Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai ant dietos

Sveikutes, gal kuri netycia turit schemute sio grozio? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
na stai pagaliau ir rezultatai 4u.gif
bliuskyte
user posted image

ir visas vaizdas skartu susijonuku ax.gif aisku dar kokio pakabuko noretusi, bet MB fotkino, tai nespejau nieko pasikabint, nes gi GREITAI reikejo doh.gif
user posted image
Atsakyti
kaip dailu bigsmile.gif ir kaip vasariška bigsmile.gif , a kiek nudietinai?
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 03 29, 22:22)
kaip dailu bigsmile.gif ir kaip vasariška bigsmile.gif , a kiek nudietinai?

sijonas ~200g nepilnai, bliuskyte apie 100 g su trupuciu
Atsakyti
Gražu, Žuviuk smile.gif
Atsakyti
Zuviukai, kaip puikiai viskas suderinta wub.gif

O mano dietai "ragai", kol numegsiu mamai paltą iš jos siūlų.
Atsakyti
na mano dieta irgi suletejus - tikiuosi visiskai nesustos ax.gif dabar baigineju kostiumuka sunyciui ax.gif gal jau sia savaite pavyks pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
Zuviuk, grazu 4u.gif O kaip tu ta raukima ties krutine padarei? Ar ten gumute iverta?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 03 30, 20:11)
Zuviuk, grazu 4u.gif  O kaip tu ta raukima ties krutine padarei? Ar ten gumute iverta?

ne ne gumute, tiesiog su siulu. iveriau, surisau mazga blogoj pusej ir suraukiau kiek reikejo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 30 kovo 2010 - 20:27
Va, mano pledukas. Sumezgiau 640 g. user posted image

Taip gerai man dietinosi, bet ech, pavasaris. Ir lauke yra ką veikti, ir namus reik apkuopti, ir vyras į darbą tuoj išeis, tai prapulsiu aš su vaikais. Ir dar mama palto užsinorėjo, juk, neatsakysi...
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 04 01, 13:18)
Va, mano pledukas. Sumezgiau 640 g.

Nuostabus pledukas thumbup.gif O dar rozinis.... mmm... wub.gif wub.gif

As rankinukui skirtas gelytes "kankinu"... tikiuosi jau prie pavasariniu bateliu nesiosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 04 01, 14:18)
Va, mano pledukas. Sumezgiau 640 g. user posted image

Taip gerai man dietinosi, bet ech, pavasaris. Ir lauke yra ką veikti, ir namus reik apkuopti, ir vyras į darbą tuoj išeis, tai prapulsiu aš su vaikais. Ir dar mama palto užsinorėjo, juk, neatsakysi...

superinis pledukas thumbup.gif toks dailus ir taip kruopsciai isbaigtas wub.gif nu labai labai dailus darbelis thumbup.gif
Atsakyti