Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

pas mane šventė - savo pirmąjį turėtą matkelį sumezgiau iki paskutinio siūliuko drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš irgi norėčiau prisijungti į dietininkių gretas.
Peržiūrėjau, kad turiu daug siūlų, dar nesvėriau, bet ne mažiau 5 kg bus ir dar parsivežiau iš anytos nesenai apie 1kg doh.gif
Pradėjau nuo Nina Ricci megztinio:

user posted image

Bet šiek tiek suvargau su juo numezgiau trečdalį, pagalvojau, kad per didelis, tada nuardžiau, dabar vėl mezgu. smile.gif
Mezgu pagal tokią schemą:

user posted image
Atsakyti
grazu ziuret kaip merginos dietinasi thumbup.gif mano dieta irgi po truputi rezultatus duoda, tik kad niekaip neina nufotkinti ir jums pasirodyti unsure.gif sijonui reikia pasijonio, o prie sijono ir bliuzele dar pasirodys... foto su ciuciko megztiniu dar neturiu ax.gif o mazojo sortukai ir busimas megztukas dar ne visai baigti unsure.gif bet jau paskaiciavau, kad 350g turetu buti numesta thumbup.gif vis sis tas bigsmile.gif
Atsakyti
tik pasigirk, ir kas nors atsitiks doh.gif apsiverksiu tuoj - mano kitas turimas matkelis, kitokio atspalvio cry.gif , mezgu kostiumėlį, megztukas dryžuotom rankovėm, ir kelnytės - numezgiau dešimt cm, , gal kuri turit nereikalingą gabalėlį? papirkčiau mirksiukas.gif blush2.gif

etikečių neturiu verysad.gif manau, kad vilna ax.gif
user posted image man tokia graži spalvytė rolleyes.gif

čia gal geriau matosi, tik fotikas ryškiai ant manęs pykst unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaskolka: 19 kovo 2010 - 12:38
Labas mergaites smile.gif . jungiuosi ir as i jusu buri, nors mano atsargos labai jau menkos palyginus su jusiskemis biggrin.gif
1. 4 matkiukai po 100 g gelsvu vernito siulu (50% medvilnes, 50% akrilano) - pirkta per akcija maximoje (reklamos auka lotuliukas.gif )
2. 4 matkiukai skirtingu spalvu (50% medvilnes, 50% akrilano) - liko nuo pleduko nerimo. matkiuku svoris mazdaug 80g.
3. 1 matkiukas melsvu vilnoniniu vernito siulu (buvo labai pigus, 1 matkiukas sunaudotas, 1 liko).

Is viso beveik vienas kilogramas lotuliukas.gif . Zinau, kad nedaug, bet stovi jau beveik 2 metai. nezinau, ka veikt su tais pusmedvilniniais. ar galima juos megzti ar jie labiau nerimui skirti (as labiau virbalus megstu)? pagalvoju apie suknele ar kokia bliuskute g.gif
Atsakyti
toks juokas paėmė radus šitą temą biggrin.gif , man sakyčiau pradžiai reikėtų nustoti pirkti siūliukus, jau būtų didelis žingsnis doh.gif , aš savo atsargų nesvėriau, bet parodysiu kaip tas kiekis atrodo realiai, jiems išskirta speciali lentyna balkone (labai patogu, niekada kandžiai neįsiveis laikant kieme blush2.gif ) ir trys tokie sakyčiau podidžiai krepšiai...pilni ...pasižadėjau sau, kad daugiau nei juose telpa siūlų neturėsiu, pirksiu tik tada kai atsilaisvis vieta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 03 23, 09:35)
toks juokas paėmė radus šitą temą biggrin.gif , man sakyčiau pradžiai reikėtų nustoti pirkti siūliukus, jau būtų didelis žingsnis doh.gif , aš savo atsargų nesvėriau, bet parodysiu kaip tas kiekis atrodo realiai, jiems išskirta speciali lentyna balkone (labai patogu, niekada kandžiai neįsiveis laikant kieme blush2.gif ) ir trys tokie sakyčiau podidžiai krepšiai...pilni ...pasižadėjau sau, kad daugiau nei juose telpa siūlų neturėsiu, pirksiu tik tada kai atsilaisvis vieta rolleyes.gif

ir as tokis spintos noriu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O ten tas juodas maisiukas jau virsvoris? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 03 23, 08:35)

Tai dar yra vietos vienam krepšiui biggrin.gif
Noriu irgi tokios lentynos bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, kaip ir sakiau, neatsilaikiau as pries tuos baktusus.. Bet va mezgiau jau is turetu siuliuku... thumbup.gif Suejo vienas matkiukas, ir va dar tokios mazyciukes riesiniukes gavosi.. Tik gaila ne sau cia sitas komplektukas, nes pazadejau sesei kazka Velyku proga nusiusti, tai va cia jai ir nunarpliojau.. Mano baktusas dar laukia eilej... O modeliukiu sugalvojo pabuti mano mazylis, riesinukes sitas movesi movesi pats, tai dar ta salikioka uzrisau ir papozavo... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2010 03 18, 13:40)
Užsikrėčiau vakar baktusais- tai štai kas gavosi-tuo pačiu sudietinau virš100g siūlų

ir aš ką tik pabaigiau tokį daiktą, paskaičius jūsų temą, mano net ir spalva tokia pati bigsmile.gif Dar kepuriukui užteko siūlų, ir liko mažas kamuoliukas.

QUOTE(Vigilyte @ 2010 03 23, 09:35)
aš savo atsargų nesvėriau, bet parodysiu kaip tas kiekis atrodo realiai, jiems išskirta speciali lentyna balkone (labai patogu, niekada kandžiai neįsiveis laikant kieme blush2.gif ) ir trys tokie sakyčiau podidžiai krepšiai...pilni ...

nu mano panašus kiekis laukia doh.gif gal kiek ir daugiau net.

Pabaigiau dar megztinį sau, beliko susiūt doh.gif
Bet siūlų nesumažėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 03 23, 13:24)
O ten tas juodas maisiukas jau virsvoris?  lotuliukas.gif

TAAAAAAIP...... blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif , BET NEKALTA AŠ NEKALTAAAA....jie patys pas mane atėjo, kažkaip....
bet jau dabar psio, nepirksiu ir baigta, krizė galų gale ant Lietuvos biggrin.gif , reikia šitų bent dalį sumegzti doh.gif , ir atrodo mezgu mezgu, mezgu mezgu, o siūlų vis nemažėja ir nemažėja

lentyna pirkta ERMITAŽE, krepšiai YSKE, pati neatsidžiaugiu prieš pusmetį susitvarkius, nes jau tie siūlų pilni bulbiniai maišai sveikatą gadino ax.gif

bet vakar baigiau megzti megztinuką, tai kaip ir "nudietinau" 300 gramų, lašas jūroje, bet vis tiek ax.gif

user posted image
Atsakyti