Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 09:29)
Tokiu atveju nežinau. O tu tik veidą nori plauti ar ir akių makiažą?

Kartu su visu makijažu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 04 18, 15:33)
Sveiki  4u.gif
Ir norėčiau patarimo dėl Biok kūno kremų, pienelių. Kuris jums geriausias, labiausiai patinka?  4u.gif

esu bandziusi tik Rasos kuno kremus, tai labai patiko, gerai isigeria, drekina, malonus kvapas ax.gif

user posted image user posted image

labiau patiko stangrinamasis rolleyes.gif oda svelnesne ir lygesne budavo smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 04 19, 07:28)
Tuo pačiu paklausiu:
kuris veido prausiklis iš Biok geriausias? Biok puslapy radau 3: Margarita su ramunėlėmis, Rasa mėlynam buteliuky, Rasa rožinis vaistažolių prausiklis. Pagrindinis reikalavimas - kad gerai nuplautų makijažą, mėgstu gausiai prisidažyt  biggrin.gif

turejau visus, tai labiausiai patiko Rasos is rozines serijos, gerai nuplauna makiaza, toks gaivumas ir svara thumbup.gif Margaritos su ramunelem irgi geras, kaip uz tokia kaina ax.gif
Atsakyti
Lalaa,ar tiesa kad stangrinamasis Rasa kuno losjonas geriau drekina nei drekinantis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 04 19, 13:02)
Lalaa,ar tiesa kad stangrinamasis Rasa kuno losjonas geriau drekina nei drekinantis? unsure.gif

Turėjau drėkinantį seniau, dabar jau stangrinantis arti pabaigos, bet neprisimenu, kaip ten su jais buvo doh.gif biggrin.gif Ruošiuosi vėl stangrinantį papirkt, kažkaip ant vasaros man jis labiau traukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 12:12)
Turėjau drėkinantį seniau, dabar jau stangrinantis arti pabaigos, bet neprisimenu, kaip ten su jais buvo  doh.gif  biggrin.gif  Ruošiuosi vėl stangrinantį papirkt, kažkaip ant vasaros man jis labiau traukia  g.gif

Vienu metu turejau abudu, todel galejau palyginti ax.gif
stangrinamasis mano odai geresnis rolleyes.gif
Atsakyti
Pries savaite nusipirkau
intymios higienos prausikli jautriau odai Rasa ir visiskai jis man netiko, tokia alergija sukele kad ojoj, vis del to man geriausias buvo ir lieka Lactacyd ir sutaupyti siuo atvieju nesigavo, bet ir taip sutaupau pakankamai, nes vonioje visada turiu Margarita prausikli su ramunelemis (man jis tikrai super ir zymiai geresnis uz visus Rasos), alaus sampuna ir kauke (perku pastoviai, net nekyla minties keisti nes labai tinka) biggrin.gif Aj, dar neseniai atradau ranku muila Margarita su pienu ir medum, irgi super nes visiskai nedziovina ranku odos, o kaip tik atvirksciai. Gal kvapas ir ne pats paciausias, bet tikrai pirksiu dar mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 04 19, 15:10)
Pries savaite nusipirkau
intymios higienos prausikli jautriau odai Rasa ir visiskai jis man netiko, tokia alergija sukele kad ojoj, vis del to man geriausias buvo ir lieka Lactacyd ir sutaupyti siuo atvieju nesigavo, bet ir taip sutaupau pakankamai, nes vonioje visada turiu Margarita prausikli su ramunelemis (man jis tikrai super ir zymiai geresnis uz visus Rasos), alaus sampuna ir kauke (perku pastoviai, net nekyla minties keisti nes labai tinka)  biggrin.gif  Aj, dar neseniai atradau ranku muila Margarita su pienu ir medum, irgi super nes visiskai nedziovina ranku odos, o kaip tik atvirksciai. Gal kvapas ir ne pats paciausias, bet tikrai pirksiu dar mirksiukas.gif

Man Rasos intymke irgi netiko, pienlige sukele ko nebuvo su kitais prausikliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 19 balandžio 2010 - 14:23
Jūs man paaiškinkit, kaip prausiklis gali sukelti pienligę? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 18, 15:57)
Ar jau toks prastas?  g.gif

Nevertas būti perkamas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 04 19, 08:28)

kuris veido prausiklis iš Biok geriausias? Biok puslapy radau 3: Margarita su ramunėlėmis, Rasa mėlynam buteliuky, Rasa rožinis vaistažolių prausiklis. Pagrindinis reikalavimas - kad gerai nuplautų makijažą, mėgstu gausiai prisidažyt  biggrin.gif

Aš irgi gausiai prisidažau (veidą), puikiai nusiplaunu su Rasos jautriai odai ax.gif
Kažkada esu turėjus ir Margaritos su ramunėlėmis, patiko irgi, bet va nepamenu kaip jis makiažą plaudavo..
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2010 04 19, 15:10)
Aj, dar neseniai atradau ranku muila Margarita su pienu ir medum, irgi super nes visiskai nedziovina ranku odos, o kaip tik atvirksciai. Gal kvapas ir ne pats paciausias, bet tikrai pirksiu dar mirksiukas.gif

Man visi skysti muilai džiovina ( ne tik Biok), tai ir šis ne išimtis.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif ech, vistik man tikrai netinka Rasos kremas-gelis probleminei odai, vel baisine alergija issauke... verysad.gif fsio, atsizegnosiu jo suvisam, nes pirma karta kai alergija atsirado dar nesurisau, kad nuo jo, dabar jau viskas aisku, tai va atrodau kaip smekla doh.gif
Kalbant apie intymkes, tai man pati paciausia Margaritos su pieno baltymais wub.gif jokio dirginimo nesukelia, maloniai ir gaiviai jauciuosi dar ilgai.
Dar reiktu veido prausiklio, esu bandziusi Margaritos su ramunelemis, bet ne kazka g.gif mastysiu tarp Rasos melynojo ir rozinio rolleyes.gif kazin kuris geriau alergiskai odai, misriai.
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 04 19, 19:16)
kazin kuris geriau alergiskai odai, misriai.

Gal rožinis, be kvapų ir pan, manau mažiau dirgins odą, jei alergiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 19, 20:22)
Gal rožinis, be kvapų ir pan, manau mažiau dirgins odą, jei alergiška  smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu Aistuliai, iš Bioko kremų šitas pagal Jūsų apibūdinimą turėtų tikti labiausiai smile.gif
Atsakyti