Įkraunama...
Įkraunama...

Brolis griauna savo gyvenima

p.s: 300km nemazi pinigai sakyciau, moteris sumoka (bln senai keliavau autikais, sorry jei suklysiu)apie 200lt pirmyn ir atgal kelionems, ir jus dar pykstat,kad ji savo maisto neatsiveza,kai del to,kad jusu broli pamatytu tiek moka?
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2010 03 04, 13:52)
Ir vel jus savo - kad ji turi kazka daryt, kad jusu brolis pasikeistu.
Atleiskit, bet keistis yra PATIES jusu brolio reikalas. Jei jis butu norejes keistis bent jau del jos - butu jau tai padares. O jei jis nori tik pakeisti asmeni, kuris ji islaiko (ka zinai, gal dirbanti moteris islaikys geriau, nei pensininke motina) - tai protinga moteris, kad i savo namus nepriima parazitaujancio vyro. Nes tada verktu kaip jusu motina ir skustusi visiems aplinkui. Arba isvarytu - ir jusu brolis vel griztu ant sprando mamai.
O per atstuma (300 km) galima ir taip bendraut. Jeigu jis geras, rodo demesi - kodel gi ne? Gal jai tik to gerumo ir reikia. Pinigus sau uzsidirba pati. O islaikyti veltedzio, ar rupintis, kad suauges zmogus darba susirastu, ji neprivalo.
Jie net nezenoti, o jus jau keliate tai moteriai kazkokius neisivaizduojamus reikalavimus. Kelkite reikalavimus broliui - juk cia jis veltedis, o ne ji  smile.gif

Tai vis gi jūs patvirtinate tą mintį, kad jai kažko reikia iš jo - pvz. romantikos, švelnumo, bet ji jo nemyli. O jis įsitikinęs, kad jis yra mylimas, gatavas mums, tuo abejojantiems, gerkles perkąsti. Žinoma, mylintys žmonės nieko nedaro dėl savo mylimųjų...
Iš kitos pusės jūs teisi - žmogus turi turėti drąsos ir noro pats keistis.Aš juk rašiau, kad močiutės auklėjimo dėka jis infantilas. Bet aš žinau, kad jei per 46 metus tos drąsos neatsirado, tai greičiausiai ir neatsiras. O tuomet jis niekam be mamytės ir nebus reikalingas. Lūzeris ir liks lūzeriu. O moteris vis tiek jį paliks, radusi tokį, kuris moka ne tik romantiškai kalbėti ir aistringai pamylėti. O dabar po šių diskusijų forume savo mamai pasakysiu, kad daugiau nesiskųstų nes dėl visko yra kalta pati. O jūs pateisintumėte motiną, kuri neapsikentųsi jos gero tysimo iš namų, išmestų tokį "vaikelį"?
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 13:53)
Švelniai pasakyta - ar nebandėte spausti. Spaudžiam kiekvieną dieną. Aš pati kartais sėdžiu internete ir ieškau jam tinkamų (pagal gebėjimus) darbo pasiūlymų ir siunčiu jam, aš jam CV parašiau. Kartais randu labai gerą, išsiunčiu jam nuorodą, paskambinu ir sakau, pažiūrėk kompe ir išsyk skambink, žinai, kaip su darbais dabar - norinčių į tą vietą bus daug, kas pirmesnis, tas gudresnis, lėk (kadangi jis be kvalifikacijos, tai ieškomas darbas - juodadarbio, ten paprastai skelbimuose nurodoma tiesiogiai susisiekti su darbdaviu iarba nuvažiuoti nurodytu adresu). Paskambinu jam po kelių valandų ir klausiu: "na kaip, buvai nuvažiavęs?" O jis sako: "kad dar neskambinau"...  doh.gif Didžiąją dalį dienos skaito knygeles ir non stopu pliurpia su ja telefonu. Taip jis ne invalidas. Jis yra dirbęs statybose, aš jam sakiau, kad įdėtų skelbimą inete, jog pvz. plyteles klijuoja, remontuoja ir pan. Atspėkite, ar ką nors panašaus daro? Jis tik dejuoja, kad neranda darbo.

Aisku. Vadinasi darbo jam nereikia - jam ir taip gerai. Arba laukia kol darbas pats pas ji i namus ir i lova ateis biggrin.gif
Zinot, vienintelis patarimas kuri galeciau duoti - tai, kad mama uzristu pinigu maiseli. O uz maista priverstu atidirbti buityje (bent jau tiek).
Uz telefona (kuriuo jis sitisai pliurpia, itariu, taip pat is mamos kisenes), benzina, masinos remonta ir kt. nemoketu. Pasakytu, kad uzsidirbsi ir uzsimokesi pats.
Kitaip sakant, nuo sneku pereit ant darbu. smile.gif
Manau tai daugiau naudos duotu, nei ta moteriske keikt ir riekalaut, kad ji nuimtu veltedi nuo mamos sprado ir uzsikrautu ji sau. ax.gif
Atsakyti
MANO BROLIS UŽSIPILA KURO (MAMĄ JIS KARTAIS NUVEŽA Į KRAUTUVĘ AR PAS MEDIKUS, TODĖL PAPRAŠO, KAD UŽPILTŲ PILNĄ BAKĄ DUJŲ), IŠ MAMOS PINIGINĖS PASIIMA PINIGŲ, NIEKO JAI NEPASAKO IR IŠVAŽIUOJA PAS SAVO BRANGIĄJĄ Į JOS MIESTĄ UŽ 300 KM. O TADA JĄ PARSIVEŽA. TAI KAS UŽ KURĄ SUMOKA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 04 kovo 2010 - 14:08
doh.gif jusu mama pinigu slepti nemoka? pasakyti jo mergina i"dink is mano namu"|?

Klausimas kodel jusu mama neaugino sunaus? kalta lieka mociute, drauge...bet ne mama ar brolis.

jus sakot skambink ten ir ten...jus pati nuveskit ji i darbo pokalbi, ramiau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 kovo 2010 - 14:13
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 16:04)
Tai vis gi jūs patvirtinate tą mintį, kad jai kažko reikia iš jo - pvz. romantikos, švelnumo, bet ji jo nemyli. O jis įsitikinęs, kad jis yra mylimas, gatavas mums, tuo abejojantiems, gerkles perkąsti. Žinoma, mylintys žmonės nieko nedaro dėl savo mylimųjų...
Iš kitos pusės jūs teisi - žmogus turi turėti drąsos ir noro pats keistis.Aš juk rašiau, kad močiutės auklėjimo dėka jis infantilas. Bet aš žinau, kad jei per 46 metus tos drąsos neatsirado, tai greičiausiai ir neatsiras. O tuomet jis niekam be mamytės ir nebus reikalingas. Lūzeris ir liks lūzeriu. O moteris vis tiek jį paliks, radusi tokį, kuris moka ne tik romantiškai kalbėti ir aistringai pamylėti. O dabar po šių diskusijų forume savo mamai pasakysiu, kad daugiau nesiskųstų nes dėl visko yra kalta pati. O jūs pateisintumėte motiną, kuri neapsikentųsi jos gero tysimo iš namų, išmestų tokį "vaikelį"?

Ne nu jus man atrodo nuo savo brolelio neatsiliekat mastymu doh.gif Tai o ka mylima moteris neturi teises tiketis silumos svelnumo g.gif Tai tada kam jis izvis reikalingas doh.gif Ji jam atsidekoja tuo paciu..kazkaip nepastebejau kad rasytumet kad ji grubi su juo ar panasiai g.gif Ai tai pagal jus ji reikalauja silumos uz tai privalo islaikyt g.gif
Man atrodo jus didesne matiareliste uz visas mus kartu sudejus...nes jus daugiau nieko nedarot kaip tik skaiciuojat kiek mama dave kiek is mamos isnese kiek moteris nedave kiek privalo duot ir t.t.
Is namu ismest aisku nereik..bet gal uztektu apsiribot stogu virs galvos..o ne masinu remontais...ir t.t....
Atsakyti
Geriau patarkite, ką man su mama daryti? Ar aš privalau klausyti jos skundų? Aš iš viso būčiau linkusi nesigilinti į savo brolio gyvenimą, jei ne nuolatiniai jos skundai. Čia jūs man padėjote suvokti, koks svetimų žmonių nešališkas požiūris į šią situaciją. Aš mėginsiu savo mamai tai išaiškinti.
Atsakyti
1 nebendraut su mama,
2 iskraustyt kuri nors i kita vieta...gal mama pas save, arba broli ismest(pasiskus mergeliai savo,al si priims)
3 toliau klausyt skundu
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 14:04)

As negaliu to nei patvirtinti, nei paneigti, nes nepazistu tos moters. Tiesiog padariau tokia prielaida - nes, kad ne pinigu jai is jo reikia, tai jau tikrai (pinigu siekianti moteris metus laiko su bedarbiu tikrai neistrauktu). Tada pagalvojau, kad gal jis is teisu romantiskas, svelnus, graziai pakalbet moka - gal ji ji ir isimylejus. Ka ten zinai. O jis visokiais imanomais budais tikriausiai stengiasi padryti jai ispudi - skambina, vazineja, veza maista, dovaneles (pvz. is mamos pavogtus kvepalus) - zodziu neriasi is kailio, kad jinai jo nepaliktu. Tik, gaila, kad tai daro mamos saskaita, o ne is savo uzdirbtu pinigu. Vat butent cia ir yra pagrindine problema - o ne tame, kad ta moteris egzistuoja.
Jinai uz ji isidarbint juk nenueis. Kiek supratau pati ji dirbanti, niekam ant sprando nesedi. Tai kodel sau ant sprando turetu uzsikrauti ji, jeigu jis net savo islaikymu pasirupinti neturi jokio noro. Graziais zodziais sotus nebusi - pas ja gyvent atejes jis juk ir valgyt pareikalaus.
O gal jam ir paciam geriau bendrauti per atstuma - tada gali ir geresnis pasirodyti, ir kazka nuslept?
Bet velgi, cia prielaidos. Esme tame, kad jusu brolio infantilumas yra tik jo ir niekieno kito problema.
Taigi palikt ta moteri ramybeje ir imkites represiju brolio atzvilgiu lotuliukas.gif
Nors nemanau, kad pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ultraviolet* @ 2010 03 04, 14:12)
Ne nu jus man atrodo nuo savo brolelio neatsiliekat mastymu doh.gif  Tai o ka mylima moteris neturi teises tiketis silumos svelnumo g.gif  Tai tada kam jis izvis reikalingas doh.gif  Ji jam atsidekoja tuo paciu..kazkaip nepastebejau kad rasytumet kad ji grubi su juo ar panasiai g.gif  Ai tai pagal jus ji reikalauja silumos uz tai privalo islaikyt g.gif
Man atrodo jus didesne matiareliste uz visas mus kartu sudejus...nes jus daugiau nieko nedarot kaip tik skaiciuojat kiek mama dave kiek is mamos isnese kiek moteris nedave kiek privalo duot ir t.t.
Is namu ismest aisku nereik..bet gal uztektu apsiribot stogu virs galvos..o ne masinu remontais...ir t.t....

Aha, pasakysiu mamytei, kad ji, pasak vienos forumietės, spyną ant šaldytuvo uždėtų... Yra stogas virš galvos ir psio.
Kaip suprantate aš gyvenu kitame mieste nei mano mama su broliu, tai visa info apie mamos "nuostolius" man pateikia mama (to neprašoma, nes man jau iki gyvo kaulo įsipyko tie virkavimai), aš pati nieko nekalkuliuoju.
Aš nieko nesakau, kad kas nors ką nors PRIVALO. Aš sakau, kaip būna, kai žmonės iš tiesų myli. Mano brolelis iš tiesų myli, tai viską ir atiduoda. Ir tikiuo, kad tai daro labai nuoširdžiai. Tik jis truputį pamiršta, kad tai ne iš jo kišenės.
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 16:21)
Aha, pasakysiu mamytei, kad ji, pasak vienos forumietės, spyną ant šaldytuvo uždėtų... Yra stogas virš galvos ir psio.
Kaip suprantate aš gyvenu kitame mieste nei mano mama su broliu, tai visa info apie mamos "nuostolius" man pateikia mama (to neprašoma, nes man jau iki gyvo kaulo įsipyko tie virkavimai), aš pati nieko nekalkuliuoju.
Aš nieko nesakau, kad kas nors ką nors PRIVALO. Aš sakau, kaip būna, kai žmonės iš tiesų myli. Mano brolelis iš tiesų myli, tai viską ir atiduoda. Ir tikiuo, kad tai daro labai nuoširdžiai. Tik jis truputį pamiršta, kad tai ne iš jo kišenės.

O kurioj as vietoi parasiau kad reikia spyna uzdet? g.gif Bet karsta maista tikrai negaminciau tokiam suneliui schmoll.gif Morku pinla saldytuva prideciau lai griauzia gal tada prades kanors daryt kad bent maisto gautu g.gif
Jusu brolelis viska atiduoda..nu ka ta viska?? g.gif puse saldytuvo?? kuri ir pats ten nuvazeves valgo g.gif viena kart padovanotus kvepalus? Nu kas cia jums aukso kalnas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 03 04, 14:12)
doh.gif  jusu mama pinigu slepti nemoka? pasakyti jo mergina i"dink is mano namu"|?

Klausimas kodel jusu mama neaugino sunaus? kalta lieka mociute, drauge...bet ne mama ar brolis.

jus sakot skambink ten ir ten...jus pati nuveskit ji i darbo pokalbi, ramiau bus.

Mano mama nemoka rėkauti ir mėtyti svetimų žmonių iš savo namų. Brolis, kaip ir aš augo kartu su tėvais, tiesiog mano mama per savo kvailumą ir gerą širdį pasiėmė savo motiną gyventi kartu (po senelio mirties). Mama, kaip ir daugelis mamų, dirbo, o brolis į vaikų darželį nuėjo 5 metų, iki to laiko jį prižiūrėdavo tuose pačiuose namuose gyvenusi močiutė. Jis buvo iš prigimties lėtas, ramus, jį, man atrodo, buvo lengva "lipdyti" pagal savo modelį. Tą ir padarė. Kaip jums atrodo, kodėl kai gimiau aš, mano tėtis pasakė, kad vieną vaiką bobos jau sugadino ir dukrą jis auklės pats. Bet aš ir taip buvau kitokio charakterio, manęs taip lengvai nepalauši. Senoji manęs nekentė. Užtat aš užaugau savarankiška.
Aš gyvenu kitame mieste ir tikrai 46 metų "berniuko" (aš už jį daug jaunesnė) už rankytės nevedžiosiu.
Atsakyti