Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

Labukas,

Aš irgi mielai sudalyvaučiau konkurse 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=360467
Atsakyti
aciu kad mane itrauket i sarasa thumbup.gif
Atsakyti
Sveikiname RUGSĖJO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

first.gif MILIJOSmama "Miela Milija…" istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos MILIJOSmama laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus praneša per až )

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

second.gif Lena.lt "Vardas iš sapno..." istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gif Laukine25 "Taip prasideda gyvenimo istorija.." istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

Ačiū visoms dalyvėms už tokias gražias gimdymo istorijas wub.gif
Kova vyko įnirtingai, neliko nepastebėta nė viena istorija mirksiukas.gif Kai kurių forumo dalyvių istorijos buvo taip arti laimėjimo, bet pritrūko kelių balų, kad užimtų tas medaliu apdovanojamas vietas, tačiau nenusiminkite 4u.gif
Linkiu sveikatos Jums ir Jūsų mažiukams, džiaukitės tuo nuostabiu pasauliu ir gyvenimu, ir mylimiausiais žmogučiai šalia wub.gif
Atsakyti
Sveikiname RUGSĖJO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

Pirmosios vietos laimėtojos MILIJOSmama laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus praneša per až )

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gif Laukine25 "Taip prasideda gyvenimo istorija.." istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

Kova vyko įnirtingai, neliko nepastebėta nė viena istorija mirksiukas.gif Kai kurių forumo dalyvių istorijos buvo taip arti laimėjimo, bet pritrūko kelių balų, kad užimtų tas medaliu apdovanojamas vietas, tačiau nenusiminkite 4u.gif
Linkiu sveikatos Jums ir Jūsų mažiukams, džiaukitės tuo nuostabiu pasauliu ir gyvenimu, ir mylimiausiais žmogučiai šalia wub.gif
Atsakyti
DIDELIS ACIU JUMS!!!!

Net nesitikejau laimeti blush2.gif
Atsakyti
Lena.lt, second.gif Laukine25 third.gif sveikinam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 09 spalio 2008 - 13:33
Dėkui labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 10 08, 23:35)
Sveikiname RUGSĖJO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas!   clap_1.gif

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje  bigsmile.gif
user posted image

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje  bigsmile.gif
user posted image

third.gif  Laukine25 "Taip prasideda gyvenimo istorija.." istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje  bigsmile.gif
user posted image

Kova vyko įnirtingai, neliko nepastebėta nė viena istorija mirksiukas.gif Kai kurių forumo dalyvių istorijos buvo taip arti laimėjimo, bet pritrūko kelių balų, kad užimtų tas medaliu apdovanojamas vietas, tačiau nenusiminkite  4u.gif
Linkiu sveikatos Jums ir Jūsų mažiukams, džiaukitės tuo nuostabiu pasauliu ir gyvenimu, ir mylimiausiais žmogučiai šalia  wub.gif

Sveikinimai nugaletojoms
clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Noriu ir as sudalyvauti spalio men. konkurse smile.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sudalyvauti spalio mėnesio konkurse, mūsų istorija ŠTAI ČIA 4u.gif
Atsakyti
Spalio mėnesio "Mano gimdymo istorijos" dalyvių sąrašas:

1. kkristinak "Mano 3 vaikučių gimdymo istorija" istoriją rasite čia:

2. Velniukstis "Kūdikis vietoj šašlykų!" istoriją rasite čia:

3. ANETELE "Jonukas ir Gretutė" istoriją rasite čia:

4. Ingushkele "Iš kur aš žinau, man juk pirmas kartas.." istoriją rasite čia:

5. skay "Kaip Gustė į pasaulį skubėjo..." istoriją rasite čia:

6. multti "Tai TU..." istoriją rasite čia:

Registracija spalio mėnesio konkursui vyksta iki spalio 31 d. imtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 10 14, 22:21)
Spalio mėnesio "Mano gimdymo istorijos" dalyvių sąrašas:

1. kkristinak "Mano 3 vaikučių gimdymo istorija" istoriją rasite čia:

2. Velniukstis "Kūdikis vietoj šašlykų!" istoriją rasite čia:

3. ANETELE "Jonukas ir Gretutė" istoriją rasite čia:

4. Ingushkele "Iš kur aš žinau, man juk pirmas kartas.." istoriją rasite čia:

5. skay "Kaip Gustė į pasaulį skubėjo..." istoriją rasite čia:

6. multti "Tai TU..." istoriją rasite čia:

Registracija spalio mėnesio konkursui vyksta iki spalio 31 d. imtinai 4u.gif

As ir noreciau dayvauti gimdymo istoriju konkurse: http://www.supermama...howtopic=363658 Istorija vadinas: Būk apsuptas balčiausių angelų.
Atsakyti