na visi cia nori issipasakoti,bet mazai kas skaityti ir isigilinti...
as kiek paskaiciau nuomone tokia
1) kas yra agresyvus shuo??? nieks ir nepasake. man agresyvus toiterjeras-kuris puola visus ir visada ir nereaguoja i sheimininko komandas. o sheimininkas rekia"mazuti,kodel tu puoli??? NUNUNU"
2) ar turi agresyvus shuo teise gyventi zmogu pasaulyje??? TAIP,jei jis yra valdomas ir nepuldineja zmoniu
3)tureti "draugishka" shuni labai faina,gali paleisti pliaze-visi ji glosto-visi myli. tureti dominuojanti bet valdoma shuni-problema,negali jo paleisti tarp zmoniu be prieziuros,nes juk nevisi tokie kaip Daiva D,kad moketu elgtis su dominantais.
4) mano kale Raiza labai shvelni-ja myli visa gimine,jin visiems ant koju uzshoka-ir glostyk ja. Zorkos nemegsta visa gimine-nes mano kaimieciai nemoka su juo elgtis

visi jo bijo-ir gerai

5) jei savo shuns bijo pats sheimininkas ir VISISHKAI jo nevaldo-o tas shuo puola visus judancius.... ar negeriau toki shuni padovanoti saugoti kokios gamyklos??? nes dresura dauguma atveju ir nepadeda. nes sheimininkas irgi buna,na.... kaip cia shvelniau...."as girdejau.,ash skaiciau" kad shuns uz agresija baust negalima,nebent laikrasciu... na duoda tuo laikrasciu,suo sueda laikrasti ir bando suesti sheimininka ir visus aplinkinius... ir t.t. ir t.t.
6)kodel kai perka mashina-paklausia kitu vairuotoju nuomones,i turgu pasiima meistra,o kai perka shuni,....?????nieko nereikia. patys zino.