merginos, o nuo keliu metu skirta naudoti serija brandziai odai? kada cia pagal juos skaitosi ji brandi?

Laukia naujienos is BIOK

QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 18, 20:11)
Nesuprantu, tik dizainas keisis ar ir produktai?
pagyvensim - pamatysim

Kad rašo apie atnaujintą išorę, tai manau, kad bus senieji produktai
Bet pakuotės iš tiesų gražios 
Kaip tik esu subaigusi Margaritos dilgėlinį šampūną, neperku naujo, nes kitą optimizuoju, bet labai man jo trūksta
Geras daiktas.
Papildyta:
http://www.biok.lt/page.php?id=497 Biok pranešimas apie pakuočių atnaujinimą

Kaip tik esu subaigusi Margaritos dilgėlinį šampūną, neperku naujo, nes kitą optimizuoju, bet labai man jo trūksta

Papildyta:
http://www.biok.lt/page.php?id=497 Biok pranešimas apie pakuočių atnaujinimą

Ačiū, merginos, už visus komentarus. Nusipirkau kaip tik šiandien Margaritos pienelį, makiažą neblogai nuvalė.

Sveikutes,
snd issitikinau dar karta Biok kosmetikos kokybe
vakar veido oda buvo tokia issausejus net nezinau kodel gal koks vejas papupe stipriau ir nuo salcio, nors naudoju Margaritos matinama bet nedaug jo tepu... tai vakar uzdejau kauke ir dar gauuuusiai uztepiau Margaritos maitinamo kremuko tai siandiena veidas teisiog svyti
dar plaukus issiploviau su Margaritos purinanciu sampunu tai plaukai labai oki atrodo!
laukiu Margaritos naujoje pakuoteje!
snd issitikinau dar karta Biok kosmetikos kokybe

dar plaukus issiploviau su Margaritos purinanciu sampunu tai plaukai labai oki atrodo!

Vienas akmenukas į Biok daržą. Ką tik išbandžiau Rasos stangrinamąją dušo želę. Va tokią duso zele. Tai oda iš karto nupleiskanojo ir traukia,net pačias rankas. Nors pati želė kvepia, fainos konsistencijos ir spalvos. Bet ant odos, bent jau mano, nekas. Ir vis dėlto kol kas kas nepralenkiamiausia yra Margaritos dušo želė su šaltalankiais.
QUOTE(hobite @ 2010 03 19, 13:08)
Vienas akmenukas į Biok daržą. Ką tik išbandžiau Rasos stangrinamąją dušo želę. Va tokią duso zele. Tai oda iš karto nupleiskanojo ir traukia,net pačias rankas. Nors pati želė kvepia, fainos konsistencijos ir spalvos. Bet ant odos, bent jau mano, nekas. Ir vis dėlto kol kas kas nepralenkiamiausia yra Margaritos dušo želė su šaltalankiais.
Man patinka Rasa drėkinamoji dušo želė

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 18, 20:41)
merginos, o nuo keliu metu skirta naudoti serija brandziai odai? kada cia pagal juos skaitosi ji brandi? 

kartoju klausima

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 19, 17:16)
Nuo 25

QUOTE(dontstop @ 2010 03 14, 13:53)
aš su šituo daiktu prisižaidžiau, žiauriai išsausino odą, pradėjo kilti didžiūliai skausmingi spuogai, gydžiau veidą pusę metų