Registruojuosi ir aš. Istorija štai čia
kaip reik registruotis,kur rasyti istorija,dekui
Registruoju ir savo istoriją spalio nakties pasaka VGN
mano istorija,man pačiai labai įdomi,gal patiks ir jums.Kadangi turiu dukrelę ,jai jau 13m,tai apie šeimos padidejimą kažkaip ir gėda galvot-"per seni"
.Nors viduje labai norėjau dar vaikučio,auga juk tik viena mergaitė.Nuo birželio men.man buvo nereguliarios mėnesinės,tai pasergu,tai patepa-aš isigandau,kad nebūtu su moteriškom kas negerai,bet save raminau,gal bus gerai.Pradėjau gert nakvišų aliejų ir visokių vitaminų skirtų moterims.Nieko ypatingai nepasikeitė,taip ir liepos menuo praėjo,o man jau ir pilvo apačią skauda,pasidariau nervuota,pavargstu greit,o kaltinu save ,kad bijau eiti pas gydytoją,nes bijau baisių rezultatų-cistų,miomų.Pas mane po dukters gimimo buvo likusi žaizdelė,kurios aš taip ir nesustvarkiau.Pasitariu su mama,ką daryti,ji man liepia eiti pas gydytojus ir kuo greičiau,aš vis dar tempiu laiką.Nežinau kodėl,bet nutariau pasidaryti testą,pasirodo dvi juostelės-nemoku pasakyti savo būsenos,nei laiminga ,nei nelaiminga,nes kraujuoju-tepa vis.Vyras dar nieko nežino,nenoriu gazdinti.Tokioje įtampoje prabuvau dar beveik mėnesį.Rugjūčio 24d.su vyru susėdam prie stalo,kadangi mūsų 18-osios vedybų metines,bet aš taip ir neišdrysau jam pasakyti.08,26 daugiau neištveriu,registruojuosi pas savo gydytoją-galvot nebuvo kada,nes talonas 8.30.Įeinu i kabinetą,visa drebu ir jaudinuosi,bet gydytojos akys tokios mielos ir klausymas:"Na kas atsitiko",aš papasakoju jog tepa ,nesergu ir nežinau,kas darosi,o ji man:" Tai gal laukiesi"aš:"Gerai būtų"abi nusišypsom viena kitai.Nueinam ant echoskopo,ji pradeda mane šviesti ir sako:"Na ka,jus nieščia,bet čia dar ne viskas,štai viena matau,na va ir antras,pas tave dvyniai"Aš nesupratau kas darosi pradėjo ašaros riedėti kaip pupos,aš taip apsidžiaugiau,kad nemoku apsakyti to džiaugsmo.Gydytoja pasako jog man jau 16savaičių,liepia būtinai registruotis pas genetikus,nes man jau meteliu virš 35. Išejusi iš kabineto tuoj skambinu mamai,pranešu naujieną,ji taip pat apsiverkia.nueinu i darbą,atvažiuoja vyras,pasikviečiu i savo kabinetą ir parodau nuotrauką ant kurios parašyta "dvyniai"-jis sako;"Čia ne tavo",o aš jam sakau:"Ne ,čia mūsų".Jis tiesiog akyse skraidyti pradėjo.Pasakiau,kad reik būtinai pas genetikus.Mano gydytoja dave genetikes telefono nr,susikambinus nuvažiavome i Vilnių.Genetike papuolė nuostabi,kai pradejo šviesti echoskopu papasakojo,jog mano vaikučiai jau sveria po 250gr.kokia apimtis galvytes ir t.t.Poto paklause ar noriu žinot lyti,aš pasakiau ,kad labai,tai ji mane dar pradžiugino pasakiusi jog tai du berniukai ir jie identiški,nes turi tik viena placentą .Kai išejau iš kabineto ir paklausiau vyro ar nori žinot kas,jis tik paklause ar viskas gerai su vaikučiais,o poto tai kas ten,kai pasakiau kad du sūneliai,jo akyse pasirodė džiaugsmo ašaros,apkabino ir pabučiavo.Prasidėjo laukimas ,kai iš kraujo turi pasakyti ar sūneliai nebus apsigymę.Šiaip ne taip sulaukiau atsakymo,pasako ,kad viskas gerai,tai tuo metu apsiniaukusi diena pasidarė man šviesi ir giedra ir toks vaizdas ,kad aš nevaikštau,o skraidau tiesiog virš žemės.Poto dar teko pagulėt ligoninėje del padidėjusio cukraus,bet šiaip tai viskas ėjosi normaliai.Nors būdavo tokių skausmų šonuose,jog nesuprasdavau ,kas darosi,kol gydytoja paaiškino,jog mano sūneliai stumdo mano visą organizmą ir isitaiso kaip jiems patogiau.Kadangi laukiuosi dvynukų,Kauno gydytoja įspėja jog guldysis mane anksčiau ir nelauks 40sav,tad jau sausio 26d.pasiguldo i ligoninę,nors pagal terminą gimdyti 02.10.Kai iš namų vyras išvežė,tai dukrelė paprašė juokais ,kad gimdyčiau 28d,aš tik paklausiau kokių dar pageidavimų bus ir isišiepus iki ausų išvažiavom i ligoninę.Gydytoja apžiurejusi mane,pasakė,jog lauksim iki penktad.t,y 01.30,jei nieko nebus ,skatins nes padidėja fermentai ir pakilęs spaudimas.28d.kai atvažiavo aplankyit mama,dukrele ir vyras,tai dukrele nuliūdusi pasakė,jog aš taip ir nepagimdysiu jos dieną ,o aš jai sakau,dar ne vakaras.Taip atsibučiave išsiskyrem.Vakare 20.30 nubėga vandenys,aš truputi sutrikau ir isigandau,juk dar anksti ir puoliau skambint gydytojai,ji mane apramino ir pasakė jog tuoj atvažiuoja.Kai nuejau pas akušeres pasakyti ,kad nubėgo vandenys,tai jos sau ramiausiai eikit į palatą ,mes tuoj apžiūrėsim,tai man tos 10min.ėjo kaip amžinybė.Poto pasakė jog eičiau ant kėdės-kaklelis atsidares per 5pirštus,viskas veža i gimdykla.Gulėdama gimdykloje paskambinu mamai,ji aišku apsiverkia palinki sekmes,paskambinu vyrui,tai tas nepatikėjo iš pradžiu poto drebančiu balsu klausia ka daryti,aš jam pasakiau jog ryt iš ankstaus ryto lai atvažiuoja.Gydytojai atvažiavus mano gimda jau prasidariusi per 7,nuleido man priekinius vandenys ir prasidejo pats "malonumas"21.30.Gimdyme dalyvavo gydytoja ,akušere,vaikų gydytoja kuri stebėjo per echoskopą jog kuris nors sūnelis neapsiverstų,rezidentė-kuri matavo tonus.Kai pradėdavau stangrintis man aptemdavo akyse,tai rezidentė dėjo šlapią rankšluostį ant galvos ,kad man būtų geriau,kai jau buvo pusiaukelė,aš neturėjau jėgų ir pasakiau jog daugiau negaliu,o kai pasakė kai jausiu skausmą tada stumti,aš pasakiau jog jį jaučiu pastoviai,tai visa laimė,kad buvo pajungti matuoti tonai ir jos matydavo kada man reik stumt,jos sako,kad stumčiau ,aš tada ir stumiu.Štai taip su viso personalo pagalba aš išgimdžiau pirmą sūnelį,man jį tik prinešė prie manes ir parodė,aš jį paglosčiau ir teišstengiau pasakyti,kad jis gražuoliukas,na o po gerų tryjų stumimų į šį pasaulį atejo dar vienas karalaitis labai lengvai ir greitai.Mažiukas verkė garsiai kol aš jo nepaglosčiau,man net keista buvo,kai aš ji paglosčiau tapo mirtina tyla, o man taip buvo gera jog nemoku apsakyt,buvo 22.34val.Į palatą atnešė man juos tik ryte,o aš niekaip negalėjau užmigt ir vis galvojau ,kaip jie be manes.Kai atvežė juos aš negalėjau atsidžiaugt.Dukrelė, kai atvažiavo iš ryto su tėveliu ,tai irgi buvo laiminga ,jog aš išpildžiau jos norą, broliai gimė 01.28d.Vardą vienam broliui dukrelė išrinko-Emilis,o kitam tiesiog išgirdau ligoninėje kuris man labai patiko-Grantas vyresnis 7min.
)Dar ir dabar kai sūneliams 8men.man vis dar nesitiki,kad mūsų šeimyna jau daugiavaikė
Auga sūnyčiai linksmi ,sese juos labai myli,vyras irgi be galo myli ir užsiima "auklėjimu",na o aš tai tiesiog dievinu visą savo šeimą

aureluze, labai graži tavo istorija
Ją reiktų rašyti ne čia
, nes čia tik registruojasi autorės istorijų ir nuorodą parašo.
Nuėjusi į "gimdymo istorijos", po dešine viršuj pamatysi mygtuką "nauja tema".
Tada antraštėj rašai temos pavadinimą, apraše įrašai, kurioj ligoninėj gimdei, ir komentaro vietoj nukopijuok šia parašytą istoriją.
Tada vėl ateik čia, parašyk, kad nori dalyvaut konkurse, ir nukopijuok nuorodą.
Tikiuosi aiškiai parašiau
Tiesa, paskubėk, nes liko tik viena diena, nebent spalio mėnėsio istorijų konkurse norėtum dalyvaut.

Ją reiktų rašyti ne čia

Tada antraštėj rašai temos pavadinimą, apraše įrašai, kurioj ligoninėj gimdei, ir komentaro vietoj nukopijuok šia parašytą istoriją.

Tiesa, paskubėk, nes liko tik viena diena, nebent spalio mėnėsio istorijų konkurse norėtum dalyvaut.
QUOTE(CaraMela @ 2009 09 29, 18:57)
aureluze, labai graži tavo istorija
Ją reiktų rašyti ne čia
, nes čia tik registruojasi autorės istorijų ir nuorodą parašo.

Ją reiktų rašyti ne čia

labai dekui už paaiškinimą.Tiesiog man labai malonu viską prisimint,ne del konkurso rašiau,bet jei įvertins tai beabejo bus smagu
ir mes norime užsiregistruoti į rugsėjo konkursą, istoriją savo parašiau, tik nemoku čia nuoruodos įmesti
gimdžiau Trakų gimdymo namuose
, istorija vadinasi greitas Amelytės gimimas

RUGSĖJO mėn. konkurso dalyvės:
1. rug Mano Aivarasistoriją rasite čia:
2. Raudona1983 Gimdymas kaip "ER" istoriją rasite čia:
3. Ryški Mūsų antrasis stebuklas .. istoriją rasite čia:
4. CaraMela Niekada istoriją rasite čia:
5. ausriukas ka Gimdymas- negimdymas (Karolio gimimo istorija) istoriją rasite čia:
6. benigna Sunelio parkeliavimo diena istoriją rasite čia:
7. linada Spalio nakties pasaka... istoriją rasite čia:
8. geleta Greitas Amelytės gimimas istoriją rasite čia:
Konkurso nugalėtojos bus paskelbtos spalio 10 dieną!
Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!
Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.
Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.
QUOTE(Rasma @ 2009 10 04, 22:11)
Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!
Kaip registruotis?
Tikriausiai spalio mėn. čia turėtų būti...

QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 10 04, 22:20)
Tiksliai