Įkraunama...
Įkraunama...

"Gimdymo istorijų" konkursas!

Mielai sudalyvaučiau spalio mėnesio konkurse, o gimdžiau Kauno Krikščioniškuose gimdymo namuose.

Mano paskelbta istorija čia:

http://www.supermama...howtopic=497174

ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=aureluze,2009 09 28, 15:47]
mano istorija,man pačiai labai įdomi,gal patiks ir jums.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noreciau ir as dalyvauti sitame konkurse VA MANO ISTORIJA
Atsakyti
Ačiū visoms dalyvavusioms konkurse mamytėms wub.gif Vieną dieną vėluojam skelbti konkurso rezultatus, tad turiu asmeniškai už tai atsiprašyti - moderatorė 'pramiegojo' tokį gražų įvykį... blush2.gif

Sveikiname RUGSĖJO mėn. konkurso "Mano gimdymo istorija" laimėtojas! clap_1.gif

first.gifCaraMela “Niekada“ istoriją rasite čia:

Pirmosios vietos laimėtojos CaraMela laukia firminis supermama.lt prizas (kurį atsiimti reikia per 3 mėn. nuo laimėjimo dienos, detalesnė informacija bus pranešta asmenine žinute)

Ji taip pat apdovanojama firminiu auksiniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

second.giflinada “Spalio nakties pasaka...“ istoriją rasite čia:

Antros vietos laimėtoja apdovanojama firminiu sidabriniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniame profilyje bigsmile.gif
user posted image

third.gifRyški “Mūsų antrasis stebuklas ..“ istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose bigsmile.gif
user posted image

Linkiu Jūsų šeimynoms laimės ir sveikatos! Tegu dienos būna visada tokios gražios kaip tądien...kai pirmąkart susitikote wub.gif Iki susitikimo kituose konkursuose! wub.gif
Atsakyti
oho, ačiū už įvertinimą 4u.gif

Labai džiaugiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 11, 13:42)
third.gifRyški  “Mūsų antrasis stebuklas ..“ istoriją rasite čia:

Trečios vietos laimėtojos apdovanojamos firminiu bronziniu supermama.lt medaliu, kuris bus prisegtas asmeniniuose profiliuose  bigsmile.gif
user posted image

Linkiu Jūsų šeimynoms laimės ir sveikatos! Tegu dienos būna visada tokios gražios kaip tądien...kai pirmąkart susitikote wub.gif Iki susitikimo kituose konkursuose! wub.gif

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryški: 11 spalio 2009 - 18:47
kaip smagu bigsmile.gif valio valio
Atsakyti
Kviečiame dalyvauti SPALIO mėn. gimdymo istorijų konkurse!

Kaip registruotis?

Jei savo gimdymo istoriją paskelbėte 2009 m. spalio 1 - 31 dienomis, tuomet parašykite čia komentarą, jog norite dalyvauti konkurse, ir mes įrašysime jus į dalyvių sąrašą!

Noriu atkreipti jūsų dėmesį: jeigu istorija parašyta ne lietuviškomis raidėmis, tai jūsų šansai laimėti labai sumažėja. Kadangi moderatoriai turi visišką teisę nevertinti konkurso sąlygų neatitinkančių gimdymo istorijų.

Dalyvavimo konkurse taisyklės:
- Istorija turi būti tikra ir jūsų pačios, o ne draugės, giminaitės ir pan.
- Rašykite pasakojimą lietuviškomis raidėmis (ž,ū,ų,š,į,ė,ę,č,ą).
- Atidarę naują temą savo istorijai, po pavadinimu, temos apraše būtinai nurodykite kokiuose gimdymo namuose gimdėte.
- Paskelbę savo gimdymo istoriją, registruokitės šioje temoje.

SPALIO mėn. konkurso dalyvės:

1. kycia “ "Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi“istoriją rasite čia:

2. <STRAZDANELE> “Sūnelio gimimo istorija“ istoriją rasite čia:

QUOTE(aureluze @ 2009 09 29, 20:44)
labai dekui už paaiškinimą.Tiesiog man labai malonu viską prisimint,ne del konkurso rašiau,bet jei įvertins tai beabejo bus smagu

Negalime įvertinti tol, kol jūs to neparašėte atskiroje temoje, kol nėra nuorodos ir prašymo užregistruoti į konkursą. Tai padaryti niekad anevėlu - lauksime 4u.gif

Atsakyti
Registruojuosi į konkursą. Istorija čia 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu rugsėjo mėnesio nugalėtojas. Šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mes ir noretumėm sudalyvauti konkursėlije 4u.gif
Gimdymo istorija:
http://www.supermama...howtopic=510985
Atsakyti
Labas, ir aš noriu.
http://www.supermama...howtopic=511774
mano istorija yra čia.