Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Mielosios, gal galite pasakyti, ar Margaritos kosmetinis pienelis normaliai nuvalo makiažą (tame tarpe ir tušą)? 4u.gif
Atsakyti

as irgi maciau Maximoje akcija,norejau griebti rasos vaistazoliu pieneli jautriai odai,bet is tos linijos nei vieno produkto nebebuvo blink.gif gal ispirko..cia karoliniskiu maximoj..o siaip labai man tas pienelis patiko,labai gerai nuvalo makijaza ,bet atradau jam alternativa ax.gif pabandymui paemiau margaritos pieneli su daigintais kvieciais,tai irgi labai neblogas ,ir netgi labai panasus kazkuo i rasos man,malonaus metu kvapo,kiekis toks pat 150ml,o kaina apie 8lt tik ax.gif naudoju kelias dienas ,visai patinka kol kas smile.gif

man makijaza nuvalo gerai,tusa su pieneliu nevalau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 15 kovo 2010 - 22:02
QUOTE(daite @ 2010 03 15, 21:06)
Mielosios, gal galite pasakyti, ar Margaritos kosmetinis pienelis normaliai nuvalo makiažą (tame tarpe ir tušą)?  4u.gif

Man - vienareikšmiškai taip, visą makiažą su juo valau ir nesiskundžiu, labai geras dalykas, smagiai ir švariai nuvalo, tikriausiai vienas geriausių mano bandytų pienelių, manau ilgam pasiliksiu prie jo, nes per akciją paperku už 5 lt biggrin.gif
Atsakyti
Pabandžiau kremuką drėkinantį iš rožinės linijos, labai patiko ax.gif iš pradžių toks jausmas, kad bus riebokas, bet labai lengvai susigėrė smile.gif Draugas pradėjo naudoti iš tos pačios linijos skirtą odai su išsiplėtusiais kapiliarais, irgi patenkintas, maloniai tepasi, ramina, tik dėl poveikio kapiliarams dar nieko negaliu pasakyti, nes per trumpai naudoja..
Jau savaitę naudoju alaus šampūną (kažkada labai seniai esu jį naudojusi..), labai jis man malonus, švariai plauna smile.gif
Bet va balzamas lūpoms tai man smirdi.. drėkina ir minkština, bet su kvapu sunkiai einasi susigyventi..
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2010 03 16, 09:15)
Bet va balzamas lūpoms tai man smirdi.. drėkina ir minkština, bet su kvapu sunkiai einasi susigyventi..

Apie kurį balzamą kalbat? Ar tik ne su šaltalankiais kartais? Man šaltalankiai kvepia rolleyes.gif Turiu dar su alavijais, bet tas tai žole gryna trenkia, negaliu dabar naudot, ir taip visi kvapai iš proto varo doh.gif biggrin.gif
Su šaltalankiais geriau drėkina lūpas nei tas su alavijais.

Gal kas su pienu ir medimi bandė ir gali pakomentuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 16 kovo 2010 - 09:22
Sveikos 4u.gif

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 16, 10:21)
Apie kurį balzamą kalbat? Ar tik ne su šaltalankiais kartais? Man šaltalankiai kvepia  rolleyes.gif  Turiu dar su alavijais, bet tas tai žole gryna trenkia, negaliu dabar naudot, ir taip visi kvapai iš proto varo  doh.gif  biggrin.gif

Su Šaltalankiais man Nr. 1 balzamas. Ir drėkina stipriai ir ant lūpų gerai išsilaiko, o kvapo tai nelabai ir užuodžiu. Su Pieneu ir Medumi kvapas yra, malonus, bet drėkina žymiai silpniau. Bent jau man. Tad aš visada renkuosi su Šaltalankiais, jei yra galimybė.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 16, 09:21)
Apie kurį balzamą kalbat? Ar tik ne su šaltalankiais kartais? Man šaltalankiai kvepia  rolleyes.gif  Turiu dar su alavijais, bet tas tai žole gryna trenkia, negaliu dabar naudot, ir taip visi kvapai iš proto varo  doh.gif  biggrin.gif

apie tą su alavijais.. gerai apibūdinot, trenkia kažkokia žole.. rinkausi tarp šaltalankių ir šito, kažkodėl nuojautą pavedė, nes buvau įsitikinus, kad šaltalankiai turėtų smirdėti doh.gif su pienu ir medum nekyla noras bandyti, man tokie kvapai nėra labai prie širdies, bet va gyvai nesu būtent jo uosčius, gal visai patiktų ax.gif
na tai teks šitą smirduką kaip nors išnaudoti ir jau tada su šaltalankiais išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 16, 09:21)

Dabar naudoju - ir drėkina neblogai, ir kvapas priimtinas. Iš visų mažiausiai patiko alijošinis - bjauroko "skonio" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 03 15, 21:06)
Mielosios, gal galite pasakyti, ar Margaritos kosmetinis pienelis normaliai nuvalo makiažą (tame tarpe ir tušą)?  4u.gif

Gerai nuvalo smile.gif sunaudojus esu gal 10 buteliukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 16, 10:21)

Čia tas geltonas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 16, 22:59)
Čia tas geltonas? smile.gif

Jo, tas geltonas, kiek žinau tai daugumai jisai geriausias iš visų margaritos ax.gif
Atsakyti
Dar vienas favoritas sio firmos. wub.gif Rasos purumo suteikiantis sampunas ploniems plaukams .Plaukai purus,atrodo ju daugiau,blizga,patiko thumbup.gif

o ta su pienu ir medumi piestuka dabar naudoju,nu nieko,drekina gerai,bet jo skonis man nepatinka,jauciasi burnoje,kai uztepu,manau daugiau nepriksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 17, 10:13)
Pati nesu turėjusi, bet bandžiau, tai patiko man tiek kvapas, tiek poveikis  smile.gif

man ir iš dušo želių geriausia su pienu ir medum, tikriausiai geriausiai maitina mano odą ax.gif
Atsakyti