Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 19, 22:53)
Aš tai ir 25 būdama nepirksiu, vistiek laikausi nuomonės, kad per anksti biggrin.gif

Pirmiausiai tai toje linijoje sudėtyje nėra kažkokių baisingų ingreidientų, nuo kurių tavo oda pasidaryti kokia nors neįgali ar greičiau senti imtų. O antra, tai jau dabar reik rūpintis oda, o kremas su tinkama SPF apsauga yra Nr. 1 raukšlių prevencijai.

O beje! Gal kas žinote ar turite galimybę nustatyti, koks Biok probleminės serijos kremo-gelio pH? Turiu lakmuso popierėlių, bet neturiu skalės, tai naudos jokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 20, 12:35)
O beje! Gal kas žinote ar turite galimybę nustatyti, koks Biok probleminės serijos kremo-gelio pH? Turiu lakmuso popierėlių, bet neturiu skalės, tai naudos jokios  doh.gif

pabandyk i google.com suvesti "ph scale" - man ten ismeta visokiu ten spalvu lenteliu smile.gif
ir aprasyk, ka cia sumastei - smalsu!
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 20, 12:08)
pabandyk i google.com suvesti "ph scale" - man ten ismeta visokiu ten spalvu lenteliu smile.gif
ir aprasyk, ka cia sumastei - smalsu!

Bet tai kaip man žinoti, kuri skalė tinka būtent tiems lapeliams? unsure.gif Nes visi lapeliai turi savo skales. Bet reikės pabandyt, a vdrug pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 20, 13:10)
Bet tai kaip man žinoti, kuri skalė tinka būtent tiems lapeliams?  unsure.gif  Nes visi lapeliai turi savo skales. Bet reikės pabandyt, a vdrug pavyks  biggrin.gif

kokie lapeliai, kokia firma?smile.gif
ir kam tau PH (seklys morka prabudo many) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 20, 12:13)
kokie lapeliai, kokia firma?smile.gif
ir kam tau PH (seklys morka prabudo many) biggrin.gif

Nežinau firmos, iš laboratorijos nukniaukti biggrin.gif
pH reikia tam, kad įsitikinčiau jog jis pakankamas eksfoliacijai ax.gif
Atsakyti
Sveikos. O aš esu labai patenkinta Rasos stangrinamuoju kūno kremu, kažkaip pastebėjau rezultatus ax.gif todėl dabar jau net nežinau kelintą pakuotę baiginėju smile.gif Taip pat visad perku Margaritos intymios higienos prausiklį, tačiau dabar gundausi išbandyt Rasos. Gal kas turite kokių atsiliepimų apie jį? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 03 20, 13:36)
Sveikos. O aš esu labai patenkinta Rasos stangrinamuoju kūno kremu, kažkaip pastebėjau rezultatus  ax.gif todėl dabar jau net nežinau kelintą pakuotę baiginėju smile.gif Taip pat visad perku Margaritos intymios higienos prausiklį, tačiau dabar gundausi išbandyt Rasos. Gal kas turite kokių atsiliepimų apie jį? mirksiukas.gif

Aš naudoju, Rasos net labiau patinka už Margaritos su pieno baltymais, kuris ilgą laiką buvo favoritas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 20, 14:17)
Nežinau firmos, iš laboratorijos nukniaukti biggrin.gif
pH reikia tam, kad įsitikinčiau jog jis pakankamas eksfoliacijai  ax.gif

taaks, problematiška bus parinkt tinkamą skalę :]

o dėl to produkto (Rasos gelio spuogams) eksfoliacijos, pastebėjau: jei palieki pernakt lašelį ant spuogo ar bandančio iškilti tokio zarazos, tai ryte nusilupa plonytis, tiesiog nanoplonumo odos lapelis, panašiai kaip perdeginus saulėj odą. Tiksliai tokio diametro, kiek tepta. Reziumuoju, kad eksfoliacijos pakanka ;]] bet čia moksliškai, kaip Prieblanda moka, neįrodyta biggrin.gif
kita vertus, tokio drastiško gelio krovimo ant spuogo nerekomenduoju, ypač toms, kurių odytė jautresnė ar plonesnė.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 20, 14:53)

o dėl to produkto (Rasos gelio spuogams) eksfoliacijos, pastebėjau: jei palieki pernakt lašelį ant spuogo ar bandančio iškilti tokio zarazos, tai ryte nusilupa plonytis, tiesiog nanoplonumo odos lapelis, panašiai kaip perdeginus saulėj odą. Tiksliai tokio diametro, kiek tepta. Reziumuoju, kad eksfoliacijos pakanka ;]] bet čia moksliškai, kaip Prieblanda moka, neįrodyta biggrin.gif
kita vertus, tokio drastiško gelio krovimo ant spuogo nerekomenduoju, ypač toms, kurių odytė jautresnė ar plonesnė.

Mano vyras naudoja tą gelį ir yra labai patenkintas smile.gif Tikrai labai veiksmingai naikina spuogus, kaip jokia kita prieš tasi bandyta priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 20, 13:53)

Gelis man dalykas baisus. Kas kad ten 2 proc. BHA, bet alkoholis doh.gif Labiau domina kremas-gelis.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 20, 15:04)
Gelis man dalykas baisus. Kas kad ten 2 proc. BHA, bet alkoholis  doh.gif  Labiau domina kremas-gelis.

nesibijok, lokaliai ant spuogo tepamas žalos nedaro :]
beje man irgi alkoholis kosmetikoje siaubingai netinka, visur žiūriu, kad (ypač benzoilo peroksido gelyje) jo nebūtų, antraip nusvilina odą raudonais plėmais ... (kaip Aknefug 3%)
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 20, 14:09)
nesibijok, lokaliai ant spuogo tepamas žalos nedaro :]
beje man irgi alkoholis kosmetikoje siaubingai netinka, visur žiūriu, kad (ypač benzoilo peroksido gelyje) jo nebūtų, antraip nusvilina odą raudonais plėmais ... (kaip Aknefug 3%)

Akne BP5 nėra alkoholio mirksiukas.gif Turėt atskirą produktą tepti vien tik ant spuogo man nesveika prabanga. Nes tą patį gali tas pats kremas-gelis arba Akne BP5.
Atsakyti