yra jau tokia temele cia http://www.supermama...?showtopic=5502
Sveikos...Na, man si tema irgi aktuali.Draugauju su mazdaug 10cm zemesniu berniuku...jau ilgokai mes karta!istikruju viskas nerealiai idealu ir t.t., jis labai saunus, rupestingas, beproto mane myli, romantikas, megsta staigmeneles, linksmutis...Galeciau vardint ir vardint!niekada nejauciu to musu skirtumo ugio, atrodo tikrai butume lygiaverciai, na bet tik i gatve iseinam ir viskas...Iskart tie zvilgsniai zmoniu...Mane tas veikti pradeda...

aga, aciu...radau!

Draugavau su žemesniu už save vaikinu, tai nejaukiai jausdavausi kai kur nors išeidavome. Nesijaučiau gerai, na gal jei labai mylėčiau, na bet nepatinka man žemesni

bet prie aukštų panų ir labai lenda tie mažesni vyrai. Aš net juokauju, visi neaukšti vyrai mano...
Ai, aijajai ilgos kojos, ai kokia gražuolė, lydosi vyrai
tai, kai sukinėjasi toks pulkas, vienas, kuris nors, ima ir prisitrina
bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą- tas susižavėjimas ir dėmesys aukštai moteriai lieka visą gyvenimą...
ir aš dėl to laiminga
Ai, aijajai ilgos kojos, ai kokia gražuolė, lydosi vyrai

tai, kai sukinėjasi toks pulkas, vienas, kuris nors, ima ir prisitrina

bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą- tas susižavėjimas ir dėmesys aukštai moteriai lieka visą gyvenimą...
ir aš dėl to laiminga

O ka, jei žemas tai be smegenų ir žavus negali būti
Jei jums patinka Stalonė tai jo ūgis iki 1.60 m Holivude pilna gerų aktorių ir dažnas yra žemas, kaip tik aukštų yra mažiau, jei tik ne statistai.

na, tiesa sakant as su pirmu draugauju zemesnu uz save...Sakau kaip zmogiukas- vaikinas jis idealus viskuom!bet man tas ugis kartaais trigdo...

Nu o ko tu dėmesį kreipi? Gi ne esmė tam ūgy
Jau kurį laiką esu su savo ūgio žmogum, bet esu be galo laiminga
Nors visad žiūrėjau į dvimetrinius, nes pati nesu mažytė... Na, kad ir kaip ten bebūtų, esmė tarpusavio santykiuose, supratime ir visame kame išskyrus tokias nesamones kaip ūgis, išvaizda ir panašiai. Žmonės žiūri? Pažiūrėjo ir pamiršo. Ir aš mėgstu į žmones žiūrėt, nu ir ką? Ir nieko, po kelių sekundžių pamirštu, taip kad nesigilink kas į tave žiūri, kodėl ir kaip, o tiesiog gilinkis į judviejų santykius, gyvenimo prasmę ir pan. Nei vienas pašalinis negyvens su juo, tu gyvensi, tai koks po velnių kam skirtumas???

QUOTE(Seila @ 2006 05 25, 21:38)
na, tiesa sakant as su pirmu draugauju zemesnu uz save...Sakau kaip zmogiukas- vaikinas jis idealus viskuom!bet man tas ugis kartaais trigdo... 

Seila, ūgis lovoj netrukdo.Mažiukai aršesni, prisimink Napaleoną

Aciu merginos uz patarimus...

O mano exas už mane buvo visa galva žemesnis. Aš gana aukšta (175), kūda, o jis - toks "radiatorius"

o tai dabar Tavo draugas- vyras aukstesnis uz Tave?