Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turi būti gelbėjami agresyvūs šunys?

QUOTE(zay @ 2012 02 16, 17:37)
namatau jokio streso auginti šunį su charakteriu, man didesnį stresą kelia perdėtai meilūs ir toki patiesaliniai šunys.

teko šiandien su tokiu šuniu susitikt. Nu ........... Paskuj klausiau draugo,nesuprantu, šuo toks geras,toks mielas ir toks lipšnus, bet toks iki gerklės užknisantis,kad n e b e g a l i u su juo apsikęęęst schmoll.gif tai jis ten lipa, tai ten,tai įsibėgėjęs ant žmonių, tai ant lovos,tai lenda į lėkštę, tai jau vėl ant žmogaus,tai jau lipa laižo ausį, siekia veido ir t.t. dar taip nebuvo ir neįsivaizdavau,kad būt gali...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 16, 20:38)
teko šiandien su tokiu šuniu susitikt. Nu ........... Paskuj klausiau draugo,nesuprantu, šuo toks geras,toks mielas ir toks lipšnus, bet toks iki gerklės užknisantis,kad n e b e g a l i u su juo apsikęęęst  schmoll.gif tai jis ten lipa, tai ten,tai įsibėgėjęs ant žmonių, tai ant lovos,tai lenda į lėkštę, tai jau vėl ant žmogaus,tai jau lipa laižo ausį, siekia veido ir t.t.  dar taip nebuvo ir neįsivaizdavau,kad būt gali...

Nu mano akim dresūros stoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2012 02 16, 21:03)
Nu mano akim dresūros stoka  rolleyes.gif

ohhh ten visko stoka, duotų man kas tą šunį paauklėt aš jam parodyčiau. Augina nuvaikėjus senyva moteriškė, o visokie švelnūs pašalinių vaikymai rezultato ir įtakos absoliučiai neduoda. Bet esmė tame,kad ten nuvažiuoti problema - tas šuo gryna katastrofa tuo savo lipimu, lindimu ir .t.t doh.gif
Atsakyti
na visi cia nori issipasakoti,bet mazai kas skaityti ir isigilinti...
as kiek paskaiciau nuomone tokia
1) kas yra agresyvus shuo??? nieks ir nepasake. man agresyvus toiterjeras-kuris puola visus ir visada ir nereaguoja i sheimininko komandas. o sheimininkas rekia"mazuti,kodel tu puoli??? NUNUNU"
2) ar turi agresyvus shuo teise gyventi zmogu pasaulyje??? TAIP,jei jis yra valdomas ir nepuldineja zmoniu
3)tureti "draugishka" shuni labai faina,gali paleisti pliaze-visi ji glosto-visi myli. tureti dominuojanti bet valdoma shuni-problema,negali jo paleisti tarp zmoniu be prieziuros,nes juk nevisi tokie kaip Daiva D,kad moketu elgtis su dominantais.
4) mano kale Raiza labai shvelni-ja myli visa gimine,jin visiems ant koju uzshoka-ir glostyk ja. Zorkos nemegsta visa gimine-nes mano kaimieciai nemoka su juo elgtis smile.gif visi jo bijo-ir gerai smile.gif
5) jei savo shuns bijo pats sheimininkas ir VISISHKAI jo nevaldo-o tas shuo puola visus judancius.... ar negeriau toki shuni padovanoti saugoti kokios gamyklos??? nes dresura dauguma atveju ir nepadeda. nes sheimininkas irgi buna,na.... kaip cia shvelniau...."as girdejau.,ash skaiciau" kad shuns uz agresija baust negalima,nebent laikrasciu... na duoda tuo laikrasciu,suo sueda laikrasti ir bando suesti sheimininka ir visus aplinkinius... ir t.t. ir t.t.
6)kodel kai perka mashina-paklausia kitu vairuotoju nuomones,i turgu pasiima meistra,o kai perka shuni,....?????nieko nereikia. patys zino.
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 02 17, 11:25)

6)kodel kai perka mashina-paklausia kitu vairuotoju nuomones,i turgu pasiima meistra,o kai perka shuni,....?????nieko nereikia. patys zino.

todėl,kad yra trys sritys,kuriose lietuviai ,,viską žino'': medicina, vaikų auginimas ir kinologija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 17, 11:33)
todėl,kad yra trys sritys,kuriose lietuviai ,,viską žino'': medicina, vaikų auginimas ir kinologija  biggrin.gif

dar ketvirta sritis-Krepshinis-visi lietuvoje treneriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 02 16, 16:37)
namatau jokio streso auginti šunį su charakteriu, man didesnį stresą kelia perdėtai meilūs ir toki patiesaliniai šunys.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 02 17, 10:25)
1) kas yra agresyvus shuo??? nieks ir nepasake. man agresyvus toiterjeras-kuris puola visus ir visada ir nereaguoja i sheimininko komandas. o sheimininkas rekia"mazuti,kodel tu puoli??? NUNUNU"
2) ar turi agresyvus shuo teise gyventi zmogu pasaulyje??? TAIP,jei jis yra valdomas ir nepuldineja zmoniu

Man šiuose teiginiuose galai nesueina. blush2.gif Gelbėt agresyvius, tik jei jie nepuldinėja ir klauso šeimininko, o prieš tai teigiat kad agresyvūs - tai būtent tie, kurie puola visus ir neklauso šeimininko. Tai kaip čia dabar išeina - agresyvių negelbėt? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Gelbėt ar šiaip augint tuos, kurie kad ir pikti, dominuojantys, bet klauso šeimininko ir yra kažkiek valdomi.
Atsakyti