Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(leber @ 2010 03 09, 21:38)
Jo ma jo, tai gal ir man šviečia, vietoj cigeretos- makt tabletukę. Ale vat reiks iškart kokio papildo, katras man norą tą tabletukę praryt sukeltų.  biggrin.gif

Nu jau nuo rukymo tikrai JAU kazkas yra, ta prasme vaistai.
O siaip musiskiai kaimynnamiskiai labai gyre ir sake, kad efektyvu:
user posted image

sia knyga. Galima is interneto parsisusti nemokamai ir net berods video yra. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 09, 20:42)
Labas.  4u.gif Sakė kažkokioj temoj mušiesi smarkiai.  biggrin.gif

Juokauji, mušiausi blink.gif baik, aš vis klausiu ir tikslinuosi, bo jergau, kiek dalykų man nedakepa, nu niekaip. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sviesioji @ 2010 03 09, 20:45)
Nu jau nuo rukymo tikrai JAU kazkas yra, ta prasme vaistai.
O siaip musiskiai kaimynnamiskiai labai gyre ir sake, kad efektyvu:
user posted image

sia knyga. Galima is interneto parsisusti nemokamai ir net berods video yra.  bigsmile.gif

Nepykite, biggrin.gif bet pirmų pirmiausia man turi atsirasti, apsireikšti, pats noras mesti rūkyti. Vat kai toks mane aplankys, tai tada jau man tiks bet koks būdas mesti rūkyti, net gi pušų spyglių graužimas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 09 kovo 2010 - 20:54
QUOTE(Sviesioji @ 2010 03 09, 21:45)
sia knyga.

taaaaaaaaip... maniskis skaito lengva buda suvaldyti alkoholi. jau kuris laikas guli atversta ant palanges, toj pacioj vietoj. kaip gere taip geria. sake, kas skaite apie rukyma - tai tas pats, kas ir apie alkoholi, tik vietoj zodzio alkoholis pakeistas zodis rukymas. biggrin.gif mazai naudos is tokiu knygu, nebent labai zmogus susikaupes ir tikedamas skaitys. kai tiki viskas imanoma. tik turi tikrai tikrai tikrai tiketi, kad tau tai pades.
Atsakyti
Sveiki, ir maniškis perskaitė šią knygą. Nupirkome su dukra jam dovanu, tėvo dienos proga. Vistiek užsivedė gerti...Seniai norėjau ir tebenoriu su juo visus ryšius nutraukti, tačiau esu priklausoma nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(Debbie @ 2010 03 10, 09:16)
Seniai norėjau ir tebenoriu su juo visus ryšius nutraukti, tačiau esu priklausoma nuo jo.

kaip butent? ka reiketu/galetumete padaryti, kad taptumete nuo jo nepriklausoma?
Atsakyti
QUOTE(Debbie @ 2010 03 10, 09:16)
Seniai norėjau ir tebenoriu su juo visus ryšius nutraukti, tačiau esu priklausoma nuo jo.

Jei to norite jau seniai, tai kodėl vis dar esate priklausoma? Ką padarėte, kad tokia nebūtumėte? Ką padarysite šiandien, kad tokia nebūtumėte? Vien tik verkšlenimas "aš nuo jo priklausoma" nepadės niekada, tai taip ir liks tik verkšlenimas. Nuspręskite, ko norite, pradinis>tolimesnis>galutinis veiksmų planas ir pirmyn, o ne "man jau 80, jau 60 metų aš noriu nutraukti ryšius, bet bėda- esu nuo jo priklausoma".
Atsakyti
priklausomybe labai slidus dalykas. juk vyrai irgi priklausomi, gal net ir noretu kuris nekuris mesti gerti, bet, deja, yra priklausomi. tai, kad prisipazistame sau, jog esame nuo ju priklausomos - pirmas svarbus zingsnis link issivadavimo. toliau reikia kurt plana, kaip tai padaryti. klausimas kaip priklausoma - finansiskai? emociskai? "del vaiku"?
Atsakyti
Šiuo metu esu finansiškai priklausoma. Visaip galvojau i užsienį išvažiuot dirbti, vėl atsimušu, tarytum į sieną. Pirmas dalykas -mergaite 12m, dar mano mama yra, tačiau jai pačiai reikalinga priežiura. Vel vienu namu negaliu palikt, nes su tokiu vyru, nei mano mama, nei dukra neprikariaus. Nes kai užgeria, tai neša iš namu, ne tik pinigus, bet ir daigtus....
Atsakyti
QUOTE(Debbie @ 2010 03 10, 11:44)
Šiuo metu esu finansiškai priklausoma. Visaip galvojau i užsienį išvažiuot dirbti, vėl atsimušu, tarytum į sieną. Pirmas dalykas -mergaite 12m, dar mano mama yra, tačiau jai pačiai reikalinga priežiura. Vel vienu namu negaliu palikt, nes su tokiu vyru, nei mano mama, nei dukra neprikariaus. Nes kai užgeria, tai neša iš namu, ne tik pinigus, bet ir daigtus....

O mama pas jus gyvena? Kieno butas? Jei tavo,tai vyk is namu, nes net ir minimaliai, bet is pensijos, pasalpu isgyventumet, daiktu pradziai ka nors parduotumet (juk jis isgerimui randa ka parduot)
Na, aisku lengva mokyt, kai nezinau kokia tikra situacija. Ar uzsienyje tikrai laukia garantuotas darbas, ar nereikes kaip vakar rusu emigrantu seimai sokti pro langa? Na, ziauriai cia as, bet man atrodo, kad reikia visokias galimybes uzsidirbti isnaudoti cia.
Atsakyti
Nuosavas namas, motinos dovanotas man, pries keleta metu. Motina gyvena su mumis, bet ji 1 aukste, o mes 2. Na atskirai, tik po vienu stogu.
I užsieni, tikrai nevaziuociau, kaip zmones sako " na ura". Turiu ten giminiu, tikrai padetu ir darba susirast ir tureciau kur gyvent pradziai, bet dukros tikrai nenoriu palikti , nei mamai, nei dar kazkam. Esu pakankamai prisiziurejus ir daug pavyzdziu zinau, ka vaikai veikia, ir kokiu problemu buna, kai tevai uzsienyje....uzsivedziau , cia as apie ta uzsieni.

Atsakyti
Tuomet pakentek dar kelis metelius (juk jau daug iskentei), o paskui jau veik. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debbie @ 2010 03 10, 14:29)
Nuosavas namas, motinos dovanotas man, pries keleta metu. Motina gyvena su mumis, bet ji 1 aukste, o mes 2. Na atskirai, tik po vienu stogu.
I užsieni, tikrai nevaziuociau, kaip zmones sako " na ura". Turiu ten giminiu, tikrai padetu ir darba susirast ir  tureciau kur gyvent pradziai, bet dukros tikrai nenoriu palikti , nei mamai, nei dar kazkam. Esu pakankamai prisiziurejus ir daug pavyzdziu zinau, ka vaikai veikia, ir kokiu problemu buna, kai tevai uzsienyje....uzsivedziau , cia as apie ta uzsieni.

o dukros kartu veztis neiseitu? bet vel, mama lieka... o jus cia visai nedirbat? ar tik mazai uzdirbat? o vyras uzdirba? seima islaiko? nes jei sakot, kad is namu daiktus nesa, tai pinigu neturi taip iseitu..... tai kaip jus nuo jo finansiskai priklausoma? g.gif
Atsakyti