Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

QUOTE(madmuazele @ 2010 04 01, 21:20)
Nuostabus pledukas thumbup.gif  O dar rozinis.... mmm...  wub.gif  wub.gif

As rankinukui skirtas gelytes "kankinu"... tikiuosi jau prie pavasariniu bateliu nesiosiu biggrin.gif

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 04 01, 22:22)
superinis pledukas thumbup.gif toks dailus ir taip kruopsciai isbaigtas wub.gif nu labai labai dailus darbelis thumbup.gif

Oi, ačiū ačiū 4u.gif

Šiandien man net graudu pasidarė, kaip nėr kada pamegzt: visokių pernykščių lapų grėbimas, gėlių persodinimas ir t.t. doh.gif Pavasarį moteriškė gali susidraskyti į gabalus, kad viską spėtum. Čia truputį off topic, niu bet pasiguosti norisi
Atsakyti
paskutinis dietos rezultatas - Velykinis ir margas kaip margutis kostiumelis mano vyrukui ax.gif
user posted image

user posted image

sudietinau apie 400 g ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 05 balandžio 2010 - 19:45
Suknyte is likuciu, nebera pirkti tokiu siuliuku, tai teko is galiuku kazka kombinuoti
user posted image
Atsakyti
Šaunuolės mezgėjos, Naiste tai išvis, su tokiu mažu leliuku mezga bigsmile.gif
Aš netikėtai ir ne visai sąžiningai sulieknėjau 200 g - atidaviau mamai šiek tiek siūlų, jai kaip tik tokių reikėjo blush2.gif
Atsakyti
Zuviuk, labai pavasariškas kostiumukas. O mano dietai dvigubi ragai, prisipirkau medvilninių siūlų panų suknėm vasarai. Auksarankė.net nuolaida yra, tai neatsispyriau ax.gif

Atsakyti
o klausykite ten iki balandzio 6d akcija. auksarankese
o kiek kainuoja siuliu atsiuntimas ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 06, 15:04)
o klausykite ten iki balandzio 6d akcija. auksarankese
o kiek kainuoja siuliu atsiuntimas ?

6 lt 4u.gif
Atsakyti
O as naikinu siulus is karto, kai matau, kad prisikaupe likuciu..... Todel mano mazosios megztukai dryzuoti biggrin.gif . Pvz. dryzuota viena rankove... ax.gif

Bet kartais buna ir taip: yra likutis, paziuriu, tipo iseis liemene, mezgu ogi ima ir truksta, kadangi darbelius uzbaigiu ir nepradedu kitu, begu pirkti tu siuliuku, nerandu, ieskau, nusiperku, numezgu liemene ir vel leika doh.gif doh.gif arba mezgu mezgu ir sumezgu taip, kad nebelieka tos pacios spalvos siulo susiuti mezgini... biggrin.gif

O siaip likuciai leidzia linksmai papuosti vaikui rubeli

Atsakyti
Mano antsvoris vėl paaugo. Nusipirkau 100 g, ne iš silpnavališkumo ( bebe.gif ), o dėl to, kad suknelei pritrūko. Atradau pamestų 85 g (kam nepasitaiko) ir po sijono taisymo atsirado 60 g.

Pateikiu dietinimosi rezultatus. Pirštukai, avinas ir žąsinas:
user posted image
user posted image
Jau kokie sudėtingi darbai buvo, ir avino, ir žąsino nuotraukų ieškojau internete, o žąsino tai dar ir įvairiais kampais. Sunku miesto vaikui, ant betono užaugus hihihi.gif Bet dabar su pasididžiavimu galiu sakyti, kad žinau, kaip atrodo žąsinai ir avinai.

Šituos norėjau seniai išbandyti:
user posted image
Nepatiko schmoll.gif Galybė terlionės, forma išėjo kažkokia neaiški, hibridas tarp kiaušinio ir burbulo. Nei Kalėdoms, nei Velykoms schmoll.gif

Na, ir velykaičiais visas noriu pavaišinti:
user posted image
user posted image
Apnertukai iš arčiau:
user posted image
Gerai, kad nors vieną juodą padariau, o tai visi kažkokie nepadoriai šviesūs išėjo wink.gif Kitais metais reikės pasitaisyti tongue.gif

Tokiais tempais kūdinantis, dar ilgam užteks mano 6 kg ax.gif
Atsakyti
Kokie apnerti kiaušiniai gražūs. Tas juodasis labai patinka. O avinas kažkodėl raguotą šunį (Baskervilių?) primena...
Atsakyti
Tyčiokitės, tyčiokitės, aš kai jautį parodysiu, tai suprasit, kad avinas į šunį ne taip jau ir panašus buvo laugh.gif

Ačiu 4u.gif Man juodi vašku dažyti būna labai gražūs, bet niekaip neįvaldau to meno. Bet jau kitais metai tai tikrai įveiksiu box.gif
Atsakyti
siandien neatsilaikiau doh.gif ieskojau po "pigus rubai" vaikuciui kombinezono, ir aptikau 3 dezes siulu, bet geru, dar bepanaudotu.
50g-1lt thumbup.gif
tai ka radau maiselį tokį ziurau neblogu siulu yra, o maiseliu isardyti negalima, tai uz maisiuka 5lt tik sumokejau, bet siulu sociai biggrin.gif ir dar pardaveja sako, jiai perkat maiselį tai duodu dovanu kita, bet ten jau visoki likuciai sukrauti, tai ka as nepaimsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sakau: jiai duodat tai imu... tai siulu vel kruvos doh.gif
Atsakyti