Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (III tema)

Aš tai kuo toliau, tuo labiau manau, kad šiam gyvenimui man jau pakaks vaikų 4u.gif Dabar Ugnius jau didesnis, Vilius irgi auga, o aš taip laisvę myliu, man į darbuką eiti patinka, sportuoti patinka, pagaliau labai mėgstu pakvailioti, o tai visiškai nedera su nestuke.gif ir šiaip dabar jau atgavau figūrą, tai tokia savim patenkinta vaikštau biggrin.gif
Atsakyti
Horo, nagi niekada nesakyk niekada biggrin.gif Įžengsi, va, į kokią ketvirtą dešimtį ir užsimanysi pagranduko biggrin.gif Nors aišku, nebūtinai. Svarbiausia gyventi pilnatvėje, o kiekvienam tą pilnatvę teikia skirtingi dalykai.

Šįryt pasimatavau temperatūrą - nukritusi per 0,3, iki normalios pirmos fazės temperatūros. Vadinasi, greit turėčiau sulaukti mmm, Kalėdinės dovanėlės nebus. Kažkaip ir nuliūdau šiek tiek, ir palengvėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 11, 07:05)
Horo, nagi niekada nesakyk niekada biggrin.gif Įžengsi, va, į kokią ketvirtą dešimtį ir užsimanysi pagranduko biggrin.gif Nors aišku, nebūtinai. Svarbiausia gyventi pilnatvėje, o kiekvienam tą pilnatvę teikia skirtingi dalykai.

Šįryt pasimatavau temperatūrą - nukritusi per 0,3, iki normalios pirmos fazės temperatūros. Vadinasi, greit turėčiau sulaukti mmm, Kalėdinės dovanėlės nebus. Kažkaip ir nuliūdau šiek tiek, ir palengvėjo smile.gif

Man šiandien atrodo, kad niekada nenorėsiu, bet tikriausiai tik šiandien... Kažkokia juoda nuotaika man: man trečiadienį sueis tik 22, o atrodo viską gyvenime esu padarius, ką priderėjo: baigiau mokyklą gerais pažymiais, ištekėjau už savo svajonių princo, gavau darbą, apie kurį svajojau, o ir pasistengti, kad mane ten priimtų oho kaip reikėjo, pagimdžiau du zuikius, įstojau mokytis ir butą savo jau turiu... ir nėra tos pilnatvės gyvenime visai doh.gif augindama mažius jaučiuosi, kaip kokiam narvelyje, o išėjus iš narvelio bloga mama, vyras sėdi užsidepresinęs, net nebežinau nei apie ką su juo kalbėt, nei ką jam kalbėt. trūksta kažkokio veiksmo. Blogiausia, kad kai taip sakau, gaunu to "veiksmo": apserga vaikai, ar dar kas nors negero, o man taip norėtųsi kažko gero ir gražaus.
Na, o BT temą, man vaisingos dienos 100 proc. dar kelios dienelės ir O įvyks. Šį ciklą net susilaikau, nes kažkaip noro nėra tokiems dalykams.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 04 11, 07:05)

va va.. cia ir man taip buvo - ir palengvejo prasidejus mmm ir nuliudau, kad da ne nestuke.gif O kaip po to bus neaisku? Mane kazkaip vis perskioja slapta baime, kad sunkiai su pastojimu bus doh.gif

Horo, neliudek.. Dabar manau visiems tokios krizines nuotaikos sad.gif as labai tikiuosi, kad silti ir sauleti orai praskaidrins nuotaika smile.gif nes kartais irgi buna taip uzsidepresinu sad.gif Tu bent svajoniu darba turi... Savo namus, vaikucius smile.gif Taip kad auksciau nosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 04 11, 10:11)
Man šiandien atrodo, kad niekada nenorėsiu, bet tikriausiai tik šiandien... Kažkokia juoda nuotaika man: man trečiadienį sueis tik 22, o atrodo viską gyvenime esu padarius, ką priderėjo: baigiau mokyklą gerais pažymiais, ištekėjau už savo svajonių princo, gavau darbą, apie kurį svajojau, o ir pasistengti, kad mane ten priimtų oho kaip reikėjo, pagimdžiau du zuikius, įstojau mokytis ir butą savo jau turiu... ir nėra tos pilnatvės gyvenime visai doh.gif augindama mažius jaučiuosi, kaip kokiam narvelyje, o išėjus iš narvelio bloga mama, vyras sėdi užsidepresinęs, net nebežinau nei apie ką su juo kalbėt, nei ką jam kalbėt. trūksta kažkokio veiksmo. Blogiausia, kad kai taip sakau, gaunu to "veiksmo": apserga vaikai, ar dar kas nors negero, o man taip norėtųsi kažko gero ir gražaus.

Horo, visiems būna tokių dienų, bet nepasiduok blogai nuotaikai - juk kaip ir pati sakei, turi viską ko norėjai. Mes labai dažnai pamirštame džiaugtis paprastais dalykais, kuriuos turime 4u.gif Vis atrodo reikia kažko dar, dar, dar... Iš tiesų nieko nereikia, kad būtum laimingas - laimė yra vidinė būsena, kai nepamiršti pasidžiaugti nors ir tuo, kad esi sveika, graži, turi mylimus žmones.. Visada yra dėl ko būti laimingu 4u.gif O tau manau tas tuštumos jausmas, kad viską jau esi padarius, o dar tokia jauna, kyla dėl to, kad įtemptai gyvenai, bėgai, gal dabar nebemoki sustoti ir atsipalaiduoti? Šiais laikais pilna jaunų žmonių kurie nebemoka džiaugtis gyvenimu - skuba mokytis ir dirbti vienu metu, aria dėl pinigų, kad butą įsigytų, būtų sutvarkyta karjera, gyvenimas, šeima.. O kai paskui viską jau turi, rodos galėtų atsipalaiduoti ir pasidžiaugti - žmonės to nebesugeba.. Atrodo vėl reikia lėkti, siekti kaži kokių aukštumų doh.gif Na gal čia ir ne į temą, bet kilo tokių minčių 4u.gif
Atsakyti
nu, o as pagaliau pradejau vel matuoti BT, bet si cikla ivedziau kelias naujones - pakeiciau matavimo vieta, tikiuosi makstyje bus tiksliau nei burnoje, girzau prie gyvsidabrinio termometro ir dar pradesiu atidziau stebeti gleives bei tyrinesiu ta gimdos kakleli ir jo padeti - zodziu pilnas komplektas biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes su naujovem 4u.gif .
As pagaliau atskyriau kada gimdos kaklelis minkstas kada kietas. Iki siol nelabai suprasdavau, vienodas atrode, tik padeti suprasdavau.

Kalbejom su brangiausiuoju apie vaikiuka, tai "nuramino", gal antroj metu pusej i pabaiga ir pradesim planuoti... Sunku man bus dar tiek islaukti. Norisi nors stauk doh.gif .
Atsakyti
Labukas mergytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ačiū už palaikymą ir patarimus. Garbanele, labai už tave džiuagiuosi wub.gif Tas pusmetis taip greitai pralėks, nė nepastebėsi mirksiukas.gif
Na, o pas mane šį mėnesį vadovėlinis ciklas, gleivės, gimdos kaklelis ir t.t. Užvakar turėjo O būti 4u.gif dar laukiu vienos aukštos temperatūros smile.gif
Atsakyti
Baiginėjasi ciklas ir teks atsisveikinti su go28days. Norint įvesti duomenis rašo:
You can continue and use go28days in a simplifield version.
You can:
* Add comment to charts.
* Change all your settings.
* Review charts and pregnancy cards.
* Organize your friends.
* Go through the charts and cards data
* Review received messages.
* Go through the articles and help.
* Add charts to your favourite list in order to observe them.
* Download previously generated pdf files.

Imsiuos popierinių grafikėlių smile.gif O jei prireiks - lieka fertilityfriend.
Atsakyti
man tai kazkaip uztenka pagr. fertilicio funkciju smile.gif svarbu BT pasizymeti, dar gleives.. O popierini vistiek visada paisausi, tik kad kompe graziau tas grafikas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
aha, man irgi ta pati parase verysad.gif bet man fertilitis visai nieko.....

pas mane si cikla bus Ziogelio situacija, itariu, kad sugebejom tiksliai per O, siandien ciut pakilo temp, jei ryt pakils, tai taip ir bus, bet mb labai uztikrintas savo sugebejimais nla, na jei ka pats bus prisidirbes lotuliukas.gif ai toks ramiakas, negaliu gi istisai nervuotis,na bus tai bus biggrin.gif

Garbanele, 4u.gif kad greiciau praeitu tas pusmetis ir kad tb nepraeitu noras smile.gif
Atsakyti
Aciu mergytes 4u.gif . Tegu tik pamegina jam noras praeit, piktybiskai sumeluosiu ir pasigausiu angeleli ax.gif
Atsakyti