Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 11, 12:31)
Aisku Tomuko_mamuk aciu uz patarimus  4u.gif
Ech pabandyk tu maniskiui isvis isiulyti bet kokiu sulciu obuoliu dar dar. bet morku tai pamirsk isviso  doh.gif Negeria"siknius"  doh.gif Neskanu gal jam  unsure.gif

Nepergyvenk, musiskis irgi negeria jokiu sulciu visiskai. Uztat noriai valgo visas darzoves pradedant brokoliais ir baigiant morkom. smile.gif
Del vaiku tustinimosi... daryti ta reikala kas antra diena irgi nera blogai. Viduriams labai gerai acidophilus bakterija, mes saviskui duodam acidophilus kramtoma supplement spec. vaikams: user posted image

Suaugusiems irgi labai sveika vartoti acidophilus papildus, nebuna jokiu uzkietejimo problemu ir "eini" reguliariai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2005 12 12, 16:25)
Nepergyvenk, musiskis irgi negeria jokiu sulciu visiskai. Uztat noriai valgo visas darzoves pradedant brokoliais ir baigiant morkom.  smile.gif
Del vaiku tustinimosi... daryti ta reikala kas antra diena irgi nera blogai. Viduriams labai gerai acidophilus bakterija, mes saviskui duodam acidophilus kramtoma supplement spec. vaikams: user posted image

Suaugusiems irgi labai sveika vartoti acidophilus papildus, nebuna jokiu uzkietejimo problemu ir "eini" reguliariai.  smile.gif

Reiks ir mums situs pabandyt thumbup.gif As buvau nupirkus Multivitaminus su Fiber, bet manau su tom bakterijom bus sveikiau. Ir paciai reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2005 12 12, 08:25)
Nepergyvenk, musiskis irgi negeria jokiu sulciu visiskai. Uztat noriai valgo visas darzoves pradedant brokoliais ir baigiant morkom.  smile.gif

Suaugusiems irgi labai sveika vartoti acidophilus papildus, nebuna jokiu uzkietejimo problemu ir "eini" reguliariai.  smile.gif

Aciu Naglica ir tau 4u.gif Turesiu omeny mirksiukas.gif

Beja cia ne i tema bet Tomuko_mamuk tu man cia gera ideja davei su omletu ir zirneliais, sukapojo va ryte cielus du kiausinius(omleta is ju dariau) pridejau zirneliu ir kukuruzu drinks_cheers.gif thumbup.gif Kaip skaniai suvalge vyrukas kad neklausk, ziuresim kaip cia mum tie viduriukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 12 11, 06:46)
Bet juk nera taisykles, kad zmogus kasdien turi ta reikala atlikti ax.gif Karta i savaite gal ir blogai, bet kas antra diena skaitosi visai normalu. Beje, mano medziagu apykaita pagreitejo butent atvaziavus i JAV...

Na kaip cia pasakius...taisykle g.gif Na jeigu visa diena mazai valgei (dieta,badavimas), tai gal ir normalu.
Siaip tai skaiciau kad reikia tiek, kiek kartu per diena valgei. Man tai atrodo labai sazininga, tik sunkiai pritaikoma musu gyvenimo budui(sesliam) ir maisto ivairovei-kokybei. smile.gif

PuikiMamyte
, smagu, kad tiko-patiko tongue.gif
Atsakyti
Greta varo po kiekvieno rimto valgio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 12 12, 23:24)
Greta varo po kiekvieno rimto valgio  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano drauge taip pat, su ja iseiti kur nors doh.gif Visgi as manau, kad cia labai individualus-privatus dalykas. O pergyvenciau ir bandyciau skatinti maistu tik jei matyciau, kad vaikas jauciasi diskomfortiskai.
Atsakyti
Ir mano Justukas jau 2 dienas nepakakoja, net nepraperdzia ir raitosi vis verysad.gif idomu ar tie laisvinamieji tinka kudikiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2005 12 15, 07:47)
Ir mano Justukas jau 2 dienas nepakakoja, net nepraperdzia ir raitosi vis verysad.gif idomu ar tie laisvinamieji tinka kudikiams g.gif

Tokiam maziukui geriau panaudok zvakutes, jos cia suppositories vadinasi, jos buna tokios mazutes permatomos. Suveikia labai greitai, vos tik ikisus siek tiek i iseinamaja anga. smile.gif
Atsakyti
O as noreciau paklausti, kaip galeciau truputi atpeneti savo keturmeti???? Siaubas kazkoks...Valgo lyg neblogai jis pas mane...t.y. jei pusryciu beveik neuzkabino, tai pietus jau gerai suvalgo...nera is tu valgiuju, bet ir nesiskundziu per daug- visokius brokolius kisa, net nemirksi ir dar papraso...Nu, bet ne apie tai...Vakar pasveriau visus savo KUUUUUDENAS doh.gif Tai Tadas su visais drabuziais(dzinsais, megstiniu) vos vos 36lbs uzkabino(tai yra 16kg), o ugis 42"(107cm).
Jis visada kudas augo, nuo kudikystes...bet dabar jau pradeda panaseti i pabegeli is koncentracijos stovyklos blink.gif Kai maudau kartu su Dominyku(kuris irgi kudas-31lbs), tai man net baisoka darosi- jis aukstesnis uz jauneli visa galva, bet apimtys- uzpakalis, slaunys dar plonesnes doh.gif
Galeciau kokios riebios gritineles uzmaitinti biggrin.gif ...nu bet nenoriu-visgi cukrus ir nesveiki valgymo iprociai g.gif Ka galeciau jam tokio SVEIKO pasiulyti, bet tuo paciu "einancio" i kuna????
Beje, net bijau vasaros....su sortais kai vaikscios, zmones galvos, kad badu marinu vaika unsure.gif
Tomulis auga toks pat...per menesi ne vieno oz. nepriaugo...o is ugio "susitrauke" nuo 75cm iki 74cm lotuliukas.gif (cia, aisku, pamatavo blogai kazkuri karta bigsmile.gif ) Vakar sesute man net sake nutraukti MP ir duoti riebuji karves piena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 gruodžio 2005 - 00:59
QUOTE(Naglica @ 2005 12 15, 19:06)
Tokiam maziukui geriau panaudok zvakutes, jos cia suppositories vadinasi, jos buna tokios mazutes permatomos. Suveikia labai greitai, vos tik ikisus siek tiek i iseinamaja anga.  smile.gif

o gal zinai kokias zvakutes galima tokiem vaikuciam naudot? nes kiek ieskojau parduotuvese, raso ne jaunesniem nei 2metu vaikam... g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 12 15, 17:53)
O as noreciau paklausti, kaip galeciau truputi atpeneti savo keturmeti???? Siaubas kazkoks...Valgo lyg neblogai jis pas mane...t.y. jei pusryciu beveik neuzkabino, tai pietus jau gerai suvalgo...nera is tu valgiuju, bet ir nesiskundziu per daug- visokius brokolius kisa, net nemirksi ir dar papraso...Nu, bet ne apie tai...Vakar pasveriau visus savo KUUUUUDENAS doh.gif  Tai Tadas su visais drabuziais(dzinsais, megstiniu) vos vos 36lbs uzkabino(tai yra 16kg), o ugis 42"(107cm).
Jis visada kudas augo, nuo kudikystes...bet dabar jau pradeda panaseti i pabegeli is koncentracijos stovyklos blink.gif  Kai maudau kartu su Dominyku(kuris irgi kudas-31lbs), tai man net baisoka darosi- jis aukstesnis uz jauneli visa galva, bet apimtys- uzpakalis, slaunys dar plonesnes doh.gif
Galeciau kokios riebios gritineles uzmaitinti biggrin.gif ...nu bet nenoriu-visgi cukrus ir nesveiki valgymo iprociai g.gif  Ka galeciau jam tokio SVEIKO pasiulyti, bet tuo paciu "einancio" i kuna????
Beje, net bijau vasaros....su sortais kai vaikscios, zmones galvos, kad badu marinu vaika unsure.gif
Tomulis auga toks pat...per menesi ne vieno oz. nepriaugo...o is ugio "susitrauke" nuo 75cm iki 74cm lotuliukas.gif (cia, aisku, pamatavo blogai kazkuri karta bigsmile.gif ) Vakar sesute man net sake nutraukti MP ir duoti riebuji karves piena g.gif

Tu juos batonu maitinka laugh.gif Prie sriubos duok batono, dar prie ko jį priderink g.gif
Aš šiaip nepergyvendčiau, kūdas, tai ne storas smile.gif Svarbu sveikas, kraujas geras ir apetitas yra thumbup.gif
Atsakyti