Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

QUOTE(Pituke @ 2005 12 28, 15:02)
kiek as domejausi, tai sveikam suniui patariama rubelius isigyti tuo atveju, jei oras labai dregnas ir vejuotas. ir rubelis turi buti ne megztas, o nepralaidus vejui ir dregmei.
be to, megztas drabuzelis juk sudregsta, gali apkibti sniegu, tai tiek ten is jo naudos - jau greiciau kaip tik susargdinti galima  ax.gif

O ką patartum man ax.gif ? Stafukės pilvo odelė kaip paršiuko papilvė, o dar girdėjau ,kad jei kirptos ausys ,reikia saugotis vėjo...Kaip ne kaip ,bet nei gaurų , nei kudlų mes gi neturim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 29, 09:42)
O ką patartum man ax.gif ? Stafukės pilvo odelė kaip paršiuko papilvė, o dar girdėjau ,kad jei kirptos ausys ,reikia saugotis vėjo...Kaip ne kaip ,bet nei gaurų , nei kudlų mes gi neturim rolleyes.gif

taip,ausytes reikia saugoti.tik va kad nelabai yra kaip.pas mus jau labai atsalo ir maniske jau nebenori ilgai buti lauke,siausia kailiuka,trepsi.eisiu pirkti paltuka.nusiziurejau toki neperslampama,o viduje isiutas pamusaliukas kad butu silciau.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 29, 08:42)

kai mes isigijome pituke ir galvojome apie ausu kirpima, klausiau veterinaru, ar nebus ausytes jautresnes vejui - sake kad ne. Taip kad mano ziniomis nieko ten nepasaugosi wink.gif

O tavo Selgai patarciau nupirkti toki neperslampama paltuka, kaip Dovile ir minejo.

Is tikruju naminiam gyvuneliui blogiau yr ane pats saltis, o didelis temperaturu skirtumas, kai suo is namu iseina i lauka. Apviilkus vejo neperpuciama paltuka tas skirtumas ne tiek jausis. Nors daba pagalvojau, kad jei lauke suniukas intensyviai judes ir susils, gal geriau butu ji nuimti, nes juk kaip mazam vaikui - kai per salta negerai, bet kai susyla per daug irgi ne i nauda. kaip manot?
g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Labai man butu idomu suzinoti, ar perkate saviskiam ziemai virsutinius rubus.. Nes praeita ziema juk tokia salta buvo, o tiem suneliam kurie visai trumpuciu kailiu turbut net i lauka iseiti neimanoma buvo blink.gif O juk nesinori sunu tik porai minuciu isvesti.. Maniskiam tai bus pirmoji ziemuze, o jie dar taip greit persala..Idomu kur perkat (jeigu perkat), ar uzsakinejat is uzsienio ir jei taip, tai is kur smile.gif Taip pat ar susilaukiat is aplinkiniu piktu repliku? Tiesiog smalsu ... Prasau nepykite tie, kuriems tai atrodo nenormalu, nesveika ir pan biggrin.gif Tiesiog pralenkite sita tema ax.gif Labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Kikose gi yra, nepastebėjai? mirksiukas.gif o jei nerandi reikiamų dydžių ar kainų, tai bandyk siūtis ar megztis pas siuvėjas smile.gif pas mus pusę rūbelių pirktų, pusę siūtų, šuniukui labai su jais patinka, o praeitą žiemą su kailinukais net per tuos didžiausius šalčius vistiek vaikščiojom lauke bigsmile.gif
Atsakyti
As maciau Kikoj, bet kol kas tai nieko nera, o ir dydziu reikiamu nera smile.gif Maniskiai didoki, anglu buldogai, bet jie tokie gan lepus.. tai tokios ir ismeros nera, zinai, trumpakojai, plati krutine, o ir ilgis keistas lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kaip ir minėjau siūkytės arba rašykit laišką manosuo.lt jie daro pagal individualius užsakymus, bet mokėsit gerą šimtuką arba virš tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif O idomu, ar niekas nesisiuntet is stai cia : http://www.trixieand...parel-img.shtml . Siaip jeigu pasiziurejus i kainas Kikoj ir sicia, tai cia siek tiek brangiau, bet kokybes aisku manau nepalyginsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 02, 19:43)
Sveikos  4u.gif Labai man butu idomu suzinoti, ar perkate saviskiam ziemai virsutinius rubus.. Nes praeita ziema juk tokia salta buvo, o tiem suneliam kurie visai trumpuciu kailiu turbut net i lauka iseiti neimanoma buvo  blink.gif O juk nesinori sunu tik porai minuciu isvesti.. Maniskiam tai bus pirmoji ziemuze, o jie dar taip greit persala..Idomu kur perkat (jeigu perkat), ar uzsakinejat is uzsienio  ir jei taip, tai is kur  smile.gif Taip pat ar susilaukiat is aplinkiniu piktu repliku? Tiesiog smalsu ... Prasau nepykite tie, kuriems tai atrodo nenormalu, nesveika ir pan  biggrin.gif  Tiesiog pralenkite sita tema  ax.gif Labai aciu is anksto  4u.gif

Tikrai pernykste ziemuze salta buvo, tai mano taksiste pasitenkindavo 10-15 minuciu pasivaiksciojimas, kadangi kaip dauguma "normaliu" taksu miegodavo lovoj, o "nuogai" per toki ora tikrai ne kas...Na, bet i antra ziemos puse kazkaip jau mane sazine pradejo grauzt del namisedos sunelio, taigi paskubom sukurpiau jai "apreda" is savo seno vilnonio megztinio. Taigi likusia ziemos dali sunelis nebesalo, nors kartais ir po pora valandu pravaiksciodavom. O kas del aplinkiniu reakcijos, tai ji netgi labai teigiama buvo thumbup.gif
Kiek teko ziurinet zooparduotuvese tuos drabuzelius, tai jie grazus, bet dazniausiai is akrilano, nelabai stori, be to gana brangus...As pirkciau nebent kazkoki neperslampama apsiausta, nes toki sunkiau sukombinuot, o ziemai tai galima numegzti ar pasiuti - tai beveik nieko nekainuos, bus naturalaus pluosto ir netgi smagiau atrodys smile.gif
Atsakyti
O aš noriu paklausti, gal kur internete yra šunų lietpalčių iškarpų? Jei žinot, mestelkit nuorodą. Saviškį 3 kartus per dieną fenuot, kai lyja, nelabai įdomus darbas biggrin.gif
O parduotuvėse tokių dyd\ių nėra. Teks impovizuot tikriausiai unsure.gif
Atsakyti
Mes savo šunims (škotų terjerai) kombinzonus siūdinomės http://www.manosuo.lt/lt/
Kainavo 70 lt. Mums visai patinka, nes patys tikrai nesugebėtume pasisiūti, o ir audinio tokio (neperšlampamo plono) nežinau kur reiktų ieškoti...
Dar porą kombyzų pirkome iš "Kikos" , jie tokie medvilniniai iš storo trikotažo .

O aplinkiniams, tai , kai einame pasivaikščioti apsirengę , būna "cirkas be kapeikų" biggrin.gif , nors tas pats "cirkas" būna, kai einame "nuogi" lotuliukas.gif
Atsakyti
na mums tai niekada cirko nebuvo biggrin.gif kažkaip žmonės sakyčiau netgi normaliai šiais laikais žiūri į aprengtą šuniuką mirksiukas.gif pamenu, aną žiemą daugiausia mus komentuodavo vaikučiai eidami iš darželio, tai sakydavo: "mamyte, pažiūrėk, šuniukui irgi šalta" smile.gif mamytės sakydavo: "aha, šalta, matai kaip reikia šiltai rengtis, kad nesusirgti" smile.gif mirksiukas.gif
daugiausiai mus komentuoja ne dėl rūbų, bet dėl elgimosi prie gatvių ar šviesoforų, maniškė ponia labai pyksta, kad mašinos jos nepraleidžia ar raudona šviesa dega, tai taip baisiai draskosi, kad atrodo į gabaliukus tas mašinas suplėšytų lotuliukas.gif va tokius dalykus, tai žmonės mėgsta pakomentuoti, ad toks mažas, o toks piktas lotuliukas.gif
Atsakyti