai as uzsimaunu batus.. kad ir su labai nezymiu kulniuku... o jei jau rimtus kablus uzsidedu... blink.gif ... tongue.gif bet manes tas tikrai netrikdo.. seniau kompleksuodavau tiek del savo ugio - kad esu labai auksta, ir kad praktiskai visi vyrai arba lygus su manimi arba zemesni,.. retai kada sutikdavau tikrai aukstesni uz save.. bet dabar tuo netgi didziuojuosi thumbup.gif labai faina biggrin.gif o maniskis net kruciau jauciasi su manimi cool.gif tipo paziurekit kokia lialia turiu biggrin.gif nzn... myliu ji wub.gif ir jo ugis manes netrikdo.. tuo labiau kad tiek smugis geras thumbup.gif , tiek labai artimas siela zmogutis.. tiek jo seima bei draugai labai siltai mane priima.. maniskiai ji taip pat gerbia ir jokiu apkalbu net nera..
Svarbiausia kad puikiai mes sutartume ir nebutu jokiu pykciu... rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip prisiminiaubsavi pirma rimta meile - buvo uz mane siek tiek, nezymiai zemesnis. Bendravom palyginti nedaug, su keliu metu pertraukom. Na, nezinau, praejo jau daugiau kaip 10 metu, bet vis dar ji prisimenu kaip labai patrauklu vaikina. Anksciau dar sutikdavau ji kazkur netiketai, tai vis suvirpedavo sirdis, nors jau rimtai draugavau su dabartiniu vyru. Atrode, nu ir dzin, kad zemesnis, bet koks fainas doh.gif
Buvau pradejusi studiju metais kazkiek bendrauti su kitu vaikinu, irgi zemesniu uz mane kazkiek (beje, pati nes auksta, gal koks 1.68-1.70), nu bet koks fainas buvo -aktyvistas, romantikas, gabus ir visoks kitoks thumbup.gif tik kad viskas nutruko netiketai, bet buvau nusiteikusi su juo rimciau bendraut, kazkaip to ugio skirtumo ne nepastebedavau...
Atsakyti
Man aukšti , stambūs vyrai gražu. Sudaro kažkokią patikimumo iliuziją. Draugavau su aukštais, o ištekėjau už "mažiuko" 1,80cm. Pati aš 1,72 ir stamboka. Atrodome lygūs, o kai aš su aukštesniais kulnais, tai jis atrodo žemesnis. Niekad nejaučiau komplekso ir perku batus kokie tik patinka. Kai matau einant kokia "nelygią" porą, tai man smagu, kad žmonės nekompleksuoja. Norisi prieiti, pasidžiaugti ir padrąsinti. Smagu, kad jauni žmonės spjauna į ūgį ir nebijo būti kartu. thumbup.gif
Atsakyti
O mes atnaujinome baliniu sokiu pamokas. thumbup.gif As apsiaunu batelius su 4-5 cm pakulne, kad judesiai graziau atrodytu, o kad mielasis lieka puse galvos zemesnis tikrai net nepagalvojau. Puikiai praleidome laika, negaliu sulaukti kitos savaites!
Atsakyti
Ech panos panos... kai ūgis būna iki 180 cm, tai tikrai nemaža tikimybė sutikt aukštesnį vaikiną (ir tai artejant prie 180 ji zenkliai mažėja, o peržengus...), o ka man daryt su mano 190??? Ir beje tai jau tampa problema, nors niekada neturėjau jokių kompleksų dėl ūgio. O šiaip, kažkaip aš neturiu nieko prieš tokias nestandartines poras, ir pati esu draugavus su žemesniu už mane vaikinu ir kažkaip didelio diskomforto nejaučiau, įpratus, kad žmonės aplink mane žemesni, nors aišku gatvėje žmonės kartai ir atsisukdavo.
Buvo net juokingas (bent jau man) nuotykis praeitą vasarą. Susitikau mieste su savo klasioku (na mes su juo dar ir vienoj smėlio dėžėj žaidėm ir darželį kartu lankėm), kurio nemačiau labai seniai, na o jis už mane žemesnis. Galiu 100% patikint, kad mes tik draugai, o mieste kažkokiems -niolikiniams pasirodė kitaip ir prasidėjo visokie komentarai maždaug, kad ar jam negėda, kad jis už mane žemesnis ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 29 kovo 2006 - 23:02
Man si tema taip pat aktuali bigsmile.gif . Manieji vaikinai buvo aukstesni uz mane ir sakiau nenoriu vyro zemesnio.. na kaip ant zlastes isimylejau uz save zemesni berneli smile.gif wub.gif meile susuko galva. Is pradziu galvojau kompleksuosiu, niu bet kad ne, einu pasitempus ir nusispjaut ar kas ziures, ar apkalbes. Bet kulnu su 9cm isvengiu, nors ne taip daznai tokius ir nesiodavau. Svarbu sirdis viena ir didele thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai vienodo ugio.Abu po 1.70 m. Bet as labai megstu nesioti aukstakulnius,o kad jis tuomet uz mane keliais centimetrais mazesnis,visiskai nekomplesuoju.Ne tai svarbiausia gyvenime..
Atsakyti
QUOTE(Herta @ 2006 03 30, 11:26)
Mes tai vienodo ugio.Abu po 1.70 m. Bet as labai megstu nesioti aukstakulnius,o kad jis tuomet uz mane keliais centimetrais mazesnis,visiskai nekomplesuoju.Ne tai svarbiausia gyvenime..

good.gif
Atsakyti
mano vaikinas mazesnis uz mane 3 cm, bet as neimu i galva, pries tai visi mano vaikinai buvo aukstesni, bet niekam tike.. aisku cia ne ugis kaltas..bet dabar esu laiminga su savo mazuciu wub.gif
Papildyta:
mano vaikinas mazesnis uz mane 3 cm, bet as neimu i galva, pries tai visi mano vaikinai buvo aukstesni, bet niekam tike.. aisku cia ne ugis kaltas..bet dabar esu laiminga su savo mazuciu wub.gif
Atsakyti

Sveiki!Skaitinejau visas temas po truputy, bet neradau kazkaip vienos temos, kuria istikruju butu idomu paskaityti ir suzinoti Jusu nuomone...Koks Jusu poziuris i poras kuriose mergina aukstesne uz vaikina?!pazistate tokiu?o gal patys tokios poroms priklausote?
Atsakyti