Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

merginos, o nuo keliu metu skirta naudoti serija brandziai odai? kada cia pagal juos skaitosi ji brandi? g.gif
Atsakyti
Laukia naujienos is BIOK smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 03 18, 20:57)
Laukia naujienos is BIOK  smile.gif

Nesuprantu, tik dizainas keisis ar ir produktai?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 18, 20:11)
Nesuprantu, tik dizainas keisis ar ir produktai?

pagyvensim - pamatysim ax.gif
Atsakyti
Kad rašo apie atnaujintą išorę, tai manau, kad bus senieji produktai ax.gif Bet pakuotės iš tiesų gražios smile.gif
Kaip tik esu subaigusi Margaritos dilgėlinį šampūną, neperku naujo, nes kitą optimizuoju, bet labai man jo trūksta doh.gif Geras daiktas.
Papildyta:
http://www.biok.lt/page.php?id=497 Biok pranešimas apie pakuočių atnaujinimą smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už visus komentarus. Nusipirkau kaip tik šiandien Margaritos pienelį, makiažą neblogai nuvalė. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
snd issitikinau dar karta Biok kosmetikos kokybe thumbup.gif vakar veido oda buvo tokia issausejus net nezinau kodel gal koks vejas papupe stipriau ir nuo salcio, nors naudoju Margaritos matinama bet nedaug jo tepu... tai vakar uzdejau kauke ir dar gauuuusiai uztepiau Margaritos maitinamo kremuko tai siandiena veidas teisiog svyti thumbup.gif
dar plaukus issiploviau su Margaritos purinanciu sampunu tai plaukai labai oki atrodo! thumbup.gif laukiu Margaritos naujoje pakuoteje! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 19 kovo 2010 - 12:53
ax.gif Na, purinamojo šampūno nesu bandžius, bet neabejoju, kad purina. Juokas juokais, man didžioji dalis šampūnų purina. Užtat labai patiko šampūnas iš rožinės linijos, skirtas jautriai galvos odai.

Vienas akmenukas į Biok daržą. Ką tik išbandžiau Rasos stangrinamąją dušo želę. Va tokią duso zele. Tai oda iš karto nupleiskanojo ir traukia,net pačias rankas. Nors pati želė kvepia, fainos konsistencijos ir spalvos. Bet ant odos, bent jau mano, nekas. Ir vis dėlto kol kas kas nepralenkiamiausia yra Margaritos dušo želė su šaltalankiais.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 03 19, 13:08)
Vienas akmenukas į Biok daržą. Ką tik išbandžiau Rasos stangrinamąją dušo želę. Va tokią duso zele. Tai oda iš karto nupleiskanojo ir traukia,net pačias rankas. Nors pati želė kvepia, fainos konsistencijos ir spalvos. Bet ant odos, bent jau mano, nekas. Ir vis dėlto kol kas kas nepralenkiamiausia yra Margaritos dušo želė su šaltalankiais.

Man patinka Rasa drėkinamoji dušo želė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 18, 20:41)
merginos, o nuo keliu metu skirta naudoti serija brandziai odai? kada cia pagal juos skaitosi ji brandi? g.gif

kartoju klausima blush2.gif nes nezinau kurios serijos paakiu krema pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 19 kovo 2010 - 16:17
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 19, 17:16)
kartoju klausima blush2.gif  nes nezinau kurios serijos paakiu krema pirkti  g.gif

Nuo 25 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 14, 13:53)
kad net nežinau  unsure.gif  Štai tokį turėjau  unsure.gif

aš su šituo daiktu prisižaidžiau, žiauriai išsausino odą, pradėjo kilti didžiūliai skausmingi spuogai, gydžiau veidą pusę metų blink.gif
Atsakyti