Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

Nu va.. Isiprasiau manosuo.lt penktadieni i pasimatavimus, bet sake reikes apie menesi laukti! Oho.. matyt subjuro orai tai eiles, visi ruosiasi saltukam ax.gif Bet minejo, jog gali pagal bet koki paveiksliuka, foto, viska pasiuti.. Tai kaip dziaugiuosi biggrin.gif Idomu tik kur galima rasti Vilniuje tos neperslampamos medziagos, plostines g.gif
O del zmoniu reakcijos tai teko isgirsti praeita ziema, kaip kazkokios kvakos juokesi is aprengto jorksyro. Prasilenkiant girdeju, tai vos ir nepasakiau riebiai, kartais taip sunku susilaikyti blink.gif Sako, kam is suns tyciojiesi, vaikus gimdyk nereiks suns rubeliais rengti! blink.gif doh.gif Nu bet ka darysi, primityvus zmogeliai kai kurie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 spalio 2006 - 13:22
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 13:21)
O del zmoniu reakcijos tai teko isgirsti praeita ziema, kaip kazkokios kvakos juokesi is aprengto jorksyro. Prasilenkiant girdeju, tai vos ir nepasakiau riebiai, kartais taip sunku susilaikyti blink.gif Sako, kam is suns tyciojiesi, vaikus gimdyk nereiks suns rubeliais rengti!  blink.gif  doh.gif  Nu bet ka darysi, primityvus zmogeliai kai kurie  smile.gif

yra gi daug nesusipratusių doh.gif tipo, kad šuo ilgaplaukis, tai jam nuo to jau karšta turi būti, bet taip nėra schmoll.gif
Atsakyti
Tai neispruse zmones ir tiek, galvoja, kad neva cia issidirbineja smile.gif Uoj, pamenu iki tokio lygio supykau, ant moteriskes, kuri is beglobes kalytes kuria laikinai glaudziau (ja vesdavau kasdien vasara pas veta, nes sterilizavau ir jai uzdejo toki korseta zydra, kad purvo nepatektu, tai reikejo i perrisimus vaikscioti)pradejo tyciotis, juoktis ! Ji pradejo mane moralizuoti, kad neva suniui ir taip karsta o as dar cia vaikausi mados ir ja specialiai kankinu su tuo zydru rubeliu doh.gif O ta kalyte vargsiuke ir taip kankinasi, tai jau nesusilaikiau ax.gif blush2.gif Nu supykau juodai. Bet tada ir pasimato kurie augina sunis o kurie ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 spalio 2006 - 16:26
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 14:21)
Nu va.. Isiprasiau manosuo.lt penktadieni i pasimatavimus, bet sake reikes apie menesi laukti!

Na va - vadinasi tau pasiseke! As dar rugpjuti buvau uzsisakiusi is ten paltuka, bet iki siol is ju - jokios zinios. Is pat pradziu zadejo po 2 savaiciu g.gif
Beje, is ju e-psl. rubeliai visai dingo.. blink.gif - anksciau buvo ideti, ir net su kainomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 03 spalio 2006 - 20:02
QUOTE(Sapho @ 2006 10 03, 20:02)
Na va - vadinasi tau pasiseke! As dar rugpjuti buvau uzsisakiusi is ten paltuka, bet iki siol is ju - jokios zinios. Is pat pradziu zadejo po 2 savaiciu  g.gif
Beje, is ju e-psl. rubeliai visai dingo.. blink.gif - anksciau buvo ideti, ir net su kainomis.

aha ju psl tai nera rubeliu, as net nezinojau, kad jais prekiauja smile.gif O tai uzsakei netu jau pasiuta? Ar pagal duotus ismatavimus psecialiai gamino? Jei netu uzsakinejai, gal nenuejo iki ju.. Visko buna.. Nes kai narvus is ju esu uzsakinejusi ir priemones sunu paakiam valyti tai viskas ok buvo.. Va tik naujiena man, kad su rubais dirba ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraa- @ 2006 10 03, 20:43)
O čia mano fyfa Pifa smile.gif
http://public.fotki..../pifa/pifi.html
http://public.fotki....a/dscn9213.html

Pifutė ir parodose būna aprengta, ne tik žiemą, žmonės tikrai labai normaliai reaguoja  wub.gif

Tokia tvarkinga, su marskineliais lotuliukas.gif Fainos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:17)
aha ju psl tai nera rubeliu, as net nezinojau, kad jais prekiauja smile.gif O tai uzsakei netu jau pasiuta? Ar pagal duotus ismatavimus psecialiai gamino? Jei netu uzsakinejai, gal nenuejo iki ju.. Visko buna.. Nes kai narvus is ju esu uzsakinejusi ir priemones sunu paakiam valyti tai viskas ok buvo.. Va tik naujiena man, kad su rubais dirba  ax.gif
Papildyta:

Tai kad netgi telefonu man skambino ir zadejo po 2 savaiciu.. (norejau jau pasiuto..)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:35)
Kaip negrazu is ju puses  schmoll.gif  O kur pirkaisi kai nepasiseke tenais? Ar siuvaisi?  ax.gif

Turim 1 silta neperslampama striuke is Seltes (visi Vilniaus sunys pernai su tokiom vaikstinejo lotuliukas.gif ).... O kol kas - nieko daugiau.. Laukiam dabar silto megztuko, kuri pradejo megzti viena forumiete.
Atsakyti
O gal zinot kas galetu apart manosuns.lt pasiuti? Gal kokia siuveja pazystat, kuri zinotu kaip reikia siuti sunims, nes norimus modeliukus turiu, foto labai kokybiskos ir aiskios, tik reiketu medziaga atrasti g.gif
Atsakyti
NA GALIMA BANDYT EITI PAS ŽMONIŲ SIUVĖJĄ IR KLAUST AR GALĖTŲ TAI PASIŪTI, BET TIKSLIAI NEŽINAU. GALVOJAU IR PATI IEŠKOT, BET MANAU PIRMA BANDYSIU PATI SIŪTIS ax.gif
bet jei žinot tikrai gera siuvėją vilniuje tai norėčiau žinoti ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(litle_angel @ 2006 10 03, 22:28)
NA GALIMA BANDYT EITI PAS ŽMONIŲ SIUVĖJĄ IR KLAUST AR GALĖTŲ TAI PASIŪTI, BET TIKSLIAI NEŽINAU. GALVOJAU IR PATI IEŠKOT, BET MANAU PIRMA BANDYSIU PATI SIŪTIS ax.gif
bet jei žinot tikrai gera siuvėją vilniuje tai norėčiau žinoti ir aš ax.gif

Jeigu kazka rasiu verto demesio pranesiu.. As bijau duoti daryti ,,zmoniu" siuvejui.. Vis gi suniukai mano ne mazi ir jei nezinos kaip ten ka teisingai pasiuti ir prisiuti, tai po pirmo pasivartymo pusnyne ir saku patampymo manau visos siules issilakstys lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.pekinmini.ru/kombez1.html
va kokią kombinezono iškarpą radau... gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2006 10 03, 22:35)
Kaip negrazu is ju puses  schmoll.gif 

Vilka mini, vikas cia. Vakar gavau is manosuo e-laiska, su klausimu, ar galesiu atvaziuot kita savaite primatuoti... Pasirodo, jie tiek laiko lauke medziagos..
Atsakyti