QUOTE(Malibu @ 2010 03 04, 14:21)
Aha, pasakysiu mamytei, kad ji, pasak vienos forumietės, spyną ant šaldytuvo uždėtų... Yra stogas virš galvos ir psio.
Kaip suprantate aš gyvenu kitame mieste nei mano mama su broliu, tai visa info apie mamos "nuostolius" man pateikia mama (to neprašoma, nes man jau iki gyvo kaulo įsipyko tie virkavimai), aš pati nieko nekalkuliuoju.
Aš nieko nesakau, kad kas nors ką nors PRIVALO. Aš sakau, kaip būna, kai žmonės iš tiesų myli. Mano brolelis iš tiesų myli, tai viską ir atiduoda. Ir tikiuo, kad tai daro labai nuoširdžiai. Tik jis truputį pamiršta, kad tai ne iš jo kišenės.
Kaip suprantate aš gyvenu kitame mieste nei mano mama su broliu, tai visa info apie mamos "nuostolius" man pateikia mama (to neprašoma, nes man jau iki gyvo kaulo įsipyko tie virkavimai), aš pati nieko nekalkuliuoju.
Aš nieko nesakau, kad kas nors ką nors PRIVALO. Aš sakau, kaip būna, kai žmonės iš tiesų myli. Mano brolelis iš tiesų myli, tai viską ir atiduoda. Ir tikiuo, kad tai daro labai nuoširdžiai. Tik jis truputį pamiršta, kad tai ne iš jo kišenės.
Vat, vat... bepigu duot, kai paciam tai nieko nekainuoja... Cia ne dosnumas, cia jau kvailumas sakyciau... Ir visiskas nesiskaitymas su artimaisiais (siuo atveju su mama - nes jos daiktus dalina, ne savo).
Myleti ir kvailai elgtis - du skritingi dalykai. Beje, o mama brolis taip pat myli? Jei taip, tai kodel nieko nedaro del jos? Negana to - dar ja ir apvagineja?
Taigi kas liecia meile, diskutuotinas cia klausimas... Bet ne apie tai tema