As irgi savaitgaliais ilsiuosi ir leidziu sau pasilepinti

Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko

QUOTE(:)katyte:) @ 2010 12 08, 14:10)
Sveikos.kur visos dingo?nebesportuojat?as viena dienele ilsejausi.ir toliau sportuoju.jau poros cm neber ant pilvuko 

As siandien dar nesportavau, uzmigdysiu maziu ir imsiuos darbo:) kaip fainai, kad matuoji cm, man kazkaip neatejo i galva

o kaip kg tavo krenta?tik sportuoji?
Rasiau anksciau, kad per nestuma priaugau apie 30kg, maziui dabar 4men, tai liko dar 4kg... Pradzioje ir sportavau ir mityba labai ziurejau. Dabar jau leidziu sau ir patinginiauti ir savaitgali pasmaguriauti
Nesinori perdegti, kai beproto sau drausiu tikrai viena diena viskas ziauriai nusibos...
Del tu 4 kg nesinervuoju, nes manau iki vasaros tikrai jie nukris savaime, tiesiog norisi sutvirteti, nes po gimdymo tokia truputi drebutis jauciuosi

Del tu 4 kg nesinervuoju, nes manau iki vasaros tikrai jie nukris savaime, tiesiog norisi sutvirteti, nes po gimdymo tokia truputi drebutis jauciuosi

Sveikos.visos pradingo
kaip sekasi sportuot? man ryt jau bus lygei 2sav kaip darau siuos pratimukus.pilvukas siek tiek suzazejo
esu laabai patenkinta.darysiu ir toliau

kur gi visos pradingo

Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi...

QUOTE(NirN @ 2010 12 16, 19:05)
Sia savaite as begede nusizengiau ir nepasportavau siu pratimuku, nes serga mano vyresnelis. Dar mazasis su savo kaprizais. Neturiu laiko kada pavalgyti kur jau cia dar sportuosi... 

sia sav ir as nusidejau,nebuvo kada,pasiruosimas vyksta dukros sventei,o dar siandie sveciu is LT laukiu,tai iki nauju metu be sansu pasportuot

As irgi sakau, kad gera dieta, kai vaikai serga. Nera kada nei pavalgyti lakstau nuo vieno prie kito. Nors aisku geriau jau nesirgtu...