Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ILDA @ 2010 03 15, 22:56)
mano vaikams trimeciu krize,diedui gal koks klimaksas,ar kas ten buna,o man psichoze.

lotuliukas.gif zinau, kad nejuokinga, na bet kaip prajuokino negaliu lotuliukas.gif

o dabar tai jau as ruosiuosi gaudyt pomidorus, sautuvu kulkas ir visokius kitokius reikalus doh.gif
kraustomes. visi kartu. seimininkai pasake, kad reikia mums issikraustyti. unsure.gif man buvo sokas, pyktis, liudesys ir belekokie dar jausmai. nuzliumbiau punkta, maniskis puole ieskoti skelbimu. kelis kur pasizymejo sako lekam apziureti. na kartu lekem, kartu ieskojom, grizom apsitarti.... as sakau pala, visu pirma reikia nusprest ar kartu kraustomes, ar kas kur sau. labai tinkamas metas. tai tas - ka cia dabar nusisneki, tai aisku kartu, nu visai jau tu! kas cia per atskirai gali buti. as busiu geresnis bla bla bla ir t.t. ir pan....
kadangi dabar terminas labai spaudzia, reikia kraustytis, didelis klausimas kur baldus reiks det, kaip viska kur isvezti, pas ka pasideti (nes susiradom labai geroj vietoj, tik ten dalis baldu netilps), tai man tas diedas dabar visai nemaiso. o ir siaip jis man nebemaiso. gyvenam kaip kambariokai, siokios tokios pagalbos kai reikia sulaukiu, vaika yra su kuo palikt jei reikia kur palekt man... o ir arba nebegeria jis jau tiek daug arba man paprasciausiai nebetrukdo. gyvenu su vaiku, del vaiko, o diedas tai jau kaip priedelis. yra - gerai, nera - ne problema. zodziu, mano atostogu pabaiga superine - kraustymais apsivertus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 16, 09:54)
kraustomes. visi kartu.

Kaži kaimynas kraustysis kartu su jumis lotuliukas.gif ? Liūdna jam bus.....
O šiaip tai gal ir į gera čia. Vis kažkoks pasikeitimas.
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2010 03 16, 10:27)
Kaži kaimynas kraustysis kartu su jumis  lotuliukas.gif ? Liūdna jam bus.....
O šiaip tai gal ir į gera čia. Vis kažkoks pasikeitimas.

tai kad kraustomes tik aukstu zemiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif is pradziu mislijau, gal net geriau butu kur toliau nuo visu pabegti, bet, gi atsiras visur tu "kaimynu" jei poreikis bus....
Atsakyti
gavau zinute,diedas raso "gelbek,padek.noriu koduotis 5metams" blink.gif blink.gif blink.gif
tesybe pasakius net nezinau,bet manau kad as jau nebenoriu......per daug i dusia prisiko ir iskaudino....kita savaite iseinu pas psihologa,gal ir nereikia man jo,bet manau blogiau nebus,kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 16, 12:34)
Kita savaite iseinu pas psihologa,gal ir nereikia man jo,bet manau blogiau nebus,kaip manot?

drinks_cheers.gif blogiau nebus. nepatiks gi nebeisi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 16, 09:50)
tai kad kraustomes tik aukstu zemiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is pradziu mislijau, gal net geriau  butu kur toliau nuo visu pabegti, bet, gi atsiras visur tu "kaimynu" jei poreikis bus....

Sveika,nu nežinau,mano durna galva,tai būčiau pasinaudojus proga pagyventi atskirai.Vienas į vieną galą,kitas į kitą.Puiki proga.Tiesiog pamatytum,kaip kas...O dabar tas pats Š,tik kitoj rankoj doh.gif
Atsakyti
gavau zinute,diedas raso "gelbek,padek.noriu koduotis 5metams" blink.gif  blink.gif  blink.gif
tesybe pasakius net nezinau,bet manau kad as jau nebenoriu......per daug i dusia prisiko ir iskaudino....kita savaite iseinu pas psihologa,gal ir nereikia man jo,bet manau blogiau nebus,kaip manot?

Gelbėti save, padėti sau, koduotis dėl savęs jis turi, o ne dėl tavęs, su tavim, tau.
Žinutė yra beprasmė.
Kita vertus parodo tai ką aš visada teigiau, o daug kas neigė, kad vyras visai ne vargšas ligonis, kad kai kodėl kai šikna dega ir patogus gyvenimas pradeda griūti žmogaus jau ir kažklą daro, kodėl iki tol nieko nedarė. Tipo dėl to, kad liga buvo, o kai jau žmona pagrasino kad paliks, tai tą ligą ir valdyt jau sugeba, daryt sprendinus, veiksmus.
Liga alkoholiko -savanaudiškumas.
QUOTE(carela @ 2010 03 16, 13:05)
Sveika,nu nežinau,mano durna galva,tai būčiau pasinaudojus proga pagyventi atskirai.Vienas į vieną galą,kitas į kitą.Puiki proga.Tiesiog pamatytum,kaip kas...O dabar tas pats Š,tik kitoj rankoj doh.gif

thumbup.gif lygiai tą patį pagalvojau, tegul jis nuomojasi, o tu pradžiai pas mamą gali eiti, kol susirasi priimtiniausią ir patogiausią nuomos variantą.
Atsakyti
QUOTE(:-)as @ 2010 03 16, 11:34)
gavau zinute,diedas raso "gelbek,padek.noriu koduotis 5metams" blink.gif  blink.gif  blink.gif

Diedui ignoras - jei nores, be taves uzsikoduos. Kodel kazi 5 metams, ne vieneriems ar desimciai? O psichologas nepamaisys, blogiau tikrai nebus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 kovo 2010 - 12:30

Kaip konkrečiai galėtumėt jį "gelbėti"? Nuo ko? Ir kodėl būtent 5 metams? Kodėl ne 3, ne 11??
Eilinis manipuliavimo atvejis. Pažaisim jausmais. "Ach, aš vargšas, nelaimingas, padėk man, priglausk galvelę prie plačios krūtinės, paverksiu, paraudosiu, paatgailausiu kokias 15 min... (o žmona ims ir patikės gi, nu kur jinai geresnį ras, nu kas į ką žiūrės)".
Tegul jis dorojasi su savo problema pats nors kartą gyvenime, tegul negalvoja, kad jam visur ir visada artimieji turi rožyčių lapelius po kojom barstyti, kad kvapniau eiti būtų. Nori koduotis- tegul koduojasi, o Jūs prie ko? Subinę tegul pats pajudina, jei jam reikia.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 03 14, 19:27)
Pasitikejimo truksta ir man, bet zinok, jis ateina su laiku ir su didelem pastangom, stengiantis ne mastyti, kad as neleiminga, kad man nepavyks, o dziaugiantis savo pasiekimais, nesekmes nustumiant tolyn, i jas neziurinnt kaip i pasaulio pabaiga.

Net sirdis suspurdejo is dziaugsmo del tavo mamos tokio palaikymo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu dėl mamos. Net dabar po vyro pasakymo, kad užsikoduos, turėtų tau būti gėda pas jį grįžti. thumbup.gif tai tik į gera.

QUOTE(Debbie @ 2010 03 15, 13:02)
Sveikos, pasakok kas atsitiko vaikeliui? Kaip db , gal jau geriau, o ka gydytojai sako?
Nepyk, bet joks kodavimas nepades, maniskis kodavosi keleta kartu, po 3-4 mėn. vėl uzgere. Cia pinigu metymas i bala. O visi atsiprasinejimai ir pazadai, tai as sakau "ant vandens " rasyti.
Laikykis, nes db svarbiuasiai  4u.gif  vaikas, o ne jis.

Ir aš manau, kad nepadės. schmoll.gif Juk svaigintis galima ir žolyte. Tuo labiau, kad jau buvo užsikodavęs kelis kartus. Jei jau ir vaikas pasakė, ne, tu :-)as, tikrai pas jį negrįžk ir o negelbėk. schmoll.gif geriau iš karto savo gyvenimą pradėti gyventi. 4u.gif
Ir tu man pasakyk kur jo "per žema paskui moterį lakstyt" išgaravo? Ką sakė prieš 2 d? Kad nelakstys, o dabar jau gelbėk? schmoll.gif Jei jau tavęs negerbė, tai tos pagarbos niekas nepridės. schmoll.gif Geria išeiti pakelta galva dabar, negu jis išeis su kita po kokių metų.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 16, 09:54)

kraustomes. visi kartu.

Man tiesiog sirdis suspurdejo paskaicius tavo zinute, kad gavai proga issiskirti bigsmile.gif (kaip kad astapati v meiluze). Bet ne. Na, gal cia kaip koks hobis pasidaro-kankintis del vyro.

gavau zinute,diedas raso "gelbek,padek.noriu koduotis 5metams"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kas tau trukdo gelbet bigsmile.gif ? Juk vis tiek reikes tevui su vaiku matytis issiskyrus, juk galesi pasidziaugti jo blaivumu ir issiskyrus.
Ar tau reikia nervu del vyro? Juk jei ir uzsikoduos, vis tiek gali pradeti gerti (ne viena pasakojo). Tai tu turesi gyventi kaip pelyte, bijoti bet kaip sunervuoti vyra kad tik neprisigertu ir pan. Na, bet cia tik pasvajojimai. Juk jei jis negerbe taves girtas, tai tikrai negerbs ir blaivus. Juk blaivus pabuna geras, kol reikia sveikatai pataisyti ir tavo nervu perkreiptam veidui palyginti. O dabar reikes istisai but blaivam, priimti tave tokia, kokia esi ir tie negerumai, kuriuos darydavo tau girtas juk niekur nedings. Juk jis negerbia taves. Ne be reikalo sako, kad kas blaivam galvoj, tas girtam ant liezuvio.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 03 16, 14:49)
Man tiesiog sirdis suspurdejo paskaicius tavo zinute, kad gavai proga issiskirti  bigsmile.gif (kaip kad astapati v meiluze). Bet ne.  Na, gal cia kaip koks hobis pasidaro-kankintis del vyro.

nu zinau, kad is manes palaida bala. kazkokia tuscia vieta ir tiek, be nuomones, be ryzto, be kazkokiu principu, pagarbos ir t.t. nu negaliu kitaip, mazu dar myliu pavadinkim, kartais tikrai visai nieko sutariam, ir sypsena beveik naturalia isspaudziu, visai puse velnio atrodo viskas. o dabar dar kai ismokau nebekreipti demesio i jo gerima tai isvis kazkaip viskas labai paprasta atrodo. tikrai nera tas gyvenimas rozem klotas, ant ranku niekas nenesioja, bet nera ir toks, nuo kurio tekinom reiketu begti neatsigreziant. o tokie pasakymai kad esu verta laimingo gyvenimo tai i nevilti mane varo - kodel esu verta? kiekvienas juk vertas. ir koks tas laimingas? net nezinau kokio gyvenimo noreciau, kad galeciau pasakyti - as laiminga.
Atsakyti