Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

QUOTE(Orestes @ 2010 03 29, 21:24)
O ji nera labai ryski ant lupu? Pabijojau pirkt, pagalvojau kad labai ryski gali but  ax.gif

nera tikrai labai ryski spalva mirksiukas.gif tokia prigesinta,vandeninga raudona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*charite* @ 2010 03 30, 17:09)
nera tikrai labai ryski spalva mirksiukas.gif tokia prigesinta,vandeninga raudona biggrin.gif

As taaip patenkinta tuo blizgiu wub.gif Spalva labai labai grazi, lupos tokios svelniai rozines wub.gif Siandien drauges labai gyre, pacios uzsinorejo thumbup.gif
Atsakyti
As tai tikiuosi, kad vasara vel pasirodys sitas

user posted image

nes tai vienintelis uz maza kaina (iki 35 lt) bronzantas, kuris sudetyje neturi talko ir tenkina mano poreikius, nes pvz catrice neprilygsta. Savo pirkta pries 1,5 metu sudauziau sia ziema, tai iki siol liudna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke_edita: 30 kovo 2010 - 19:05
QUOTE(coliuke_edita @ 2010 03 30, 20:02)

user posted image

nes tai vienintelis uz maza kaina (iki 35 lt) bronzantas, kuris sudetyje neturi talko ir tenkina mano poreikius, nes pvz catrice neprilygsta. Savo pirkta pries 1,5 metu sudauziau sia ziema, tai iki siol liudna  doh.gif

kaip laikosi jis? ax.gif
Atsakyti
siandien perziurejau visa kolekcija snow biggrin.gif
labai grazus pasirode skaistaliukai kreminiai,lupu blizgiai,ir idomus sildukai rankoms :)man rodos Lt jos nebuvo ir nezinia ar bus.Dubline radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2010 03 30, 21:02)

user posted image

nes tai vienintelis uz maza kaina (iki 35 lt) bronzantas, kuris sudetyje neturi talko ir tenkina mano poreikius, nes pvz catrice neprilygsta. Savo pirkta pries 1,5 metu sudauziau sia ziema, tai iki siol liudna  doh.gif

O jie praeita vasara buvo? g.gif labai noreciau tokio bigsmile.gif

QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 03 30, 22:42)
siandien perziurejau visa kolekcija snow biggrin.gif
labai grazus pasirode skaistaliukai kreminiai,lupu blizgiai,ir idomus sildukai rankoms :)man rodos Lt jos nebuvo ir nezinia ar bus.Dubline radau smile.gif

Jos nebuvo ir nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 30, 22:14)

Aha, praeita vasara buvo,turiu pati toki, tai dabar naudoju vietoj akiu seseliu, nes veidui man jis per daug blizgantis, na nebent vasara, kai veidukas ideges buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 03 30, 21:14)
Jos nebuvo ir nebus doh.gif

eh,ta musu Lietuvele,o ta kolekcija manau butu susilaukus demesio,ir blizgiai lupoms nuostabus tubeles,sviesiai sviesiai alyvinis,ir sviesiai rozinis...
ir uiii kiek cia visko jie isparduoda uz puse kainos. smile.gif blink.gif
Atsakyti
Gal jau yra išbandžiusių šiuos blizgius? Įdomu, kaip čia tos spalvos ant lūpų atrodo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2010 03 31, 16:03)
Gal jau yra išbandžiusių šiuos blizgius? Įdomu, kaip čia tos spalvos ant lūpų atrodo rolleyes.gif

siu blizgiu as dar nemaciau prekyboje, bet turetu netrukus pasirodyti, jie kainuos 9.90 lt putlinantys lupas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 balandžio 2010 - 16:50
QUOTE(Orestes @ 2010 03 30, 21:25)
kaip laikosi jis?  ax.gif

normaliai. Tik blizguciu tai nepasakyciau kad daug.
Atsakyti
Prisidedu prie tu, kurios patenkintos Multi action tusu. bigsmile.gif siuo metu ji naudoju ir esu patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti