Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Na o as paskaiciavau savo menesio lieknejimo rezultatus g.gif tai gavosi apie 800g rolleyes.gif. Per savaitgali gal pagaliau pavyks nusifotkinti su tais rezultatais doh.gif cool.gif
Atsakyti
aš kaip eilinį kartą neišlaikiau dietos ir sugriešinau blush2.gif pora kartų dar dovanų gavau, ech.. ir šiaip mezgamoji krizė verysad.gif stora boba ir tiek, bandysiu dabar formas pakoreguot ir pailsėt nuo mezgimo
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif mirksiukas.gif sakau gal kuri turi nereikalingu siuliuku atlikusiu ir gali padovanoti, gali būti jau panaudoti ar like mazu gabaleliu ir neturit kur panaudot zadat ismest..
y az
siuntimo paslaugas apsimokėciau
Atsakyti
Zuviuk labai laukiu foto mirksiukas.gif

As kol kas kukliai mazinu savo 15kg rolleyes.gif Numezgiau dukrytei kepuryte.Rezultate -1kamuoliukas nepilnai 100g ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 28, 16:17)

As kol kas kukliai mazinu savo 15kg rolleyes.gif Numezgiau dukrytei kepuryte.Rezultate -1kamuoliukas nepilnai 100g ax.gif

gal galit papasakoti kaip si kepuryte numegzta? 2daliu ir susiusta, ar vienas ilgas ir sonai tik susiuti. gal galir papasakoti? blush2.gif
Atsakyti
Sulieknėjau 600 g smile.gif
user posted image
Atsakyti
dontstop, gražu wub.gif Viršutinė dalis, kiek suprantu, kaip šalikas megzta, o ar stačiakampio formos, ar trapecijos?

Aš ir jau greit pasirodysiu su baigtu pleduku, visai nedaug liko
Atsakyti
Jūsų įkvėpta vakar nusikėliau nuo spintos viršutinės lentynos dėžę su siūlais...Nei jų svėriau, nei fotografavau, bet supratau, kad siūlų dieta ir man nepamaišytų biggrin.gif Bėda tik ta, kad megzti norisi ne iš jų, o iš kitokių siūlų doh.gif Na bet sūneliui bandysiu megztuką numegzti iš likučių.
Tiesa, ne visai į temą, gal turite kuri nors išsisaugjusi bolero mergaitei schemą.
Beje, viena mergaitė teiravosi dėl siūlų dovanai. Turiu raudonos (labiau bordo) alpakos. Jos gal kokie 200 gr. Pirkau, bet paaiškėjo, kad negaliu iš jų megzti, mane alergizuoja jo pūkelis. Tad jei reikia, galiu padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 03 29, 12:18)
dontstop, gražu  wub.gif Viršutinė dalis, kiek suprantu, kaip šalikas megzta, o ar stačiakampio formos, ar trapecijos?

Aš ir jau greit pasirodysiu su baigtu pleduku, visai nedaug liko

Ai, kad nelabai blush2.gif Nesąmonė gavosi, nemanau, kad nešiosiu blush2.gif
Viršutinė dalis taip, tiesiog pyniuotas šalikas, 120 cm ilgio smile.gif O toliau jau nuo jo surinkau akis ir į apačią mezgiau 4u.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 03 29, 12:44)
Bėda tik ta, kad megzti norisi ne iš jų, o iš kitokių siūlų doh.gif

Tas pats ir man drinks_cheers.gif
Turiu idėją numezgt šeimyninius megztukus - kiekvienam šeimos nariui panašaus stiliaus, iš tų pačių siūlų, tik skirtingų modelių rolleyes.gif
O dabar mezgu tokį, tik ryškios turkio spalvos smile.gif
user posted image

Paraleliai pradėjau iš mocheros likučių dryžuotą paprastą megztuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 28, 16:44)
gal galit papasakoti kaip si kepuryte numegzta? 2daliu ir susiusta, ar vienas ilgas ir sonai tik susiuti. gal galir papasakoti? blush2.gif

Vienas pailgas gabalas,po to nugaroj ir virsuj susiuta.
QUOTE(dontstop @ 2010 03 29, 11:23)
Sulieknėjau 600 g  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kodel nesamone? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 29, 13:24)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir kodel nesamone? blink.gif

nelabai gerai guli tas viršus ir apačia bangom nuėjus, o ir per platus, ir per ilgas gerus 15 cm gavos blink.gif Pati nežinau, kaip taip išėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 03 28, 15:17)

Kaip gražu wub.gif Ir kokia paprasta, bet įdomi mintis thumbup.gif

Aš labai lengvai sulieknėjau 1200 gramais - iškeliavo į kitas rankas hihihi.gif Dar sunaudojau margučiams, pirštukams ir mokindama dukrą bumbulus daryti, gal net kokius 15g g.gif
Atsakyti