Labos,
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 03 15, 22:10)
Labu, niu taip, negali žinoti.....aš kaip susinerviju, tai oi kaip negerų dalykų prišneku ir padarau

poto gėda būna,,,,nu čia kaip efekto būsena,,,,Kaip mergaitės laikosi?aš tai sniegelį pakasiau šiandien, tai toks malonus nuovargis,,,gal užmigsiu ir be vaistukų

nu ir pavasaris iš namų negaliu išvažiuoti, tuoj baltos meškos šliaužioti pradės :
Gal noretumviena balta meska i svecius pasikviest sniegui pakast-reiktu kokius 30 Kg riebalu nugrezt
Kokius vaistus geri? Kada tyrimu atsakymai bus?
QUOTE(ILDA @ 2010 03 15, 22:56)
kaip gyvuojat?
mano vaikams trimeciu krize
Zinok niekuom negaliu paguost. Tikrai yra ta trimeciu krize. Bet zino, keturmeciai jau visai kitokie-pakente. O isejusi i lau telefono "negrdek netycia". Mano vidurineliui trimecio krize prasidejo kai jam buvo 1.2 m. (buvo nevaldomos isterijos iki 3 metu)
QUOTE(:-)as @ 2010 03 15, 23:19)
su terminais tai apsirikau . jo as sadiste ir jei reiks pakartosiu as jam tai
As manau, kad sadiste but geriau nei mozachiste. O kai kuriais atvejais taip net butina
Butinai pakartok

. Nu zinok tikrai vyrai neturi tokiu sugebejimu mastyti kaip mes ir dar blogiau-nesupranta ka fantazuojame mes. Tai jei kazka blogai daro, butina pasakyt (pagal situacija parenkant atitinkama tona, zodzius

) .
O ir dar noreciau pastebeti, kad yra skirtingi issirekimo tipai. Kartais besibardama labiau nervuojiesi pati ir taip save dar labiau kankini. O yra atveais, kai rekdamas issikrauni emociskai, galvoje net prasvieseja. Bet manyciau, kad viskas priklauso nuo rekimu pasiekto rezultato