Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 24, 23:18)
Gaila, noreciau dalyvauti, bet pavelavau, gimdziau Rugpjucio 3 diena.  verysad.gif

Jūs galite dalyvauti dar ir rugsėjo, ir vėlesniais mėnesiais smile.gif
QUOTE(nyla @ 2008 09 25, 15:27)
ar istorija dalyvauja tik tada konkurse kurio men ji rasyta ar kuriam menesi vykes gimdymas g.gif

"Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos." taigi konkurse galima dalyvauti ne tada kada vyko gimdyams, o kada buvo paskelbta istorija (ne kiekviena mamytė turi jėgų ir laiko iškart tą istoriją forume parašyti smile.gif )

QUOTE(Delfinna @ 2008 09 25, 18:04)
As supratau, kad konkurse dalyvauja tos istorijos, kurios forume patalpintos butent ta menesi, kurio menesio yra konkursas. Ir visai nesvarbu kokia diena ar menesi gimdei  4u.gif

Jūs visiškai teisi 4u.gif

QUOTE(karamele898 @ 2008 09 24, 20:33)
as irgi noreciau tik nzn kaip:)

- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

Kaip registruotis? - Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2008 m. rugsėjo 1 - 30 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!

QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 24, 23:18)
Gaila, noreciau dalyvauti, bet pavelavau, gimdziau Rugpjucio 3 diena.  verysad.gif

Aš jus jau užregistravau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif aciu kad itrauket i sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
Aciu kad priraset mane thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Itraukit ir mane i konkursiuka blush2.gif Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugsėjo mėnesio "Mano gimdymo istorijos" dalyvių sąrašas:

1. Munix "Dukra.........net palengvėjo" istoriją rasite čia:

2. MILIJOSmama "Miela Milija…" istoriją rasite čia:

3. Delfinna "Lyriškoji istorijos pusė…" istoriją rasite čia:

4. a4jolka "Mano stebuklo gimimas" istoriją rasite čia:

5. pašnekutė "Kaip mano mažė galėjo likt be mamos" istoriją rasite čia:

6. SSSema "Džiaugsmelio gimimas" istoriją rasite čia:

7. niamniuskyte "*Mano gimdymo istorija* -laukiame nežiniuko-" istoriją rasite čia:

8. Josephin "Emmuko gimimas!" istoriją rasite čia:

9. Wriedna "Ilga nėštumo-gimdymo istorija smile.gif" istoriją rasite čia:

10. Laukine25 "Taip prasideda gyvenimo istorija.." istoriją rasite čia:

11. odi_ "Kadangi nesimiega..." istoriją rasite čia:

12. Smandi "Mano jau beveik suaugęs pirmagimis" istoriją rasite čia:

13. tavo_katyte "Dukrytės Lėjos gimimas" istoriją rasite čia:

14. Waidilute "Pagaliau 2008_09_08 sulaukėm princesės smile.gif" istoriją rasite čia:

15. Lena.lt "Vardas iš sapno..." istoriją rasite čia:

16. nyla "Taip lengvai ir paprastai ateina laimė..." istoriją rasite čia:

16. Ice Touch "Labas, Mažute! smile.gif" istoriją rasite čia:

Primenu, kad savo istoriją skelbti ir registruotis į konkursą galite iki rugsėjo 30 dienos (imtinai).
Atsakyti
Ačiū visoms rugsėjo mėnesio konkurse dalyvavusioms mamytėms! Konkurso nugalėtojos bus paskelbtos spalio 8 dieną 4u.gif

Kviečiame dalyvauti SPALIO mėnesio konkurse "Mano gimdymo istorija".
Dalyvavimo konkurse taisyklės
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

Kaip registruotis? - Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2008 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 09 29, 22:45)
Primenu, kad savo istoriją skelbti ir registruotis į konkursą galite iki rugsėjo 30 dienos (imtinai).

labas as pavelavau verysad.gif ir mano vaikai gime 1994m Liepa,1996m Rugpjutis ir 2007m Rugsejis ax.gif
4 dienas rasau istorija mano 3 vaikus gimimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 02 spalio 2008 - 10:11
QUOTE(kkristinak @ 2008 10 02, 11:07)
labas as pavelavau  verysad.gif  ir mano vaikai gime 1994m Liepa,1996m Rugpjutis ir 2007m Rugsejis ax.gif
4 dienas rasau istorija mano 3 vaikus gimimo biggrin.gif

Kodėl pavėlavote? Jei istorija bus parašyta spalio mėn., tai galite dalyvauti spalio mėn. konkurse.: vaikų gimimo data įtakos neturi, svarbu - kokį mėnesį paskelbta istorija forume.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 10 02, 19:14)
Kodėl pavėlavote? Jei istorija bus parašyta spalio mėn., tai galite dalyvauti spalio mėn. konkurse.: vaikų gimimo data įtakos neturi, svarbu - kokį mėnesį paskelbta istorija forume.

cia mano istorija mirksiukas.gif pridariau gramatiniu klaidu, atsiprasau blush2.gif
http://www.supermama...;#entry20273593
Atsakyti
Sveiki, norėčiau dalyvauti spalio mėn konkurse blush2.gif
Štai čia yra mano istorija:
http://www.supermama...howtopic=360080
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 10 02, 19:14)

noriu dalyvauti spalio mėn konkurse,tik nezinau ar viska kaip reikia porasau, kaip reikalauja taisykles konkursui blush2.gif
mano tema mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...=359686&hl=
Atsakyti

Sveiki,noreciau ir as uzsiregistruoti spalio menesio konkursui ax.gif ,mano istorija cia http://www.supermama...?...=360279&hl=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 07 spalio 2008 - 23:08