QUOTE(Zitlali @ 2006 10 02, 19:43)
Sveikos

Labai man butu idomu suzinoti, ar perkate saviskiam ziemai virsutinius rubus.. Nes praeita ziema juk tokia salta buvo, o tiem suneliam kurie visai trumpuciu kailiu turbut net i lauka iseiti neimanoma buvo

O juk nesinori sunu tik porai minuciu isvesti.. Maniskiam tai bus pirmoji ziemuze, o jie dar taip greit persala..Idomu kur perkat (jeigu perkat), ar uzsakinejat is uzsienio ir jei taip, tai is kur

Taip pat ar susilaukiat is aplinkiniu piktu repliku? Tiesiog smalsu ... Prasau nepykite tie, kuriems tai atrodo nenormalu, nesveika ir pan

Tiesiog pralenkite sita tema

Labai aciu is anksto
Tikrai pernykste ziemuze salta buvo, tai mano taksiste pasitenkindavo 10-15 minuciu pasivaiksciojimas, kadangi kaip dauguma "normaliu" taksu miegodavo lovoj, o "nuogai" per toki ora tikrai ne kas...Na, bet i antra ziemos puse kazkaip jau mane sazine pradejo grauzt del namisedos sunelio, taigi paskubom sukurpiau jai "apreda" is savo seno vilnonio megztinio. Taigi likusia ziemos dali sunelis nebesalo, nors kartais ir po pora valandu pravaiksciodavom. O kas del aplinkiniu reakcijos, tai ji netgi labai teigiama buvo
Kiek teko ziurinet zooparduotuvese tuos drabuzelius, tai jie grazus, bet dazniausiai is akrilano, nelabai stori, be to gana brangus...As pirkciau nebent kazkoki neperslampama apsiausta, nes toki sunkiau sukombinuot, o ziemai tai galima numegzti ar pasiuti - tai beveik nieko nekainuos, bus naturalaus pluosto ir netgi smagiau atrodys