Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Neraitė @ 2010 02 08, 12:56)
Sportuojam ir dalinamės patirtimi toliau  4u.gif
Pratimukai http://www.youtube.c...feature=related

Sena tema http://www.supermama...howtopic=485914

Šių video ir presui, ir užpakaliui parsisiuntus jau senokai buvau. Vienu metu tikrai buvau pamišus dėl šių pratimukų presui, nes nesunku, greiti ir pan., tik, nežinau ar aš netaisyklingai ką darau, bet man kaklą kartais paksausta. Šiaip ar taip pilvas jau po kelių savaičių pagražėjo, vos vos išryškėjo raumenukai.. (tiesa, lašinukų ant pilvo neturėjau ir prieš tai, bet kalbu apie stangrumą ir tvirtumą)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pasiziurejau ir as tuos pratimukus, atrodo tikrai nesudetingi smile.gif Bet mane jau taip apemus neviltis ir apatija, kad tikrai nezinau ar kas begali ir padeti unsure.gif Kaip ta lasinuka sunaikinti, kad nekabetu verysad.gif Na bet reiks bandyti smile.gif Taip norisi grazaus pilvuko iki vasaros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noreciau prisijungti i jusu bureli ir bandyti daryti tuos 8 min pratimukus smile.gif o jus juos darote kasdien? po kiek laiko mazdaug sutvirteja pilvukas? ax.gif pasidalinkit savo pasiekimais bigsmile.gif
Atsakyti
o kodel nei viena nepasakojate apie pasiekimus atliekant siuos pratimus? tikrai labai idomu butu suzinoti per kiek laiko pasiekiami rezultatai. wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasižiūrėjau pratimus, atrodo efektyvus (bent man smile.gif ) Norėjau pasiklausti pas tas kurias sportuoja. Kai pradėjot, ar iškarto po 40 kartų. Ar darot kokį apšilimą? Labai bijau nepersitempti.
Atsakyti
Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare g.gif Tokia sena jauciuosi, nes pavargau nerealiai g.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteee @ 2011 01 13, 16:17)
Pabandziau ir as tuos pratimukus padaryti, bet ir man kakla skauda nerealiai, toks kaip uzstinges pasidare  g.gif Tokia sena jauciuosi, nes pavargau nerealiai  g.gif  doh.gif  smile.gif

Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NirN @ 2011 01 13, 17:21)
Jei kakla skauda reiskia neteisingai darot... Reikia stengtis atpalaiduoti virsu, kad dirbtu tie raumenukai, kurie turi dirbti. As pirmais kartais irgi isitempdavau ir taip kakla tik apkraudavau, tai vis vidury pratimo pakratydavau galva, kad atpalaiduot kakla,o dabar dirba tas kas turi dirbti jokio isitempimo kaklo srityje  thumbup.gif

As ir taip manau, bet kaip atsipalaiduoti, kai skausmas perveria pilvo presa lotuliukas.gif Gal veliau bus lengviau ir iseis atsipalaiduoti ir meguotis ta manksta 4u.gif O jus jau seniai situos pratimukus darot ? Kaip poveikis, ar rezultatas matosi ? 4u.gif
Atsakyti
Na taip, gal ir geri pratimukai, pilvukas iškart pradeda jaustis :-). Tik norėjau paklaust, ar yra kokia speciali kvėpavimo technika? Gulant iškvėpt, keliantis įkvėpt? g.gif
Atsakyti
mergaites, noriu paklausti... skaiciau, jog viena panele buvo atsiuntusi nuoroda, kur galimas siuos 8 min. pratimus parsisiusti ir isissaugoti...bet dabar perejau abi temas..ir nerandu.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivica @ 2011 01 18, 13:39)
Na taip, gal ir geri pratimukai, pilvukas iškart pradeda jaustis :-). Tik norėjau paklaust, ar yra kokia speciali kvėpavimo technika? Gulant iškvėpt, keliantis įkvėpt?  g.gif

apacioje ikvepiam per nosi, virsuje iskvepiam per burna mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi ir tikrai naudingi pratimukai, tik reikia neapsileisti ir kasdien daryti, tuomet atsiranda iprotis, bet tik kokia diena nepadarau, paskui kita, taip ir baigiasi mano sportavimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 31 sausio 2011 - 13:19