Vaje, labai dėkui už įvertinimą
Esu maloniai nustebinta
Taip pat sveikinu antrosios ir trečiosios vietos laimėtojas bei linkiu visoms mamytėms ir jų mažiukams ramių ir gražių Šv. Velykų
Laba diena,
aš taip pat norėčiau dalyvauti balandžio mėnesio gimdymo istorijų konkurse, tačiau tik parašiusi savo istorija pamačiau, kad reikia parašyti kur gimdžiau - Kauno P.Mažylio gimdymo namuose
mano istorija štai čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=434366
aš taip pat norėčiau dalyvauti balandžio mėnesio gimdymo istorijų konkurse, tačiau tik parašiusi savo istorija pamačiau, kad reikia parašyti kur gimdžiau - Kauno P.Mažylio gimdymo namuose
QUOTE(HappyAngel @ 2009 04 11, 20:42)
Esu maloniai nustebinta
Taip pat sveikinu antrosios ir trečiosios vietos laimėtojas bei linkiu visoms mamytėms ir jų mažiukams ramių ir gražių Šv. Velykų

Sveikinu kuo nuosirdziausiai
QUOTE(HappyAngel @ 2009 04 11, 19:42)
Esu maloniai nustebinta

net neabejojau, kad laimesi
labukas
priimkite ir mane
istorija jau parasyta,o ka toliau daryti nezinau
BALANDŽIO mėnesio "Mano gimdymo istorijos" dalyvių sąrašas:
1. VelDan Paprastai - apie nepaprastą stebuklą istoriją rasite čia:
2. aide Aistutes atejimas... istoriją rasite čia:
3. happymama Du Saulės gimimai istoriją rasite čia:
4. jolla42 Rodos tik vakar... istoriją rasite čia:
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Kas mėnesį konkurse dalyvaus istorijos, papasakotos nuo 1 iki 30/31 mėnesio dienos.
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. balandžio 1 - 30 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. balandžio 1 - 30 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
sveiki,
matau dar gegužės mėnesio konkursui nieks nesiregistravo, tai aš būsiu pirmoji
http://www.supermama...howtopic=443745
matau dar gegužės mėnesio konkursui nieks nesiregistravo, tai aš būsiu pirmoji
http://www.supermama...howtopic=443745
Labas visoms mieloms mamoms, kurios dalyvauja ar ruošiasi dalyvauti gimdymo istorijų konkurse!
Kadangi balandžio mėn. pasitaikė viena iš tų retų situacijų, kai gimdymo istorijų konkursui pateiktos tik keturios istorijos (o konkurse skiriamos trys prizinės vietos), tai forumo moderatorių bendru sutarimu balandžio mėn. konkursas jungiamas su gegužės mėn. konkursu
Kadangi balandžio mėn. pasitaikė viena iš tų retų situacijų, kai gimdymo istorijų konkursui pateiktos tik keturios istorijos (o konkurse skiriamos trys prizinės vietos), tai forumo moderatorių bendru sutarimu balandžio mėn. konkursas jungiamas su gegužės mėn. konkursu
BALANDŽIO ir GEGUŽĖS mėnesių "Mano gimdymo istorijos" dalyvių sąrašas:
1. VelDan Paprastai - apie nepaprastą stebuklą istoriją rasite čia:
2. aide Aistutes atejimas... istoriją rasite čia:
3. happymama Du Saulės gimimai istoriją rasite čia:
4. jolla42 Rodos tik vakar... istoriją rasite čia:
5. Doviljana Suplanuotas Viltutės gimimas istoriją rasite čia:
6. daivulka78 Mes nenorėjom mirti... istoriją rasite čia:
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. balandžio 1 - gegužės 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. balandžio 1 - gegužės 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Labutis,ir as noriu dalyvaut balandzio men konkurse
mano istorija cia:
http://www.supermama...howtopic=445340
http://www.supermama...howtopic=445340