Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 28, 19:19)
Tai vat ir nesuprantu kuo pasireiškia tas tavo vyro "nuostabumas"? Geria, su mergom duodasi, aprėkia kad grįžti į savo namus nelaiku, mat sutrukdei "dvasingą" bendravimą prie butelio su šavalkom, valkiojasi po kelias paras kaip šuva ir dar atseit tai ne tavo reikalas  doh.gif . Kas dar? Manau dar išgirsim. Taigi, kuo jau tas tavo vyras toks geras?  blink.gif
Gal pradžiai reikėtų realiai įvertinti savo vyrą?

viskas prasidejo kai su juo pradejom gyventi beveik pries 10 metu...ir jau 6 metai kaip vede.kai susituokem baigesi visos merginos ir visa kita...isliko-tik naktim negryzta,net parom(pas mama pasilieka kaime)kaip kad daba tai net dvi paras nebuvo(isejo i darba penktadieni taip ir gryzo siandien),vazinejimasi su masina girtas,kreditiniu korteliu emimas(siandien radau jo piniginej,nes buvo idomu kiek pragere)

apie ji kaip apie zmogu galiu pasakyti tik gera,nes taip ir yra.jis auges ne kokioj aplinkoj tai jam tai ir atrodo normalu.kai buvo uzsikodaves tai nebuvo nei ka ir pridurti,o kai baigesi kodas tai ir prasidejo linksmoji dalis,vel gerimai,vel naktu negryzimai ir t.t.

kai verkdavo naktim maziukas visda keldavosi(kas ir daba buna kad kelasi apkloti) i lauka visada pats pirmas iseiti,i svente visa laika pasiima ir mus,pirmenybe mums,o ne kazkam...kava i lova ir savaitgaliai jo taisyti pietus...namus sutvarkytio kad man butu idomiau...i gamta issiveza pasivaiscioti,nes jam gera su seima(taip bent sako) ir cia tik smulkmenos....bet kai pradeda gerti tai neduok dieve....

kartais pagalvoju o gal as per reikli...?bet kaip galima apsileisti jei jau naktim ir parom negryzta!!!!manau kad reikia daryti isvadas ir sudeti taskus ant i......
Atsakyti
QUOTE(saulute7777 @ 2010 02 23, 13:39)
Šiandien e-mailu gavau vienus žodžius, kurie man atrodo labai tinka mūsų temukės moteriškėms:
XXI a. moters malda: "Viešpatie, prašau, duok man: išminties, kad suprasčiau vyrą, meilės, kad galėčiau jam atleisti ir kantrybės jo nuotaikoms... Jėgų, kaip matai, neprašau, o tai ir užmušt galiu..."  smile.gif

kadangi mano pomegis siuvineti tai zinau siuos zodzius,nes zadejau juos issisiuvineti,o va cia ir paveiksliukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 02 28, 21:01)
kadangi mano pomegis siuvineti tai zinau siuos zodzius,nes zadejau juos issisiuvineti,o va cia ir paveiksliukas

Kadangi rankdarbiais uzsiimti nemegstu, bet sitaip issiuvineti pabandysiu kada nors. Nors, gal koki kita paveiksliuka, bet ideja pasinaudosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 02 28, 17:28)
verysad.gif Turiu....jau verysad.gif

Laikykis, tau dabar kaip niekad reikia būtent apie savo galimybes visas mintis pasukti.

QUOTE(:-)as @ 2010 02 28, 18:03)
kiek iseina tiek stengiuosi pati kazkokia veikla uzsiimineti namie,bet tai ne alga verysad.gif svajoju darba susirasti ir tikiuosi kad taip ir bus 4u.gif

Ale matai kaip gaunasi, sausumoje plaukti neišmoksi niekaip. Gali bandyti apsirūpinti priemonėmis ir tai neaišku ko prireiks, ko ne, o norint plaukti, vis tiek teks į vandenį įšokti.

Atsakyti
Ačiū Leber 4u.gif 4u.gif Savęs gailėjimo stadiją jau praėjau blink.gif Mane viskas, ką dangus siunčia užgrūdina bigsmile.gif Baimės akys tik didelės.......Manes vyras taip ir neapkabino......o taip reikėjo to..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 20:30)
Ačiū Leber 4u.gif  4u.gif Savęs gailėjimo stadiją jau praėjau blink.gif Mane viskas, ką dangus siunčia užgrūdina bigsmile.gif Baimės akys tik didelės.......Manes vyras taip ir neapkabino......o taip reikėjo to..... verysad.gif

O kas būtų jei vyrą pati apkabintum? Negi atstumtų?

Proksi, lįsk į viešumą. Kas ten pas tave dedasi? Kaip gyvuoji?

Ssiimmaa, kaip priepuoliai tavo gyvena (vyras su kaimynu)? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 01 kovo 2010 - 21:43
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 19:30)
Ačiū Leber 4u.gif  4u.gif Savęs gailėjimo stadiją jau praėjau blink.gif Mane viskas, ką dangus siunčia užgrūdina bigsmile.gif Baimės akys tik didelės.......Manes vyras taip ir neapkabino......o taip reikėjo to..... verysad.gif

Bet žinai, juk neretai taip būna, kad iš šono atrodo jog elgiesi lyg ir kiauliškai, o iš tikro tiesiog pasimeti, nebežinai nei ką, nei kaip pasakyti, nei kaip elgtis, nors viduje tai dar ir kaip pergyveni.
Ai, nu tu tik nevertink vyro elgesio taip, kad tavyje sukiltų pyktis ar nusivylimas, nu kam tau dabar neigiamos emocijos. Jau geriau tiesiog tikėti, nesigilinant kiek tame tiesos, jog vyras paprasčiausiai nemoka parodyti to, ką iš tikro jaučia. Galų gale juk neesmė ką ir kaip tas vyras jaučia, daug svarbiau kaip tu pati jautiesi, kokios tavo emocijos šiandien. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 01, 20:30)
Manes vyras taip ir neapkabino......o taip reikėjo to..... verysad.gif

Aš ne tavo vyras, bet jei leisi, tai labai labai stipriai tave apkabinu, tau viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 03 02, 09:07)
Aš ne tavo vyras, bet jei leisi, tai labai labai stipriai tave apkabinu, tau viskas bus gerai.  4u.gif

group.gif Ačiū 4u.gif Žinau, kad kiti galvoja, kad čia visi apsimetinėja, kad čia netikras nuoširdumas, bet man kitaip atrodo schmoll.gif aš tikiu nuoširdumu,,,,,,ir net norėčiau su mergučiais susitikti unsure.gif Na, gal aš svajoklė, bet tikiu žmonių gerumu,,,,,,vakar vyras pirmą kart prisipažino, kad turi problemų dėl gėrimo.....taip juokas suėmė lotuliukas.gif gal ,kad bloga buvo jam, tai ir pastebėjo....pasakiau, kad dėl manęs tai gali gerti kiek tik nori.....nesiplėšysiu, tikrai.....
Atsakyti
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 02, 09:16)
group.gif Ačiū 4u.gif Žinau, kad kiti galvoja, kad čia visi apsimetinėja, kad čia netikras nuoširdumas, bet man kitaip atrodo schmoll.gif aš tikiu nuoširdumu,,,,,,ir net norėčiau su mergučiais susitikti unsure.gif Na, gal aš svajoklė, bet tikiu žmonių gerumu,,,,,,vakar vyras pirmą kart prisipažino, kad turi problemų dėl gėrimo.....taip juokas suėmė lotuliukas.gif gal ,kad bloga buvo jam, tai ir pastebėjo....pasakiau, kad dėl manęs tai gali gerti kiek tik nori.....nesiplėšysiu, tikrai.....

4u.gif tu stipri,laikykis
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 01, 22:41)
O kas būtų jei vyrą pati apkabintum? Negi atstumtų?
Proksi, lįsk į viešumą. Kas ten pas tave dedasi? Kaip gyvuoji?

Ssiimmaa, kaip priepuoliai tavo gyvena (vyras su kaimynu)?  biggrin.gif

man kazkada reikejo labai labai kad vyras apkabintu. tas, zinoma, nesusiprotes, tai pati apkabinau. sako - ko cia nori? sakau apsikabink nu, tas ai, aha.. apsikabino.. nu bet zinokit ne tas pats verysad.gif nepadeda toks dirbtinis apsikabinimas mazdaug "ko cia ta boba pristojo". bet tai buvo senai, dabar nei nebelendu smile.gif
nepamenu ar sakiau, bet kaimynui po vieno isgerimo buvo antakius nuskute biggrin.gif tai va, jau baigia ataugti. isgerimai ir toliau stabiliai tesiasi, maniskis pyle praitas dvi savaites kas antra diena beveik. buvo brolio gimtadienis (stebetinai tvarkingai, isgere siek tiek, paskui su manim ir vaiku namo, nors jau maniau kad mes su vaiku namo o tas pratesimui kur..), paskui vidury savaites su kaimynu alaus, paskui savaitgali vaziavom i kaima, i vyro sesers sunaus gimtadieni, tai kadangi vyro sesuo nesicackina su isgerinejanciais, tai irgi padoriai, vidurnakti jau visi miegojom. o nuo kovo 1 dienos pradejo gert vitaminus kokius tai, prisipirkes buvo nervus raminancius, sirdziai stiprinti ir pan., tai sake nuo kovo 1 dienos, po visu baliu nebegers ir prades vaistus vartoti. gydytis. menesi cia tipo. nu, abejoju ar tiek istemps.
o as tai atoooooooooooooooostogauju dabar!!!! thumbup.gif valiooooo!!!! viena namie seimininkauju, tiksliau kol kas nieko neseimininkauju, kojas istiesus ilsiuosi biggrin.gif kai atsibos eisiu namu tvarkytis kuoptis, generaline pavasarine tvarka pasidarysiu smile.gif
ai, beje, einant pas broli i gimtadieni kaip tycia be pinigu sedejom, tai buvo pralupta musu "sliubine" deze, kad galetu bonke broliui dovanu nunesti. doh.gif
Atsakyti
4u.gif Maniškis irgi sakė, kad nuo kovo nė lašo..... lotuliukas.gif netikiu schmoll.gif O dėl nenuoširdaus apkabinimo pritariu, geriau prie medžio prisiglausti mirksiukas.gif
Atsakyti