QUOTE(Horo @ 2010 04 11, 10:11)
Man šiandien atrodo, kad niekada nenorėsiu, bet tikriausiai tik šiandien... Kažkokia juoda nuotaika man: man trečiadienį sueis tik 22, o atrodo viską gyvenime esu padarius, ką priderėjo: baigiau mokyklą gerais pažymiais, ištekėjau už savo svajonių princo, gavau darbą, apie kurį svajojau, o ir pasistengti, kad mane ten priimtų oho kaip reikėjo, pagimdžiau du zuikius, įstojau mokytis ir butą savo jau turiu... ir nėra tos pilnatvės gyvenime visai

augindama mažius jaučiuosi, kaip kokiam narvelyje, o išėjus iš narvelio bloga mama, vyras sėdi užsidepresinęs, net nebežinau nei apie ką su juo kalbėt, nei ką jam kalbėt. trūksta kažkokio veiksmo. Blogiausia, kad kai taip sakau, gaunu to "veiksmo": apserga vaikai, ar dar kas nors negero, o man taip norėtųsi kažko gero ir gražaus.
Horo, visiems būna tokių dienų, bet nepasiduok blogai nuotaikai - juk kaip ir pati sakei, turi viską ko norėjai. Mes labai dažnai pamirštame džiaugtis paprastais dalykais, kuriuos turime

Vis atrodo reikia kažko dar, dar, dar... Iš tiesų nieko nereikia, kad būtum laimingas - laimė yra vidinė būsena, kai nepamiršti pasidžiaugti nors ir tuo, kad esi sveika, graži, turi mylimus žmones.. Visada yra dėl ko būti laimingu

O tau manau tas tuštumos jausmas, kad viską jau esi padarius, o dar tokia jauna, kyla dėl to, kad įtemptai gyvenai, bėgai, gal dabar nebemoki sustoti ir atsipalaiduoti? Šiais laikais pilna jaunų žmonių kurie nebemoka džiaugtis gyvenimu - skuba mokytis ir dirbti vienu metu, aria dėl pinigų, kad butą įsigytų, būtų sutvarkyta karjera, gyvenimas, šeima.. O kai paskui viską jau turi, rodos galėtų atsipalaiduoti ir pasidžiaugti - žmonės to nebesugeba.. Atrodo vėl reikia lėkti, siekti kaži kokių aukštumų

Na gal čia ir ne į temą, bet kilo tokių minčių