Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

As irgi savaitgaliais ilsiuosi ir leidziu sau pasilepinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 08, 14:10)
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko  thumbup.gif

As siandien dar nesportavau, uzmigdysiu maziu ir imsiuos darbo:) kaip fainai, kad matuoji cm, man kazkaip neatejo i galva g.gif as tik kg ziuriu kas dvi savaites blush2.gif
Atsakyti
o kaip kg tavo krenta?tik sportuoji?
Atsakyti
Rasiau anksciau, kad per nestuma priaugau apie 30kg, maziui dabar 4men, tai liko dar 4kg... Pradzioje ir sportavau ir mityba labai ziurejau. Dabar jau leidziu sau ir patinginiauti ir savaitgali pasmaguriauti smile.gif Nesinori perdegti, kai beproto sau drausiu tikrai viena diena viskas ziauriai nusibos...
Del tu 4 kg nesinervuoju, nes manau iki vasaros tikrai jie nukris savaime, tiesiog norisi sutvirteti, nes po gimdymo tokia truputi drebutis jauciuosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NirN: 08 gruodžio 2010 - 16:16
Sveikos,darau ir as siuos pratimus kartas nuo karto...norejau paklaust ar numetat nors kiek svorio darant pastovei?
Atsakyti
Sveikos.visos pradingo blink.gif kaip sekasi sportuot? man ryt jau bus lygei 2sav kaip darau siuos pratimukus.pilvukas siek tiek suzazejo thumbup.gif esu laabai patenkinta.darysiu ir toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
kur gi visos pradingo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2010 12 16, 19:05)
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... sad.gif

sia sav ir as nusidejau,nebuvo kada,pasiruosimas vyksta dukros sventei,o dar siandie sveciu is LT laukiu,tai iki nauju metu be sansu pasportuot verysad.gif , o dar kazkas su kepenim ar kuom,tiek kartu burnoj kelinta diena,kad ne valgyt nesinori ,nors kas i gera iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi sakau, kad gera dieta, kai vaikai serga. Nera kada nei pavalgyti lakstau nuo vieno prie kito. Nors aisku geriau jau nesirgtu... sad.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš šiuos pratimukus. Prisipažinsiu, pažiūrėjus video, pagalvojau - nieko blatno biggrin.gif O pabandžius daryti jau po antro pratimo vos kvapą atgavau doh.gif Anyway, patiko, nes jaučiu, kaip raumenis skauda. Liuks thumbup.gif
Atsakyti