Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas.

QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 15:18)
Beje, ar kas nors jau sėjate į dėžutes ankstyvus porus?

reiktų,nors šiltnamyje iš rudens pasisėjau žiūrėsiu kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:27)

Aš jau pasėjau į dėžutę, praitais metais sėjau kovo 11 tai i daržą sukišau ir porų derlius buvo gausus ir dar žiemot palikau kelis porus tai zuikiai jau žalią dalį nugraužė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 15:18)
Beje, ar kas nors jau sėjate į dėžutes ankstyvus porus?

dar ne. nusipirkau salotų, ridikų, geltono pomidoro, paprikos, dar tik pasėsiu juos. salotas pasidaiginsiu kambary, o ridikus mėginsiu į šiltnamį pasėt jau.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 03 19, 15:27)

Apsižiūrėjau,pasirodo,kad porų net nenusipirkau.Negerai reiks ryoj tuoj pat nusipirkti ir pasėti. bigsmile.gif
Mano pernykščių zuikiai neturėjo rasti,nes mačiau po sniegu visai pasislėpę. bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Labai dėkoju visoms atsakiusioms. Bandysiu persėti vėliau, nes pasilikau kelias sėklytes. Ir labai dar melionai vilioja ax.gif , bet vyras jau iš namų iškraustys doh.gif kaip visur daigyklom apkroviau...
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 03 19, 21:43)
4u.gif Labai dėkoju visoms atsakiusioms. Bandysiu persėti vėliau, nes pasilikau kelias sėklytes. Ir labai dar melionai vilioja ax.gif  , bet vyras jau iš namų iškraustys doh.gif  kaip visur daigyklom apkroviau...

Na visu tokia dalia su dezutem pavasary gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2010 03 20, 09:04)
Na visu tokia dalia su dezutem pavasary gyventi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mb sako, tik jau nors svetainės langų neapkrauk lotuliukas.gif o man jie patys pačiausi, pietinis ir vakarinis.
Atsakyti
O mano daigus pomidoru ir perargonijas apniko amarai verysad.gif jau purskiau dvejopa chemija, dalis amaru nudziuvo, bet kiti viestiek gyvi nors tu pasiusk blink.gif
Gal jus zinot kokiu veiksmingu priemoniu?????????
Atsakyti
QUOTE(Jurapelius @ 2010 03 20, 09:21)
O mano daigus pomidoru ir perargonijas apniko amarai  verysad.gif jau purskiau dvejopa chemija, dalis amaru nudziuvo, bet kiti viestiek gyvi nors tu pasiusk  blink.gif

na kaip rozes mano vasara apniko amarai tai as juos acktara vaisinau ir jie isnyko tik per savaite... tai gal palukek siek tiek ir pakartok pvz. po kokia 2 ju savaiciu ax.gif
Atsakyti
O mano daigus pomidoru ir perargonijas apniko amarai  verysad.gif jau purskiau dvejopa chemija, dalis amaru nudziuvo, bet kiti viestiek gyvi nors tu pasiusk  blink.gif

O kaip tai atrodo gal kokią nuotrauką turi?
Atsakyti

Bandyčiau su kalio permanganato tirpalu palaistyti.
Atsakyti
Sveikutės,

Čia apie melionus ir arbūzus kalbėjot... Auginau ir aš pernai smile.gif

Sėjau apie kovo 11 d., vėliau šiltnamyje auginau. Ir tie, ir tie užaugino labai skanių vaisių, arbūzai tai nerealiai skanūs buvo, tik nedidukai (gal kad daug vaisių palikau megztis) tongue.gif Nuo sunokusių melionių visas šiltnamis kvepėjo thumbup.gif

Bet šiemet nebeauginsiu, nes labai jau daug vietos užima... ax.gif
Atsakyti