Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 19, 20:46)
drinks_cheers.gif  Pritariu Aistuliai, iš Bioko kremų šitas pagal Jūsų apibūdinimą turėtų tikti labiausiai  smile.gif

Kad apie prausiklius klausia biggrin.gif Bet aš irgi pritariu rožinei linijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 20:56)
Kad apie prausiklius klausia biggrin.gif Bet aš irgi pritariu rožinei linijai smile.gif

Tuo pačiu ir kremą galim išrinkt biggrin.gif
nu bet tai apsižioplinau, tikriausiai todėl, kad tuo pačiu metu galvojau, kad reikia man vėl drėkinamąjį jautriai odai nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 19, 20:59)
Tuo pačiu ir kremą galim išrinkt  biggrin.gif
nu bet tai apsižioplinau, tikriausiai todėl, kad tuo pačiu metu galvojau, kad reikia man vėl drėkinamąjį jautriai odai nusipirkt  biggrin.gif

Rytoj žingsniuosiu to kremo pirkt, nes senojo lašas belikęs ax.gif
Tai vat ir kremą išrinkom laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 21:04)
Rytoj žingsniuosiu to kremo pirkt, nes senojo lašas belikęs  ax.gif
Tai vat ir kremą išrinkom laugh.gif

No problem, čia su mum visapusiškai žmonės apsiperka biggrin.gif
Aš kol kas su rožių drėkinamuoju tepuos, bet tikrai neprilygsta Rasai, aišku nieko blogo nedaro, bet vis tiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 04 19, 18:16)
Dar reiktu veido prausiklio, esu bandziusi Margaritos su ramunelemis, bet ne kazka g.gif  mastysiu tarp Rasos melynojo ir rozinio rolleyes.gif  kazin kuris geriau alergiskai odai, misriai.

Mano oda irgi jautri (linkusi ir į alergijas, jei kas nepatinka), mišri. Man geriausias iš Rasa asortimento buvo Rasa rožinis prausiklis.
Atsakyti
Bandžiau intymios higienos prausiklį su pieno baltymais, dabar pamačiau, kad yra ir su alavijais. Kuris geresnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 20, 08:48)
Bandžiau intymios higienos prausiklį su pieno baltymais, dabar pamačiau, kad yra ir su alavijais. Kuris geresnis? 4u.gif

Man su pieno baltymais labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Atsinešu atsiliepimus apie kai kurias priemones:
Rasos purinamasis šampūnas visai nieko, bet, nors ir tirštas, aš su juo tik per du kartus normaliai išsiplaunu g.gif bet šiaip visai nieko, nors nieko gudriau nei Margaritos alaus šampūnas man nedaro tongue.gif
Rasos maitinamasis balzamas patiko, tikrai pirksiu dar ne kartą.
Rasos stangrinamoji dušo želė bigsmile.gif nu nereali ji man, kvepia fantastiškai, odos nesausina, labai patiko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 19, 17:58)
Jūs man paaiškinkit, kaip prausiklis gali sukelti pienligę?  mastau.gif

Variantas nr 1: kadangi pakuote be dozatoriaus ir dezutes, ja gali ciupineti bet kas savo nesvariom rankom, atidarineti buteliuka su tikslu "pauostit kaip kvepia" ir t.t. Uzsitersia ir pats buteliukas, o gal ir jo turinys, o toliau kaip ir aisku.

Variantas nr 2: pradzioje gal ne pienlige, bet paprasciausia alergija ar sudirginimas del netinkams sudeties, o po to, kai gleivine jau sudirginta gali prasideti ir rimtesnes problemos

Stai tokie pamastymai biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien Rasos jautrios odos intymios higienos prausiklį, taigi bandyziu ir žiūrėsiu, kaip jis man tiks ar netiks.

Beja, merginos norėjau paklausti vieno dalyko. Šiadien apžiūrinėjau Rasos drandžios odos serumą. Ir norėjau jį nusipirkti, bet susilaikiau. Aų nesu nieko naudojus su haliurono rūgštimi. Tai gal iš karto yra per drasu imtos tokio serumo. Beja, ir serumo niekada nesu naudojus. Tad ar vertėtų ar ne...... kažkaip būtų visai fainai pabandyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 04 20, 16:43)
Nusipirkau šiandien Rasos jautrios odos intymios higienos prausiklį, taigi bandyziu ir žiūrėsiu, kaip jis man tiks ar netiks.

Beja, merginos norėjau paklausti vieno dalyko.  Šiadien apžiūrinėjau Rasos drandžios odos serumą. Ir norėjau jį nusipirkti, bet susilaikiau. Aų nesu nieko naudojus su haliurono rūgštimi. Tai gal iš karto yra per drasu imtos tokio serumo. Beja, ir serumo niekada nesu naudojus. Tad ar vertėtų ar ne...... kažkaip būtų visai fainai pabandyti.  g.gif

Sito serumo pagringas glicerinas, dar yra hialurono rugsties ir dar kazko (tiksliia nepamenu, gal kas patikslins). Glicerinas pagal vienus labai dziovina oda (jei aplinkoje nepakanka dregmes, jis ja istrauks is odos), hialurono rugstis ant odos sudaro sluoksni, grubiai tariant, labai panasu i slapia pampersa ant kudikio uzpakaliuko. Isoriskai jis drekina, bet siuo atvieju oda negauna drekinimo is vidaus (o kam, jei ir taip jau pakanka dregmes?). Pagal kitus saltinius glicerinas - puikiausias ir saugiausias odos drekiklis ir minkstiklis, hialurono rugstis irgi puikiai drekina ir lygina rauksleles. Kaip yra is tikruju - nezinau, tyrimu nedariau, bet man tas serumas ziauriai trauke ir dziovino oda.
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 04 20, 18:20)
Sito serumo pagringas glicerinas, dar yra hialurono rugsties ir dar kazko (tiksliia nepamenu, gal kas patikslins). Glicerinas pagal vienus labai dziovina oda (jei aplinkoje nepakanka dregmes, jis ja istrauks is odos), hialurono rugstis ant odos sudaro sluoksni, grubiai tariant, labai panasu i slapia pampersa ant kudikio uzpakaliuko. Isoriskai jis drekina, bet siuo atvieju oda negauna drekinimo is vidaus (o kam, jei ir taip jau pakanka dregmes?). Pagal kitus saltinius glicerinas - puikiausias ir saugiausias odos drekiklis ir minkstiklis, hialurono rugstis irgi puikiai drekina ir lygina rauksleles. Kaip yra is tikruju - nezinau, tyrimu nedariau, bet man tas serumas ziauriai trauke ir dziovino oda.

Man vanduo traukia ir džiovina odą rolleyes.gif Daugiau mažiau panašiai reaguoja ir į gelio ar serumo konsistencijos gaminius, tik va šis serumas kažkaip padoriai. Iki šiol maniau, kad taip yra dėl vandeninio priemonių pagrindo, nes nuo turinčių riebalo nors kiek taip nebūna...
Bet... Nepabandęs nesužinosi juk..
Atsakyti