Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 m. (2 tema)

man susidarė įspūdis kad vietiniai Sidėje išlepinti turtingesnių turistų, naglesni ir daugiau sau leidžia. o viešbutis mūsų buvo itin netinkamas atostogauti su mažais vaikais. ir toks 5* viešbučio darbuotojų elgesys, kai įsakmiu tonu paliepia paskui vaiką paliktą trupinį nuo žemės susirinkti, man atrodo netinkamas.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:09)
bet tas smėlis ne toks jau smėliškas kaip pvz lietuviškame paplūdimyje.

Taigi, kad smėlis pas juos kitoks nei pas mus doh.gif Jei to važiuodami nežinojot, tai ir teko nusivilt smile.gif
O man Kemere kaip tik turkai naglesni pasirode nei Alanijos pusėj doh.gif Įtariu dalinai dėl to, kad buvau pirmą kartą Turkijoj ir tokio priekabiavimo nesitikėjau biggrin.gif Baisiai vargino doh.gif Antrąjį kartą kažkaip nelabai kreipiau jau dėmesį į juos irnesakyk.gif Lįsdavo prekeiviai į akis, bet tokių "protingų" pasiūlymų, kaip "einam vakare į paplūdimį smileysex.gif " Alanijoj neteko girdėt lotuliukas.gif O Kemere teko blink.gif doh.gif Prisigretina gatvėj ir tiesiai šviesiai pasiūlo doh.gif Griūk negyvas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 03 09, 10:13)
Side mano nuomone arba romantikams arba pensininkams, ramus tylus miesteliukas, tikrai nedidelis, naktiniu klubu tera vienas kitas. Aisku Sides senamiestyje tiek valgyti tiek gerti yra nepigu smile.gif Papludimiai tokie neva smeliuko, o be to nei vieno didziojo viesbucio pacioje Side nera, jie arba Sorgun kaimelyje arba Kumkoy, Colakli kaimeliuose.taciau nuo visu tu kaimeliu sekmingai galima pasivaiksciojant iki Side nueiti smile.gif
o bet taciau yra graziu turistu nelankomu vietu, mes va praita sekmadieni po kalnus pasiropinejom, kojas nuleide ant kalno krasto pasedejom, paskui kaime dar arbatos pas pazistamus uzsukom i ju akmenini namuka, susedom arbatos isgerem apie nieka pakalbejom...

Kokia temperatūra, realiai, dabar Antalijos regione?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 10:20)
Taigi, kad smėlis pas juos kitoks nei pas mus doh.gif Jei to važiuodami nežinojot, tai ir teko nusivilt smile.gif
O man Kemere kaip tik turkai naglesni pasirode nei Alanijos pusėj doh.gif Įtariu dalinai dėl to, kad buvau pirmą kartą Turkijoj ir tokio priekabiavimo nesitikėjau biggrin.gif Baisiai vargino doh.gif Antrąjį kartą kažkaip nelabai kreipiau jau dėmesį į juos irnesakyk.gif Lįsdavo prekeiviai į akis, bet tokių "protingų" pasiūlymų, kaip "einam vakare į paplūdimį smileysex.gif " Alanijoj neteko girdėt lotuliukas.gif O Kemere teko blink.gif  doh.gif Prisigretina gatvėj ir tiesiai šviesiai pasiūlo doh.gif Griūk negyvas lotuliukas.gif

ne, su smėliu viskas ok, mes ir nesitikėjom kopų smilčių, su tuo viskas tvarkoje. na va aš ir sakau, kiek žmonių, tiek nuomonių, mūsų įspūdžiai iš Kemero ir iš Daimos žyymiai šiltesni, nei iš Sidės ir Seher. į Daimą mielai grįžčiau, į Seher - tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 10:05)
Va šitai reikėjo nutylėt hihihi.gif Kažkas ant Alanijos pavarė, tu apie Sidę tuoj ką negražaus parašysi ir liks Žilvinas vėl kojos iš viešbučio teritorijos neiškėlęs hihihi.gif

taip ir susitaupo pinigeliai biggrin.gif

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:09)
pačią sidę aplankėm, vietiniai ten labai nagli, tiesiog priekabiaudavo gatvėje (Kemere toli gražu ne tokie nagli, už rankos negriebia ir na... nepasiunčia iš paskos), nelabai malonu buvo ir turistauti  smile.gif

Mjoo, sita vieta kazkaip reiks isgyvent. Visa mano nemeile Turkijai turbut is to ir susideda: prekybos paprociai doh.gif

QUOTE(Drute @ 2010 03 09, 10:13)
kojas nuleide ant kalno krasto pasedejom

Sita irgi turbut praleisim, nes kazkaip nerandu prie draudziamu ivykiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 12:17)
man susidarė įspūdis kad vietiniai Sidėje išlepinti turtingesnių turistų, naglesni ir daugiau sau leidžia. o viešbutis mūsų buvo itin netinkamas atostogauti su mažais vaikais. ir toks 5* viešbučio darbuotojų elgesys, kai įsakmiu tonu paliepia paskui vaiką paliktą trupinį nuo žemės susirinkti, man atrodo netinkamas.

blink.gif blink.gif nu be komentaru...

seip panasiai man pasirode Beleke kad prekeiviai islepinti turtingu turistu...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 10:25)
Mjoo, sita vieta kazkaip reiks isgyvent. Visa mano nemeile Turkijai turbut is to ir susideda: prekybos paprociai  doh.gif

tada jau nusiteik. Sidėje turistai visai kitokio plauko, nei pvz Kemere, bent kiek mes susiformavom įspūdį. juos ir melžia atitinkamai, o kai tu melžiamas nesiduodi, tai ir na... pasiūlo (moka jie tą rusų kalbą pasirodo lotuliukas.gif ). smileysex.gif paplūdimyje man niekas nesiūlė, bent jau man suprantama kalba, gal todėl kad du maži vaikai ant rankų buvo. bet šiaip yra toks angliškas žodis - RUDE - va juo taikliausiai apibūdinčiau sidės prekeivius ir net būtent to viešbučio kuriame gyvenom personalą. gal kitame viešbutyje, kitomis aplinkybėmis viskas būtų buvę visai kitaip smile.gif bet kai pabūni tokiame, tai Daima wub.gif buvo ir joje daug niuansų, bet jie smulkmė palyginus irnesakyk.gif daug kas priklauso nuo to, per kokią prizmę į tai žiūri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 03 09, 10:16)

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:31)
tada jau nusiteik.

Tiesa pasakius planuose nera apsipirkimo smile.gif Ir vaikstinejimo pro ju parduotuves. Esu numates prasieiti nuo balto bokstelio nuotraukos virsuje iki mazdaug krano nuotraukos apacioj. Kiek primeciau, nedidelis ten kelio gabaliukas. Jeigu ir pasitaikys kokia nors praduotuve, tai patys kalti biggrin.gif Beje i kalbinimus rusu kalba 99 proc net nesumirksiu, kad kazka supratau blush2.gif Ir siaip storzievis esu, kad imciau galvon kazkokio nepraustaburnio replikas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:31)
smileysex.gif paplūdimyje man niekas nesiūlė, bent jau man suprantama kalba, gal todėl kad du maži vaikai ant rankų buvo.

Viskas aišku, aš gi tik su vienu vaiku buvau ir dar ūgtelėjusiu lotuliukas.gif

Žilvinai, gal vis dėlto važiuokit Alanijon? ax.gif Ten prekybininkai tikrai netokie nagli schmoll.gif Arba aš pernai jau buvau susenusi ir praradusi savo žavesį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 03 09, 10:38)
Tiesa pasakius planuose nera apsipirkimo smile.gif Ir vaikstinejimo pro ju parduotuves. Esu numates prasieiti nuo balto bokstelio nuotraukos virsuje iki mazdaug krano nuotraukos apacioj. Kiek primeciau, nedidelis ten kelio gabaliukas. Jeigu ir pasitaikys kokia nors praduotuve, tai patys kalti  biggrin.gif  Beje i kalbinimus rusu kalba 99 proc net nesumirksiu, kad kazka supratau  blush2.gif Ir siaip storzievis esu, kad imciau galvon kazkokio nepraustaburnio replikas  cool.gif

po parduotuves ir mes nesibastėm, pilna ten jų pakeliuj būna, nori-nenori pro šoną praeini. o jie rėkia užeik, visit my shop, blablabla. kai ignoruoji, praeini tada iš paskos mielybinių-malonybinių epitetų pasiunčia wub.gif ir tai pasikartojo ne kartą, tiesiog tendencija tokia jaučiasi - jeigu tu turistas, tai ateik apsipirkt pas mane. neateini? nu ir na... tokius turistus, ko čia išvis gatvėje valkiojiesi...Kemere taip tikrai nesikabinėjo. eini ir praeini pro šoną, jeigu tau nereikia tų jo "suvenyrų", jis tave už tai neišvadina smile.gif
aš galvon neėmiau, tiesiog atostogoms žavesio papildomo tai neįneša. kaip ir viešbutyje tvarka kad iš tavęs galima pasišaipyti (iš mano vyro tyčiojosi kai jis džino su toniku kokteilio paprašė, tipo kokio mėšlo tu čia nori), tavo vaikai painiojasi jiems po kojų, vietoj kūdikio lovelės gauni dviaukštę, iš kurios mano mažutė iškrito doh.gif et, norėčiau į Daimą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 10:40)
Viskas aišku, aš gi tik su vienu vaiku buvau ir dar ūgtelėjusiu lotuliukas.gif

neee, matyt tu tinkamesnė atrodei smileysex.gif paplūdimyje, nei aš lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:45)
neee, matyt tu tinkamesnė atrodei smileysex.gif paplūdimyje, nei aš  lotuliukas.gif  doh.gif

Aha, buvau kemeriečių skonio doh.gif lotuliukas.gif O Alanijoj kitokio tipo moteris myli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 03 09, 10:40)
Žilvinai, gal vis dėlto važiuokit Alanijon? ax.gif Ten prekybininkai tikrai netokie nagli schmoll.gif

Arba aš pernai jau buvau susenusi ir praradusi savo žavesį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pagalvosim biggrin.gif Side turiu nekonkretu isipareigojima tautietei ax.gif

Arba vieno viesbucio vienas darbuotojas jau buvo paskelbes savo teises i tave, kiti nebedriso biggrin.gif

QUOTE(Rucelie @ 2010 03 09, 10:45)
aš galvon neėmiau, tiesiog atostogoms žavesio papildomo tai neįneša.

Na tai bus tik max pusdienis is 11 prabangiu musu atostogu dienu lotuliukas.gif
Atsakyti