Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Becky @ 2010 04 20, 17:20)
Sito serumo pagringas glicerinas, dar yra hialurono rugsties ir dar kazko (tiksliia nepamenu, gal kas patikslins). Glicerinas pagal vienus labai dziovina oda (jei aplinkoje nepakanka dregmes, jis ja istrauks is odos), hialurono rugstis ant odos sudaro sluoksni, grubiai tariant, labai panasu i slapia pampersa ant kudikio uzpakaliuko. Isoriskai jis drekina, bet siuo atvieju oda negauna drekinimo is vidaus (o kam, jei ir taip jau pakanka dregmes?). Pagal kitus saltinius glicerinas - puikiausias ir saugiausias odos drekiklis ir minkstiklis, hialurono rugstis irgi puikiai drekina ir lygina rauksleles. Kaip yra is tikruju - nezinau, tyrimu nedariau, bet man tas serumas ziauriai trauke ir dziovino oda.

Man tas Rasos serumas irgi žiauriai traukė ir džiovino odą doh.gif Jaučiau baisų diskomfortą, atsižegojau aš nuo to serumo cool.gif
Atsakyti
šiandien bandžiau spintelėj rastą Margaritos balzamą su sojų lecitinu berods. Tai pirmas įspūdis toks keistas - palaikiau kelias minutes, nuploviau ir rankos per plaukus slydo kaip per kokį laminatą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kol kas išdžiuvo pilnai tik grifka, balzamą dėjau ant visų plaukų, tai grifka tokia puri gan atrodo, plaukai slidūs... kaip bus su šukavimu dar nežinau (nešukavau), bet galėsiu tolimesnius įspūdžius parašyt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 21, 20:38)
šiandien bandžiau spintelėj rastą Margaritos balzamą su sojų lecitinu berods. Tai pirmas įspūdis toks keistas - palaikiau kelias minutes, nuploviau ir rankos per plaukus slydo kaip per kokį laminatą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet kol kas išdžiuvo pilnai tik grifka, balzamą dėjau ant visų plaukų, tai grifka tokia puri gan atrodo, plaukai slidūs... kaip bus su šukavimu dar nežinau (nešukavau), bet galėsiu tolimesnius įspūdžius parašyt...  smile.gif

tęsinys: su didele baime šukavausi plaukus, tai nežinau, gal kažkiek palengvino šukavimą, nes man jie labai veliasi... šiaip ploviau prieš balzamą su Down Under Naturals šampūnu 2 in 1, tai balzamas pridėjo kažkokio tai poveikio šukavimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 04 20, 16:43)
Beja, merginos norėjau paklausti vieno dalyko.  Šiadien apžiūrinėjau Rasos drandžios odos serumą. Ir norėjau jį nusipirkti, bet susilaikiau. Aų nesu nieko naudojus su haliurono rūgštimi. Tai gal iš karto yra per drasu imtos tokio serumo. Beja, ir serumo niekada nesu naudojus. Tad ar vertėtų ar ne...... kažkaip būtų visai fainai pabandyti.  g.gif

"Serumo sudetis – hialurono rugstis ir ciobreliu ekstraktas. Hialurono rugstis padeda islaikyti dregmes balansa ir odos elastinguma. Ciobreliu ekstraktas pasizymi antioksidaciniu poveikiu.
Vasara seruma galima naudoti ir kaip krema, bet ziema reiktu maitinti oda, tai butinai reikia kremo. Ziema serumu sausa, svaria oda galima tepti vakare, o ryte galima patepti paakius, dekolte sriti serumu ir veida reiktu tepti kremu. Serumo sudetyje yra 50 procentu hialurono rugsties, tai yra efektyvus drekiklis, kuris islaiko dregmes balansa…" Natalija Dubnikova iš BIOK

Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 04 18, 15:33)
Ir norėčiau patarimo dėl Biok kūno kremų, pienelių. Kuris jums geriausias, labiausiai patinka?  4u.gif

Man patinka stangrinamasis ir drėkinamasis. Nuo stangrinamojo oda švelnesnė ir tokia išlieka net nuplovus kremą.

QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 07:32)
Dar yra Nr. 4 prausiklis probleminei odai, man jis pats geriausias bet kokiam makiažo kiekiui nuplaut  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Trečias buteliukas į pabaigą. Nuplauna bet kokį kiekį bet kokio tušo (vandeniui atsparaus nenaudoju) smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 04 19, 08:18)
Probleminei net nežiūrėjau, kadangi mano oda sausa, tai kažin ar tiks? g.gif

Ko gero, kad ne, jei oda sausa g.gif

QUOTE(Klapuske @ 2010 04 19, 18:16)
.Dar reiktu veido prausiklio, esu bandziusi Margaritos su ramunelemis, bet ne kazka g.gif  mastysiu tarp Rasos melynojo ir rozinio rolleyes.gif  kazin kuris geriau alergiskai odai, misriai.

Mano nuomone, labiausiai tiktų rožinis su vaistažolėmis.

QUOTE(dontstop @ 2010 04 20, 07:48)
Bandžiau intymios higienos prausiklį su pieno baltymais, dabar pamačiau, kad yra ir su alavijais. Kuris geresnis? 4u.gif

Man labiau patiko su pieno baltymais.

-----

Kur dabar nuolaidos yra Rasos ir Margaritos prekėms?
Labai reikia Margaritos pienelio su daigintais kviečiais, agurkinio šveitiklio ir poros Rasos kremų. Norfoj mačiau Margaritai nuolaidų, bet nėra pasirinkimo ten visai, neradau nei vienos reikalingos prekės doh.gif
Atsakyti
Biok akcijos visada skelbiamos jų interneto puslapyje http://www.biok.lt/page.php?id=523
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 20, 08:48)
Bandžiau intymios higienos prausiklį su pieno baltymais, dabar pamačiau, kad yra ir su alavijais. Kuris geresnis? 4u.gif

man tai jie visi vienodai geri wink.gif
Atsakyti
aga,as irgi isbandzius visus,ir visi labai patinka.paskutiniu metu vien tik juos ir naudoju. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 23, 09:21)
Man aliejukas niekaip nesibaigia tai manau iki kitos akcijos atrakcijos ištempsiu  biggrin.gif

o kiek jūs maždaug to aliejuko vienu kartu sunaudojat ir kokio ilgio jūsų plaukai? ax.gif aš jį nusipirkau, tai man laaaaaaaaabai tinka ir patinka tik nežinau, ar tinkamą kiekį naudoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivafresh @ 2010 04 23, 09:29)
o kiek jūs maždaug to aliejuko vienu kartu sunaudojat ir kokio ilgio jūsų plaukai? ax.gif aš jį nusipirkau, tai man laaaaaaaaabai tinka ir patinka tik nežinau, ar tinkamą kiekį naudoju doh.gif

Pas mane daug plaukų, tai pusei ant šlapių naudoju 3-4 paspaudimus ax.gif
Atsakyti
A kas naudoja aliejuka vidutinio ilgio plaukams? nes plaukukus nusikirpau (jie siek tiek ilgesni nei peciu linija) , ar neriebins tas aliejus labai plauku g.gif man man kai plaukai trumpesni is kart greiciau riebaluojasi doh.gif
Atsakyti
mano ilgi, iki mentikaulių apačios, ploni, besiraitantys ir besipučiantys. Aliejuko tokiems ant drėgnų (šiek tiek padžiūvusių) užtenka 2-3 paspaudimų (delne - penkių litų dydžio balutė) :] šiaip paskirstau.. vienas išspaudimas vienai kasai iš šono, antras išspaudimas kitai kasai iš kito sono, ir trečias didesnis - plaukų galams.
Manau, priklauso dar ir nuo to, kiek išsausėję ar dažyti plaukai...maniškiai neprisimenu kada dažyti, visai nesausi, na tiesiog normalūs. Sausiems manau ir aliejuko daugiau reikia, ypač kai džiovinama fenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 23 balandžio 2010 - 08:48