Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

MALIBU Prie ko cia mes matiarelistes? g.gif Kad norim tau i tavo varpine paaiskinti kad tavo brolis kaltas kad durnas..o ne moteris kuri pamilo tavo durna broli....Ir niekada ir mes nepaliktume savo vyro sugyventinio ar siaip mylimo vyro vien todel kad jis viska prarado schmoll.gif Bet jei susipazinciau su vyru ji pamilciau Tikrai nepulciau jo islaikyti...ir jei po metu laiko jis dar darbo neturetu...nepulciau su juo gyvent ir tiketis stebuklo doh.gif Rasote kad brolio zmonos ji paliko be nieko kitus kartus rasot kad jis viska joms duodavo ir kad gali ir sy karta taip nutikti..tai palaukit vel nesusieina galai ar jis duoda ar jos isplesia apgauna ir t.t g.gif
Ka jus jai rasot tai yra viena.o ka jis jai burkia yra visai kas kita..tad nesistebekit kad ji tiki juo o ne jumis...o kaip jis nupiesia savo gyvenima jai...jus niekada iki galo ir nesuzinosit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 04, 13:00)
ateina vaikinukas studentas, padovanoja auksine grandinele...mergina iskart puola "kur cekis?is kur pinigai? irodyk!"..vaikinukas issigasta, atnesa darbo knygele, parodyt,kad dirba ir kiek uzdirba,dar parodo saskaitas,kad visgi sugebejo sutaupyt tokia suma,kad nupirkti grandinele smile.gif

nejuokinkit, niekas neklausia iskur uz kokius pinigus :)ar jus pasidomejot savo vyro uz kokius pinigus jums pirko geles per pirma pasimatyma?
Bet ar jus skaitot,jusu postu neapykanta nukreipta i moteri, jums brolis kvailys,kuriam vos ne viska galima atleisti,nes jis kvailys, o va jo drauge tai barakuda,nes su juo prasidejo, i santykius neinvestuoja, kaip ji sitaip gali, to kvailio nuo jusu mamytes kaklo nukelti.
O jus ka darot? tik su ja ir mama snekat, spirkit karta broliui i subine.

Kai ėjau su savo vyru į pasimatymą, žinojau, kad jis dirbantis žmogus, o gėlėms kartais ir kelių litų pakanka. Aukso ir kitų vertybių niekas pradžioje draugystės nedovanoja, o jeigu taip daro, man kyla klausimas, ko iš tos moters norima?
Broliui ne kartą sakiau, ką galvoju apie šią situaciją
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 15:19)
Kai ėjau su savo vyru į pasimatymą, žinojau, kad jis dirbantis žmogus, o gėlėms kartais ir kelių litų pakanka. Aukso ir kitų vertybių niekas pradžioje draugystės nedovanoja, o jeigu taip daro, man kyla klausimas, ko iš tos moters norima?
Broliui ne kartą sakiau, ką galvoju apie šią situaciją

Nu gerai paimkime ji paklause jo...jis pasake padejau kaimynui persinest baldus ir uzsidirbau...ar dar koki brieda..ir ka ji turejo daryt sekli pasamdyt kad tikrai taip buvo ar ne?? O gal jums i varpine paskambinti ir paprasyt ar kartais nepavoge is mamos doh.gif As nelabai suvokiu ko jus norit is tos moters? g.gif Kad jus su mama jo negalit sutvarkyt tai tikites kad ta moteris sutvarkys??? O kuo ji geresne uz jus kad turetu pajegti sutvarkyt ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 13:07)
O jūs esate nerealios materialistės, nes nuolat man kartojate, kad aš moterai ant sprando noriu išlaikytinį užkrauti. Nieko aš nenoriu, aš tik samprotauju žiūrėdama iš savo varpinės. Aš savo mylimąjį, nesvarbu, ar jis teisėtas mano vyras, ar jis sugyventinis, jeigu tikrai myliu, ir išlaikysiu, kol jam sunku, ir moraliai paremsiu ir padėsiu greičiau susirasti to darbo, dalinsiuos su juo ir juoda duona, ir pyragu, vargais ir džiaugsmais... O sakyti, kad myli ir niekuo nepadėt savo mylimajam...
Neseniai vienas pažįstamas liko ir be namų ir be žmonos, nes neteko prestižinio darbo ir gerų pajamų, o susirado pirmą pasitaikiusį darbelį ir negali jai suteikti prabangaus gyvenimo. Kam jis toks žmonai, a ne? Su pinigų ir padėties praradimu dingsta ir meilė...

Na va, esu nereali materialiste pasirodo... Ar taip gerai mane pazistate?
Jus pasiryzusi bet ka apkaltint, netgi tas, kurios issake kitokia nuomone, kad tik savo broli apgint...
Atleiskit, bet kodel jus nusprendet, kad kazkas PRIVALO padeti jusu broliui? Is kur jau cia tokia pareiga aplinkiniams... Pirmiausiai jis pats sau PRIVALO padet... Nes, kaip sakoma - durna ir baznycioj musa.
Atsiprasau, bet as veltedzio, kuris net nesiesko ir net negalvoja ieskotis darbo, taip pat neislaikyciau... Zinoma, gyvenime buna visko, zmones praranda darbus, laikinai buna be darbo... Bet jie IESKOSI, jie stengiasi, o ne patogiai mamai ant sprando atsiseda, nieko net buityje nepadeda, is pensininkes mamos pinigus spaudzia ir dar kvepalus vagia...
Manau, paliks ji ta moteris greitai.... tai ka tada kaltinsite?
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2010 03 04, 15:27)
Na va, esu nereali materialiste pasirodo... Ar taip gerai mane pazistate?
Jus pasiryzusi bet ka apkaltint, netgi tas, kurios issake kitokia nuomone, kad tik savo broli apgint...
Atleiskit, bet kodel jus nusprendet, kad kazkas PRIVALO padeti jusu broliui? Is kur jau cia tokia pareiga aplinkiniams... Pirmiausiai jis pats sau PRIVALO padet... Nes, kaip sakoma - durna ir baznycioj musa.
Atsiprasau, bet as veltedzio, kuris net nesiesko ir net negalvoja ieskotis darbo, taip pat neislaikyciau... Zinoma, gyvenime buna visko, zmones praranda darbus, laikinai buna be darbo... Bet jie IESKOSI, jie stengiasi, o ne patogiai mamai ant sprando atsiseda, nieko net buityje nepadeda, is pensininkes mamos pinigus spaudzia ir dar kvepalus vagia...
Manau, paliks ji ta moteris greitai.... tai ka tada kaltinsite?

Ta moteri kad pasigrobe mamos vogtus kvepalus ir puse saldytuvo dar bendzina uz kuri vaziavopas ja...ir paliko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MALIBU, o jus ir jusu mama nebandet pacio brolio spausti, kad darba susirastu?
Nes tikrai keista, kad brolis mamai ant sprando sedi, kvepalus vagia, nieko nepadeda, o kalta del visko kazkokia tai moteris (jusu akimis)...
Na, gerai, paliko jis viska pirmai ir antrai zmonai po skyrybu. Bet dabar? Ka jis daro dabar? Kaip jis stengiasi tvarkyti savo gyvenima? Ar bent deda kazkokias pastangas, kad darba susirast, kad pinigu uzsidirbt bent jau savo islaikymui? Juk ne invalidas, manau...
Beje, jei ta moteris butu tokia jau naudos ieskotoja, tai ar ji prasidetu su bedarbiu? Manau paieskotu tokio, kuris bent dirba ir uzdirba. Is tokio butu daugiau naudos... Nesutinkate?

Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 04, 13:31)
Ta moteri kad pasigrobe mamos vogtus kvepalus ir puse saldytuvo dar bendzina uz kuri vaziavopas ja...ir paliko doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na kuriame mano poste jūs įžvelgėte brolio teisinimą, o jos niekinimą? Abu yra "superiniai": vienas sėdi mamai ant sprando ir neriasi iš kailio, kad jo brangiajai būtų gerai, o moteriškė, kuri yra protinga, sąmojinga, labai simpatiška ir tikrai gali susirasti daug geresnį, jau daugiau kaip metai kažin kodėl tamposi su šituo. Gal todėl, kad jis BEPROTIŠKAI GERAS SAVO MYLIMOMS MOTERIMS? Visgi man būtų šlykštu draugauti su žmogumi tik dėl to, kad jis mane ant rankų nešiotų, o jei iš tikrųjų mylėčiau tą vyrą (kai myli ką nors, niekuomet nelaikai to žmogaus blogu), jo ketinimais, jo perspektyvomis ir visu kitu neabejočiau ir padėčiau jam. Galbūt, kaip kažkuri iš jūsų pastebėjo, jam būtent tokio postūmio ir reikėtų: apsigyventi kartu su mylimąja, o kadangi ant mylimosios sprando gyventi negražu, jis tikrai labiau pasistengtų susirasti darbą.
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 15:43)
Na kuriame mano poste jūs įžvelgėte brolio teisinimą, o jos niekinimą? Abu yra "superiniai": vienas sėdi mamai ant sprando ir neriasi iš kailio, kad jo brangiajai būtų gerai, o moteriškė, kuri yra protinga, sąmojinga, labai simpatiška ir tikrai gali susirasti daug geresnį, jau daugiau kaip metai kažin kodėl tamposi su šituo. Gal todėl, kad jis BEPROTIŠKAI GERAS SAVO MYLIMOMS MOTERIMS? Visgi man būtų šlykštu draugauti su žmogumi tik dėl to, kad jis mane ant rankų nešiotų, o jei iš tikrųjų mylėčiau tą vyrą (kai myli ką nors, niekuomet nelaikai to žmogaus blogu), jo ketinimais, jo perspektyvomis ir visu kitu neabejočiau ir padėčiau jam. Galbūt, kaip kažkuri iš jūsų pastebėjo, jam būtent tokio postūmio ir reikėtų: apsigyventi kartu su mylimąja, o kadangi ant mylimosios sprando gyventi negražu, jis tikrai labiau pasistengtų susirasti darbą.

Nu blyn ka jus kalbat doh.gif Jis nesuvokia kad ant mamos sprando gyvent negrazu o jau ant bobos tai susivoks doh.gif Tai ko jus tikites kad ji grazi protinga ir todel negali jusu brolio pamilt g.gif Jus siekat vieno dalyko arba kad ji ji islaikytu arba paliktu daugiau nieko kad ir kiek cia be vartot vistiek viskas prie topacio gryzta doh.gif Jos niekinimas ir nesupratimas pastebiu kekvienam jusu poste..o brolio teisinimas tame kad jis geras savo moterim tik jos visos ziezulos is jo vargselio viska atima..Ir labai jau trokstat kad sita jums BUTENT jums yrodytu kad yra kitokia ir duotu jam o ne jis jai doh.gif Aplamai ka tu cia kliedi kad jei jau myli tai negali galvot kad blogas doh.gif Tai ka tu galvoji kad bobos kurios gyvena su Museikom jos labai jau isitikinusios galvoja kad vyras geras?? ne jos tiesiog myli ir kencia doh.gif O tavo brolio moteris matosi kad yra biski su smegenim ir neapsijima jo islaikyt..kadangi bijo kad jei sedejo ant mamos sprando ir sedes ant jos...o kai pamatys kad jis gali dirbti ir gyventi pas mama gal mastys kitaip..
Atsakyti
kad jo brangiajai būtų gerai, o moteriškė, kuri yra protinga, sąmojinga, labai simpatiška ir tikrai gali susirasti daug geresnį, jau daugiau kaip metai kažin kodėl tamposi su šituo

wow ir kuo tai pasireiskia?jis jai pusrycius i lova nesa, uz ja maista daro,namus sutvarko jos,kad jai tik geriau butu?
Ji manau susizavejusi, gal myli, bet realiai suvokia,kad nereiktu perdaug klampintis su juo,jei sis net neisko darbo.

Gal todėl, kad jis BEPROTIŠKAI GERAS SAVO MYLIMOMS MOTERIMS?

nu kuo tas beprotiskas gerumas pasireiskia?

o jei iš tikrųjų mylėčiau tą vyrą (kai myli ką nors, niekuomet nelaikai to žmogaus blogu), jo ketinimais, jo perspektyvomis ir visu kitu neabejočiau ir padėčiau jam

akivaizdu mazai matet gyvenime smile.gif
moteris mastanti realiai, suvokia vyro galimybes, padeda jam, bet jei mato,kad jis bus ir toliau visa gyvenima sgabalas, pasirenka arba ji islaikyti ir kenteti arba palikti ir nesiristi zemyn.

Malibu, taip mes materialistes,nes mes zmones norintys netik myleti,bet ir isgyventi.
Kilo klausimas, jei jusu brolis, tiek turto turejo viska zmonom atidave, bet dabar staiga netiketai tinginiu patapo, man kilo klausimas, ar tik nebus ta jo turta anos zmonos ir sukrovusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 kovo 2010 - 13:52
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 13:43)

Ir vel jus savo - kad ji turi kazka daryt, kad jusu brolis pasikeistu.
Atleiskit, bet keistis yra PATIES jusu brolio reikalas. Jei jis butu norejes keistis bent jau del jos - butu jau tai padares. O jei jis nori tik pakeisti asmeni, kuris ji islaiko (ka zinai, gal dirbanti moteris islaikys geriau, nei pensininke motina) - tai protinga moteris, kad i savo namus nepriima parazitaujancio vyro. Nes tada verktu kaip jusu motina ir skustusi visiems aplinkui. Arba isvarytu - ir jusu brolis vel griztu ant sprando mamai.
O per atstuma (300 km) galima ir taip bendraut. Jeigu jis geras, rodo demesi - kodel gi ne? Gal jai tik to gerumo ir reikia. Pinigus sau uzsidirba pati. O islaikyti veltedzio, ar rupintis, kad suauges zmogus darba susirastu, ji neprivalo.
Jie net nezenoti, o jus jau keliate tai moteriai kazkokius neisivaizduojamus reikalavimus. Kelkite reikalavimus broliui - juk cia jis veltedis, o ne ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2010 03 04, 13:40)
MALIBU, o jus ir jusu mama nebandet pacio brolio spausti, kad darba susirastu?
Nes tikrai keista, kad brolis mamai ant sprando sedi, kvepalus vagia, nieko nepadeda, o kalta del visko kazkokia tai moteris (jusu akimis)...
Na, gerai, paliko jis viska pirmai ir antrai zmonai po skyrybu. Bet dabar? Ka jis daro dabar? Kaip jis stengiasi tvarkyti savo gyvenima? Ar bent deda kazkokias pastangas, kad darba susirast, kad pinigu uzsidirbt bent jau savo islaikymui? Juk ne invalidas, manau...
Beje, jei ta moteris butu tokia jau naudos ieskotoja, tai ar ji prasidetu su bedarbiu? Manau paieskotu tokio, kuris bent dirba ir uzdirba. Is tokio butu daugiau naudos... Nesutinkate?

Švelniai pasakyta - ar nebandėte spausti. Spaudžiam kiekvieną dieną. Aš pati kartais sėdžiu internete ir ieškau jam tinkamų (pagal gebėjimus) darbo pasiūlymų ir siunčiu jam, aš jam CV parašiau. Kartais randu labai gerą, išsiunčiu jam nuorodą, paskambinu ir sakau, pažiūrėk kompe ir išsyk skambink, žinai, kaip su darbais dabar - norinčių į tą vietą bus daug, kas pirmesnis, tas gudresnis, lėk (kadangi jis be kvalifikacijos, tai ieškomas darbas - juodadarbio, ten paprastai skelbimuose nurodoma tiesiogiai susisiekti su darbdaviu iarba nuvažiuoti nurodytu adresu). Paskambinu jam po kelių valandų ir klausiu: "na kaip, buvai nuvažiavęs?" O jis sako: "kad dar neskambinau"... doh.gif Didžiąją dalį dienos skaito knygeles ir non stopu pliurpia su ja telefonu. Taip jis ne invalidas. Jis yra dirbęs statybose, aš jam sakiau, kad įdėtų skelbimą inete, jog pvz. plyteles klijuoja, remontuoja ir pan. Atspėkite, ar ką nors panašaus daro? Jis tik dejuoja, kad neranda darbo.
Atsakyti
Na taip...
Tema prasidėjo apie tai - kištis į brolio gyvenimą ar ne... O kad išsirutuliojo blink.gif
Nors mane anksčiau ir pasiuntė "ant trijų raidžių" už mano nuomonę, bet pasižnaibysiu ir MALIBU temoje:
1. Ji savo brolio gyvenimo nepakeis kad ir kiek stengųsi -- jis rinksis tokias moteris ir tokias situacijas, kokios JAM tinka... O kad sesė jaudinasi dėl brolio - suprantama, bet nukreipdama pyktį ne į brolį o į jo moteris - nėra teisi. Nes ji neturi svertų sutvarkyti savo brolio gyvenimo, todėl iš viso jokių šansų sutvarkyti kažkokių kitų svetimų moterų požiūrį į gyvenimą.
2. Jos mama daro meškos paslaugą broliui. Bet - matyt - taip buvo visą gyvenimą (nes susiformavo toks brolio supratimas apie gyvenimą), ir taip bus visą likusį gyvenimą -- nes mama taip pat nepasikeis, kad ir ką jai sakytų duktė -- jį niekada nesiryš "spirti" sūnui į šikną. Nes jei būtų sugebėjusi, jau seniai būtų tą padariusi.
3. Malibu - be šansų priversti mamą kitaip elgtis su broliu. Ji gali nebent pasiūlyti protingą išeitį, kuri būtų mažiausiai skausminga jos MAMAI, nes broliui - bet kokiu atveju viskas bus skausminga. Viena iš tokių galimų išeičių - už butą gautus pinigus padėti indėlį, o palūkanas kas mėnesį pervesti broliui į sąskaitą, kad turėtų minimalų pragyvenimo šaltinį. Ir - DAUGIAU PINIGŲ NEDUOTI. O testamentu pagrindinę sumą užrašyti broliui ( kai mama numirs - jau tada brolis bus priverstas pasirūpinti savo gyvenimu pats).
.....
P.S. šiuo klausimu turiu skaudžią patirtį - brolis "lodaris" sėdi mūsų 90-metei mamai ant sprando ir net nebando (realiai ne žodžiais) dirbti. Ir absoliučiai visos MANO pastangos ką nors pakeisti - nuėjo velniop, nes nei brolis, nei mama - nieko keisti nenori. Jiems abiems blogai (beje, man - taip pat blogai), bet jie nieko nedaro, ir dar pyksta ant manęs, kad AŠ broliui NEDUODU pingų pragėrimui...
....
P.P.S. Kad ir kaip mums rūpėtų pakeisti kitų žmonių gyvenimą ir likimą - tai gali pavykti tik tada, jei tie KITI ŽMONĖS nori pasikeisti... Jei ne - gali pykti kiek nori, nieko nepadarysi.
Atsakyti