Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(Mantilė @ 2010 03 23, 18:00)
bandysiu kelis kelmus bulvių ir aš tokiu būdu pasodinti biggrin.gif

aš dvi eiles sodinsiu taip rolleyes.gif
Atsakyti
o per kiek mazdaug laiko jau galima bulves sodinti padejus ta kartona ir ji apdejus zole g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 23, 19:17)
o per kiek mazdaug laiko jau galima bulves sodinti padejus ta kartona ir ji apdejus zole  g.gif

iskarto mirksiukas.gif
Merginos,noriu paklausti,kas ukininkauja pagal kurdiumova,ar jau bandet pavasari nekasti darzo? pvz.as rudeni jau nekasiau,tik apsejau visokiais rapsais,garstyciom,rugiais ir dabar banysiu tik papurenti ax.gif Idomu,gal kuri jau daugiau metu nekasineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 24 kovo 2010 - 13:54
QUOTE(glossi @ 2010 03 24, 14:51)
iskarto  mirksiukas.gif
Merginos,noriu paklausti,kas ukininkauja pagal kurdiumova,ar jau bandet pavasari nekasti darzo?

Aš tik nuo pernai bandau. dabar nekasiu, tik su kultivatoriumi papurensiu, nes nuo mulčio pas amne žemė pasidarė lengvesnė.
O kaip pas tave sudygę daug dirvos gerintojų?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 24, 16:29)
Aš tik nuo pernai bandau. dabar nekasiu, tik su kultivatoriumi papurensiu, nes nuo mulčio pas amne žemė pasidarė lengvesnė.
O kaip pas tave sudygę daug dirvos gerintojų?

na as sejau juos rudeni,tai viskas sudygo bet dabar nusale.Tik rugiai,ar kvietrugiai zaliuoja-tai juos teks rauti,ar su kauptuku nudauzyti.gal reikejo pries uzzalant viska nuimti,va ir eksperimentuoju,nes nelabai kur rasi tiksliai ,kad butu nurodyta,kaip daryti rolleyes.gif g.gif Bet zemyte tai jo,labai puri,faina.As irgi mulciavau viska,plikos zemes isvis nelaikiau.Labai liuks- ir neisdziuvo,ir nezele belenkas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 24 kovo 2010 - 15:38
QUOTE(glossi @ 2010 03 24, 16:35)
Tik rugiai,ar kvietrugiai zaliuoja-tai juos teks rauti,ar su kauptuku nudauzyti.

Jeigu neklystu, tai Kurdiomovo knygoj parašyta, kad reikia negiliai įterpti į dirvą.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 24, 16:53)
Jeigu neklystu, tai Kurdiomovo knygoj parašyta, kad reikia negiliai įterpti į dirvą.

Ale turbut tai reikejo jau padaryti is rudens,dabar jau nespes suputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 03 24, 16:35)
na as sejau juos rudeni,tai viskas sudygo bet dabar nusale.Tik rugiai,ar kvietrugiai zaliuoja-tai juos teks rauti,ar su kauptuku nudauzyti.

Pavasarį tuos sudygusius kvietrugius tik sukaskit, apverskit kastuvu žemę ir viskas. Nereikia jų rauti.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 03 24, 17:03)
Pavasarį tuos sudygusius kvietrugius tik sukaskit, apverskit kastuvu žemę ir viskas. Nereikia jų rauti.

ale tai kad kasti jis nerekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 03 24, 17:05)
ale tai kad kasti jis nerekomenduoja  g.gif

Bandau įsivaizduoti kaip jūs juos raunat.... Tada nežinau ką pasakyt, anksčiau mes apversdavom negiliai žemę ir psio - dezinfekcija padaryta. Juk kauptuku taip pat kažkiek žemė susiverčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 03 24, 17:05)
ale tai kad kasti jis nerekomenduoja  g.gif

negiliai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 24, 18:07)
negiliai galima smile.gif

bet jei as juos paliksiu,jie man vel sudygs g.gif Taigi saknys gyvos-isikabins ir zaliuos toliau.Manau,kad reiks man juos visdelto pasalinti-gal pradzioj su kauptuku,ar gremztuku,veliau-grebliu ir psio.O juos sumesiu i komposta,lai puva ax.gif
Atsakyti