Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 13, 13:09)
Laba diena, noriu prisijungi i jusu bureli, gyvenu mieste, tai su darzu nieko bendro neturiu, kai nuvaziuoju pas mama tai padedu paraveti, ir isvezti darzoves rudeni i namus biggrin.gif , nes kol susirosiam visi darbai buna padaryti. blush2.gif
Nesenai palaidojom vyro mama, ir liko ukis, vyras praso, kad uzsiimciau darzininkyste, o man baugu g.gif , biaju ka netaip padaryti, nes ten tik vaziuosim savaitgaliais, bijau del nestumo, nes gimdyt rugsejo pradzioj, pats darbimetis bus, bet vyras ramina kad pades, nes dar kaime liko du vyrai, tai tikuosi ir ju pagalbos.
O didziausia pagalba , lauksiu is jusu, jei priimsit, jusu patarimu ir palaikimo smile.gif  ax.gif

ok.gif junkis prie mūsų biggrin.gif Daržas - ne baubas, tik pradėk ir viską greit išmoksi. Klausk drąsiai, čia vistiek atsiras tokių, kurios kažką apie ką nors neblogai iš savo patirties nusimano mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 12:49)
ok.gif junkis prie mūsų biggrin.gif Daržas - ne baubas, tik pradėk ir viską greit išmoksi. Klausk drąsiai, čia vistiek atsiras tokių, kurios kažką apie ką nors neblogai iš savo patirties nusimano mirksiukas.gif  ax.gif

ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciukas, as siaip nebijau, man patinka kapstytis zemei, tik galimybes nebuvo, nes kai yra seimininkes, nera ko lysti, tik padet galima, cia mano nuomone ax.gif

Oklausimu jau turiu, vyras praso , kad auginciau pomidorus, agurkus, paprika, nes yra siltnamis.
Noreciau suzinot ar dar nepervelu seti, ir kada geriausiai butu, nes kiek zinau reikia pagal menulio fazes ziuret. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 13, 13:59)

Oklausimu jau turiu, vyras praso , kad auginciau pomidorus, agurkus, paprika, nes yra siltnamis.
Noreciau suzinot ar dar nepervelu seti, ir kada geriausiai butu, nes kiek zinau reikia pagal menulio fazes ziuret. smile.gif

Šį mėnesį gali viską sėti,ir pomidorus ir paprikas. Agurkus jei sėsi šiltnamiui,tai daigus gali pasisėti balandžio vidury į indelius,paauginsi,paskui perkelsi į šiltnamį. Jei agurkus sėsi lauke,tai tik gegužės mėnesį jau po visų šalnų. O į mėnulio fazes aš asmeniškai nežiūriu - sėju kada man atrodo geriau blush2.gif Daugelis vadovaujasi kalendoriaus dienomis. Manau tos, kurios sėja pagal mėnulį, tau įkels dienas, pagal kurias šį mėnesį geriausia sėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 13:13)
Šį mėnesį gali viską sėti,ir pomidorus ir paprikas. Agurkus jei sėsi šiltnamiui,tai daigus gali pasisėti balandžio vidury į indelius,paauginsi,paskui perkelsi į šiltnamį. Jei agurkus sėsi lauke,tai tik gegužės mėnesį jau po visų šalnų. O į mėnulio fazes aš asmeniškai nežiūriu - sėju kada man atrodo geriau blush2.gif  Daugelis vadovaujasi kalendoriaus dienomis. Manau tos, kurios sėja pagal mėnulį, tau įkels dienas, pagal kurias šį mėnesį geriausia sėti ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif dekoju uz informacija, o siltnamius jus kaip nors paruosiat, zinau kad reikia perkast, ir patresti, jie visada dedavo meslo, bet kazkurtai skaiciau kad kai kurie snega primeta, gad dregme butu, nedziutu taip zeme
Atsakyti
Graži dienelė smile.gif .Taip išsiilgusi žemės,kad pulsiu kaip kurmis hihihi.gif
Salotų daigeliai pasėti keliaus pirmieji į šiltnamį.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 13, 14:20)
4u.gif  4u.gif  4u.gif dekoju uz informacija, o siltnamius jus kaip nors paruosiat, zinau kad reikia perkast, ir patresti, jie visada dedavo meslo, bet kazkurtai skaiciau kad kai kurie snega primeta, gad dregme butu, nedziutu taip zeme

thumbup.gif nu va, beveik kaip viską jau ir žinai, tik rankoves pasiraitot belieka.... mirksiukas.gif Tik mėšlo aš nededu, nepatinka jis man tongue.gif Šiltnamio žemę pabarstau pelenais, dolomitmilčiais, galima vasarą pasidaryt dilgėlių raugo ir atskiedus jį, kad nebūtų tokis stiprus, palaistyti augalus.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 13:33)
thumbup.gif nu va, beveik kaip viską jau ir žinai, tik rankoves pasiraitot belieka.... mirksiukas.gif Tik mėšlo aš nededu, nepatinka jis man tongue.gif Šiltnamio žemę pabarstau pelenais, dolomitmilčiais, galima vasarą pasidaryt dilgėlių raugo ir atskiedus jį, kad nebūtų tokis stiprus, palaistyti augalus.

o dilgeliu nesvarbu kokiu, jaunu, ar jau ir zidinciu galima.
(cia idumumui), nes manau pradziai reikia paseti, sutvarkyti dirva darze.
O zeme daigams perkat parduotuvei, spec. ir kokia?
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 13, 14:45)
o dilgeliu nesvarbu kokiu, jaunu, ar jau ir zidinciu galima.
(cia idumumui), nes manau pradziai reikia paseti, sutvarkyti dirva darze.
O zeme daigams perkat parduotuvei, spec. ir kokia?

Aš daigams žemę perku. Sėjimui perku lengvesnę, durpinę, RĖKYVOS arba DURPETOS, kai daigeliai paauga, durpinę pamaišau su sunkesne, bet irgi pirktine. Perku ŽALIOS STOTELĖS parduotuvėj. Bet tai nebūtina, čia kaip kam išeina, kiti išvis iš daržo žemę naudoja.....

Dilgėlės tinka bet kokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 13:52)
Aš daigams žemę perku. Sėjimui perku lengvesnę, durpinę, RĖKYVOS arba DURPETOS, kai daigeliai paauga, durpinę pamaišau su sunkesne, bet irgi pirktine. Perku ŽALIOS STOTELĖS parduotuvėj. Bet tai nebūtina, čia kaip kam išeina, kiti išvis iš daržo žemę naudoja.....

Dilgėlės tinka bet kokios mirksiukas.gif

4u.gif smile.gif aciuks.gif dekoju, uz info. tikrai padejot, begu namucius aptvarkysiu, nes mazius toki chaosa pridare, veliau prisijungsiu, nes klausimeliu dar turiu, ir nemazai. ax.gif
Atsakyti
Kaip sakoma junkis mes tokias (nestuke.gif) labai mylim.....
As pernai sejau paprikas ir pomidorus gal jau balandi ir i perpuvusi mesla, tokia zeme buvo ir siltnami, labai turejau gausu derliu, tik paprikos nespejo sunokt (itariu) nes skyniau rugsejo gale zalias, nors sejau misini....siemet paprikas jau sejau i durpes , ir pomidorus sesiu i pirktines durpes ziuresiu kas gausis. Pagal menulio kalendoriu tinkamiausios dienos kovo 16-17. Pernai jokiu kalendoriu nesivaikiau. O agurkai man labiau patiko kai augo lauke.
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 03 13, 14:59)
4u.gif  smile.gif  aciuks.gif dekoju, uz info. tikrai padejot, begu namucius aptvarkysiu, nes mazius toki chaosa pridare, veliau prisijungsiu, nes klausimeliu dar turiu, ir nemazai. ax.gif

o tu dar vis užmesk akį į skyrelį POMIDORAI, ten irgi visokių zababonų prisiskaitysi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 03 13, 14:28)
Kaip sakoma junkis mes tokias (nestuke.gif)  labai mylim.....

ax.gif smile.gif
QUOTE(Edexa @ 2010 03 13, 15:26)
o tu dar vis užmesk akį į skyrelį POMIDORAI, ten irgi visokių zababonų prisiskaitysi.... mirksiukas.gif

butinai paziuresiu
Atsakyti