Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

O man "lieknėt" neina -- megztinio ir vėl dalis išardyta, na, neišsiskaičiuoja niekaip tos rašto proporcijos. Ale aš jį įveiksiu.

O šiandien -- iš viso "tragedija": bendradarbiai dovanų čekį į "Casa Lana" padovanojo. Teks pirkt ką nors (o aš kaip tik apie naujus siūlus vienai "pusiau suknelei" svajojau...). Nusipirksim, o paskui ir vėl bandysim "dietintis", iki kito dovanų čekio biggrin.gif
Atsakyti
Labas, dietininkės smile.gif
Galiu padėt lieknėt - gal kas padovanotų man nereikalingų siūlų? blush2.gif
Atsakyti
Kalta, kalta, kalta. Tiksliau kalta ne aš, o vienas žmogus, kuris "Mezgimo zonai" siūlus užsakinėja. Buvau užėjusi į tą parduotuvę per Kaziuką, bet tada nenusipirkau vieno nėrimo siūlo, kurio man baisiai kiaušiniams apnerti prireikė. Labai aš apie jį svajojau, tai vakar, pro šalį eidama, nusipirkau. Dabar jau galėsiu į savo blogą įdėti kažkieno pageidautą kiaušinių apnėrimo pamoką (fotoaparatas buvo iškeliavęs, šiandien sugrįš ir galėsiu forografuoti). Bet jeigu jūs manot, kad man vieno siūlo pakako, tai labai klystat. Drakoniukas manyje prabudo. Tad rezultatas - du nėrimo siūlų kamuoliukai kiaušiniams ir vienas matkelis riešinėms (bet galit pagirti, nusipirkau tik vieną matkelį, o ne visų spalvų po vieną lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemugne: 18 kovo 2010 - 08:39
Pribaigiau aš savo iš bolero pavirtusį megztinį. Dabar džiūsta. Bet su foto sudėtinga, man ant pilvo dar lašinių per daug, negražiai atrodo. Kai rasiu ant ko nufotkint, būtinai parodysiu. Sumezgiau iki paskutinio siūlo galo 500 g, 1000 m. Net sagas iš tų pačių siūlų padariau.
Dabar ruošiuos pleduką megzt. Nelabai man jo reik, bet nesugalvoju, ką dar megzt iš storokų medvilninių siūlų.
Atsakyti
Užsikrėčiau vakar baktusais- tai štai kas gavosi-tuo pačiu sudietinau virš100g siūlų thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Va, užkabinau ant pakabos. Bendras vaizdas matosi, bet ant kūno turėtų gražiau būt, nes tie penkiakampiai gražiai išsitempia tada.
user posted image
Atsakyti
Labai gražus darbas thumbup.gif Ir dar nebuvau mačiusi, kad su šitais penkiakampiais būtų ilgesnis rūbas.
Atsakyti
Šaunuolės Lurdes72 ir naiste777 abiemo po balionėlį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Naiste,kaip grazu! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 03 18, 17:24)
Naiste,kaip grazu! thumbup.gif  4u.gif

Man tas ilgasis variantas laaaabai gražus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai ka, baktusu virusas biggrin.gif Dakalu mazajai megstuka, megsiu ir jai, ir sau sita geri.

QUOTE(naiste777 @ 2010 03 18, 14:12)
Va, užkabinau ant pakabos. Bendras vaizdas matosi, bet ant kūno turėtų gražiau būt, nes tie penkiakampiai gražiai išsitempia tada.

Super, man tai cia aukstasis pilotazas doh.gif
Atsakyti
pirmasis siūlų dietos rezultatas http://public.fotki....0098.html#media siūlų sunaudojau apie 450g (100gr-300m) dydis s
Atsakyti