Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 02, 13:03)
oi liudna man siandien kazkaip moterys 

doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(leber @ 2010 03 02, 13:21)

Va čia man jau tikra Ssiimmaa išlindo, o visa kita, kai apie save rašai, nu kažkaip nesiklijuoja, kažkas netikro......aišku, galiu klysti.

drinks_cheers.gif
Ir man anoji Sima buvo labai jau perdetai "sustiprejusi"

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 02, 13:33)
gyvensiu zodziu, kaip be vyro, tik tiek kad pinigu gausiu (tikiuosi).. nei sis nei tas. nu rupi jis man dar, dabar gal tik ir pamaciau, kad rupi, kai sirdi suspaude kad toki darba dirbs. bet kad nebeskambineju ir nebesinervuoju ir nebeieskau kai jis geria kazkur tai cia jau faktas.

doh.gif doh.gif doh.gif

Nu gerai, akivaidzu kad jis tau svarbus, tau jo reikia, niekur tu neissikraustysi ir jo daiktu neismesi.
Tuomet susitaikyk kas jo nebus ilgai, o gryzes su draugais ilga nesimatyma laistys.

Vienzo, Ssiimmaa, ilgai mes cia kartu bendrausime

QUOTE(:-)as @ 2010 03 02, 15:12)

taip,as jau siandien susiskambinau su teisininku ir eisiu konsultuotis.

thumbup.gif tu saunuole, kad ne tik sneki, bet ir veiksmu imiesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 03 03, 00:04)
Ir man anoji Sima buvo labai jau perdetai "sustiprejusi"
doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu kam jus taip dabar visos iskart nurasyt mane skubat. gi net ir patys stipriausieji kartais suklumpa. uzejo vakar silpnumas man, nu liudna buvo, siaip visa diena nieko neveikiau tik nervinaus del bileko ir liudejau. esu linkusi kaltinti del sito PMS ir menulio pilnati (nakti tai isvis abu su vaiku pusinejom, nes tiesiai i langus apvalus ryskus menulis sviete, kambary kaip diena sviesu buvo). nu praskydau tai praskydau, siandien va vel viskas normaliai. rupi, aisku man jis rupi, gi ne svetimas zmogus, bet zinau kad jo gerimo ir apskritai jo gyvenimo niekaip negaliu itakoti tai ir nebesiplesau. o kad nuzliumbiau punkta silpnumui uzejus tai nieko cia blogo, visiems kartais verta issilieti.
siuo metu labiausiai laukiu algos ir leksiu ant ledo paciauzyti biggrin.gif labai labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 03, 09:54)
nu kam jus taip dabar visos iskart nurasyt mane skubat.

biggrin.gif Simute, niekas taves nenurasineja mirksiukas.gif . Itariu, kad niekas cia ta "pasikeitusia, issilaisvinusia" Ssiimmaa nepatikejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 03 03, 10:18)
biggrin.gif Simute, niekas taves nenurasineja mirksiukas.gif . Itariu, kad niekas cia ta  "pasikeitusia, issilaisvinusia" Ssiimmaa nepatikejo lotuliukas.gif

norit tikekit norit ne, bet man visatos centras nebe vyras. nepasikeiciau taip visu 180 laipsniu, kad jau visiskai visiskai kitokia buciau, manau tai net neimanoma, net nenoreciau to, nes nebebuciau savimi. nu vat tokia as, ir ka jus man dabar padarysit doh.gif svarbiausia kad nebera man vyras pasaulio bamba, akys atvertos ir naujovems biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif tu saunuole, kad ne tik sneki, bet ir veiksmu imiesi 4u.gif
[/quote]

o ka cia sneketi,juk kalbom veiksmu nesiimsiu,reikia ir veikti jei nori isgyventi 4u.gif

jus visos man kaip dienorastis 4u.gif ir kiekvienai uz kantrybe po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

siandien tvarkau namus ir vonioj randu vakaryksti jo buteliuka sidro,jis vakar kai maudesi "gurksnojo".net be sidro nebemoka issimaudyti doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 03, 14:23)
net be sidro nebemoka issimaudyti doh.gif  blink.gif

hihihi.gif zinau kad nelinksma, bet smagiai taip nuskambejo blush2.gif ir kiek jie dar mus stebins? vunderkindai, kaip diena taip naujiena.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 03, 13:23)

siandien tvarkau namus ir vonioj randu vakaryksti jo buteliuka sidro,jis vakar kai maudesi "gurksnojo".net be sidro nebemoka issimaudyti doh.gif  blink.gif

O tai taviškis irgi slapstosi?

Manasis kai pradėjo rodyti savo slėptuves doh.gif , nu niekad nebūčiau pagalvojusi, kad tokią fantaziją turi. Pats vieną buvo pamiršęs, po 12 metų radau, atsitiktinai, alaus butelį, nepraimtą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 03 03, 14:47)
Pats vieną buvo pamiršęs, po 12 metų radau, atsitiktinai, alaus butelį, nepraimtą.  biggrin.gif

biggrin.gif i muzieju toki buteli!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 03, 14:34)
hihihi.gif zinau kad nelinksma, bet smagiai taip nuskambejo  blush2.gif ir kiek jie dar mus stebins? vunderkindai, kaip diena taip naujiena....  doh.gif

as visko is jo laukiu ir tikiuosi,nebenustebins manes jis schmoll.gif
kai as radau ta sidriuka tai ir as garsiai nusijuokiau lotuliukas.gif ir pagalvojau gal kiekviena diena maudytis prades lotuliukas.gif (seip po dusu lenda)
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 03 03, 14:47)
O tai taviškis irgi slapstosi?

Manasis kai pradėjo rodyti savo slėptuves  doh.gif , nu niekad nebūčiau pagalvojusi, kad tokią fantaziją turi. Pats vieną buvo pamiršęs, po 12 metų radau, atsitiktinai, alaus butelį, nepraimtą.  biggrin.gif

slaptosi ir dar kaip!!!buna kad is parduotuves kol pareina tai "pagurksnoja" ir seip prisigalvoja visokiu niuansu.

na ta buteliuka 12 metu tai i muzieju tikrai biggrin.gif

va suzinojau tai jog i buta,kuris yra isigytas mano mergiautine pavarde jam nepriklausooooo!!!bet skirybu metu gali kilti problema kad as nedirbanti (nes vaikui islaikyti reikes pinigu,o alimentai mazi,socialine pasalpa irgi nedidele) verysad.gif ,bet tada as pakisiu kiaule,kad jis alkoholikas(teises atimtos,masinos sudauzytos ir t.t. per visus 10 metu susikauptu istorijos).pasiule palaukti pavasario(o kas daba blink.gif trecia pavasario diena)o kas tada paikeis blink.gif ,juk vyriokas nenustos gerti blink.gif g.gif na svarbiausia zinau,kad mes su vaiku drasiai galime gyventi bute thumbup.gif

noreciau jusu nuomoniu 4u.gif
o jei as buta parasyciau kaip dovanojimo tastamenta vaikui blush2.gif (jam bus 6 metai) kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 03, 18:28)

noreciau jusu nuomoniu  4u.gif
o jei as buta parasyciau kaip dovanojimo tastamenta vaikui blush2.gif (jam bus 6 metai) kaip jus manote?

Cia reikia ne musu, o teisoninku nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 03 03, 18:43)
Cia reikia ne musu, o teisoninku nuomones mirksiukas.gif

pamirsau paklausti teisininko blush2.gif
Atsakyti
niu prisiduodu smile.gif as esu lietuvoj.parskridau gerai.jauciuos gerai.nepatikesit bet vyro netruksta.kvepuoju sypsaus bendrauju.kazko sirdute siandien sunki,bet siaip viskas gerai.sekasi super viskas. tongue.gif
o ssima gal i kavine pasaunam kokia diena? biggrin.gif
Atsakyti