Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

Sveikiname RUGPJŪČIO MĖN. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

first.gif uzsispyrus "Mūsų pasaulis, kurį apkabiname dviem rankom.."
istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos uzsispyrus laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus praneša per až )

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

second.gif svenag1978 "Mano dvynukų istorija, Pupukiukų atsiradimas šiame pasaulyje"
istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gif JAZZ "Šviesa"
istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtoja apdovanojama firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

Ačiū visoms dalyvėms už šaunias ir padrąsinančias gimdymo istorijas wub.gif Kiekvienos iš jūsų vaikelio gimimo istorija yra nepakartojama, jaudinanti ir labai brangi - jūs kiekviena verta pirmos vietos wub.gif Tapti mama..konkursas be pralaimėjimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 23, 17:57)
.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
-

Laba diena,
jei parasiau savo istorija, atitinku visus reikalavimus, taciau nenaudojau lietuvisku raidziu,nes ja rasydama nezinojau kad galima dalyvauti konkurse...Ar nebegaliu dalyvauti ar kazkaip pakeist?
Istorija- mano parase- sukuriau tema, antrasteje yra pavadinimas ir kur gimdziau, istorija- mano, parasyta viena karta.
Atsakyti
Prašom užregistruoti į konkursą
http://www.supermama...howtopic=354599
Atsakyti
Sąmoningai neminėjau gimdymo namų pavadinimo, jei tai ne kliūtis registruojamės ir mes smile.gif
http://www.supermama...?...353332&st=0
Atsakyti
Registruojamės ir mes:
http://www.supermama...howtopic=351641

Dukrytės Lėjos gimimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2008 09 17, 22:19)
jei parasiau savo istorija, atitinku visus reikalavimus, taciau nenaudojau lietuvisku raidziu,nes ja rasydama nezinojau kad galima dalyvauti konkurse...Ar nebegaliu dalyvauti ar kazkaip pakeist?

Jei parašyta istorija atitinka visas konkurso sąlygas, tai daugiau šansų tokiai istorijai laimėti per vertinimą, kai jas skaito moderatoriai. Taisyklių neatitikimas gali nulemti, jog istorija nelaimės, net jei ir bus labai įdomi, graži ir pan.
Aš užregistruoju konkursui, bet tuo pačiu parašysiu, kad pakeisti istoriją galiu iki tol, kol vyks balsavimas. Tiesiog turėtumėte parašyti lietuviškais rašmenimis ir atsiųsti naują variantą man asmenine žinute. Aš pakeisiu senąjį variantą naujuoju.
QUOTE(Smandi @ 2008 09 19, 21:21)
Sąmoningai neminėjau gimdymo namų pavadinimo, jei tai ne kliūtis registruojamės ir mes smile.gif

Užregistruosiu, jei jau dėl kažkokių priežasčių nesinori atskleisti..
Atsakyti
Ir aš noriu prisiregistruoti į Rugsėjo mėn konkursą smile.gif Galima? mirksiukas.gif

Čia mano istorija smile.gif

http://www.supermama...howtopic=355880
Atsakyti
as irgi noreciau tik nzn kaip:)
Atsakyti
Gaila, noreciau dalyvauti, bet pavelavau, gimdziau Rugpjucio 3 diena. verysad.gif
Atsakyti
Laba diena, as tik vakar parasiau savo gimdymo istorija, nors gimdziau liepa.Nalabai dabar susigaudau, seip visas taisykliu reikalavimus ivykdziau atrodo g.gif bet dabar galvoju, ar istorija dalyvauja tik tada konkurse kurio men ji rasyta ar kuriam menesi vykes gimdymas g.gif kas galetu paaiskinti aciu labai.

Seip noreciau kad ir mane uzregistruotu, istorijos adresas po parasu mirksiukas.gif bet jei pavelavau i savo traukini tai ka padarysi blush2.gif
Atsakyti
As supratau, kad konkurse dalyvauja tos istorijos, kurios forume patalpintos butent ta menesi, kurio menesio yra konkursas. Ir visai nesvarbu kokia diena ar menesi gimdei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinna: 25 rugsėjo 2008 - 17:05
QUOTE(Delfinna @ 2008 09 25, 16:04)
As supratau, kad konkurse dalyvauja tos istorijos, kurios forume patalpintos butent ta menesi, kurio menesio yra konkursas. Ir visai nesvarbu kokia diena ar menesi gimdei  4u.gif

4u.gif 4u.gif aciu labai
Atsakyti