Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

yra jau tokia temele cia http://www.supermama...?showtopic=5502
Atsakyti

Sveikos...Na, man si tema irgi aktuali.Draugauju su mazdaug 10cm zemesniu berniuku...jau ilgokai mes karta!istikruju viskas nerealiai idealu ir t.t., jis labai saunus, rupestingas, beproto mane myli, romantikas, megsta staigmeneles, linksmutis...Galeciau vardint ir vardint!niekada nejauciu to musu skirtumo ugio, atrodo tikrai butume lygiaverciai, na bet tik i gatve iseinam ir viskas...Iskart tie zvilgsniai zmoniu...Mane tas veikti pradeda... g.gif verysad.gif
Atsakyti

aga, aciu...radau! 4u.gif
Atsakyti
Draugavau su žemesniu už save vaikinu, tai nejaukiai jausdavausi kai kur nors išeidavome. Nesijaučiau gerai, na gal jei labai mylėčiau, na bet nepatinka man žemesni schmoll.gif
Atsakyti
bet prie aukštų panų ir labai lenda tie mažesni vyrai. Aš net juokauju, visi neaukšti vyrai mano...
Ai, aijajai ilgos kojos, ai kokia gražuolė, lydosi vyrai biggrin.gif
tai, kai sukinėjasi toks pulkas, vienas, kuris nors, ima ir prisitrina wub.gif
bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą- tas susižavėjimas ir dėmesys aukštai moteriai lieka visą gyvenimą...
ir aš dėl to laiminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gama: 25 gegužės 2006 - 14:23
O ka, jei žemas tai be smegenų ir žavus negali būti g.gif Jei jums patinka Stalonė tai jo ūgis iki 1.60 m Holivude pilna gerų aktorių ir dažnas yra žemas, kaip tik aukštų yra mažiau, jei tik ne statistai.
Atsakyti

na, tiesa sakant as su pirmu draugauju zemesnu uz save...Sakau kaip zmogiukas- vaikinas jis idealus viskuom!bet man tas ugis kartaais trigdo... verysad.gif
Atsakyti
Nu o ko tu dėmesį kreipi? Gi ne esmė tam ūgy mirksiukas.gif Jau kurį laiką esu su savo ūgio žmogum, bet esu be galo laiminga cool.gif Nors visad žiūrėjau į dvimetrinius, nes pati nesu mažytė... Na, kad ir kaip ten bebūtų, esmė tarpusavio santykiuose, supratime ir visame kame išskyrus tokias nesamones kaip ūgis, išvaizda ir panašiai. Žmonės žiūri? Pažiūrėjo ir pamiršo. Ir aš mėgstu į žmones žiūrėt, nu ir ką? Ir nieko, po kelių sekundžių pamirštu, taip kad nesigilink kas į tave žiūri, kodėl ir kaip, o tiesiog gilinkis į judviejų santykius, gyvenimo prasmę ir pan. Nei vienas pašalinis negyvens su juo, tu gyvensi, tai koks po velnių kam skirtumas??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2006 05 25, 21:38)
na, tiesa sakant as su pirmu draugauju zemesnu uz save...Sakau kaip zmogiukas- vaikinas jis idealus viskuom!bet man tas ugis kartaais trigdo... verysad.gif

Seila, ūgis lovoj netrukdo.Mažiukai aršesni, prisimink Napaleoną lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
na, tiesa sakant as su pirmu draugauju zemesnu uz save...Sakau kaip zmogiukas- vaikinas jis idealus viskuom!bet man tas ugis kartaais trigdo... 

O mano exas už mane buvo visa galva žemesnis. Aš gana aukšta (175), kūda, o jis - toks "radiatorius" showoff.gif new_russian.gif fitness4.gif Įtariu, kad pakankamai komiškai atrodydavome šalia vienas kito mastau.gif Iš pradžių tai labai kompleksavau, net už rankučių vengdavau susikibti einant gatve, o ką jau kalbėti apie lėtą šokį, bet paskui kažkaip pripratau ir ėmiau nereaguoti. Nes, jeigu yra meilė, jausmai, tai ūgis tikrai neturėtų trukdyti. Aš juk buvau su tuo žmogum dėl to, kad su juo būti gera, o tie keli nedadurti cm, tai tik 0 sveikų palyginus su visa kita. Aišku, norėtųsi, kad vyras būtų tarsi ąžuolas, už kurio jaustumeisi kaip už mūro, bet, kaip žinia, Lietuva - manekenių kraštas, tai nėr ko norėt nail.gif
Atsakyti
o tai dabar Tavo draugas- vyras aukstesnis uz Tave?
Atsakyti