ziurejau zalioj stotelej bet kaina sakes 14.00 Lt.
turiu klausimeli, tikiuosi sulaukti patarimu, planuoju sodinti ankstyvas bulves i lysve, nete skaitinejau daug apie bulves po siaudais, viska jau pasiruoseme ir kartona ant lysves sudejom, tai pasidalinkite mintimis gal kuri auginote kaip sekesi? beje radau nete kad tam reikalui tinkamos yra sios veisles: Glorija, Beluga, Cinija
kazkaip paskutiniu metu ji manes nezavi geliu daigai pavyte buna, sodinukai dauguma is lenkijos jau gerokai padziuvusiom saknelemis...
QUOTE(georgiana @ 2010 04 28, 11:26)
beje radau nete kad tam reikalui tinkamos yra sios veisles: Glorija, Beluga, Cinija
aš kitokias veisles sodinsiu po šiaudais.
QUOTE(diasaja @ 2010 04 28, 12:27)
aš kitokias veisles sodinsiu po šiaudais.
na pasidalinki idejomis ka auginti planuoji
maciau braskeliu plantacijas, pas mane truputi mazesnes, siemet klojau juoda plevele ir skyles su zirklem karpiau braskeliu nosiukus laukan traukiau:)
QUOTE(georgiana @ 2010 04 28, 12:53)
1. na pasidalinki idejomis ka auginti planuoji
2. maciau braskeliu plantacijas, pas mane truputi mazesnes, siemet klojau juoda plevele ir skyles su zirklem karpiau braskeliu nosiukus laukan traukiau:)
2. maciau braskeliu plantacijas, pas mane truputi mazesnes, siemet klojau juoda plevele ir skyles su zirklem karpiau braskeliu nosiukus laukan traukiau:)
1. sodinsiu po šiaudais baltarusiškas ankstyvas (nežinau pavadinimo, nes kas davė, taip pat nežinojo) ir dar nusipirkau sėklinių: Anuška, Colette ir Vineta. Tik nežinau kurios keliaus po šiaudais, nes visoms neturėsiu kartono ir šiaudų.
2. man patarė, kad neverta agro plėvele juoda kloti, nes žolės vis viena pralenda. Aš šiaudais klosiu.
QUOTE(Militux @ 2010 04 28, 10:19)
aš ir jau kelios savaitės pasisodinus. laiškam turiu daugiamečius, tokius plonus laiškučius, jų nė sodint, nė persodint nereikia. mum patinka. aišku storų laiškų ir norisi vyrui, tai nuo didelių svogūnų nusipjauna
QUOTE(diasaja @ 2010 04 28, 14:19)
1. sodinsiu po šiaudais baltarusiškas ankstyvas (nežinau pavadinimo, nes kas davė, taip pat nežinojo) ir dar nusipirkau sėklinių: Anuška, Colette ir Vineta. Tik nežinau kurios keliaus po šiaudais, nes visoms neturėsiu kartono ir šiaudų.
2. man patarė, kad neverta agro plėvele juoda kloti, nes žolės vis viena pralenda. Aš šiaudais klosiu.
aciu tau uz patarimus
QUOTE(georgiana @ 2010 04 28, 14:30)
kad nėra už ką. Aš pati tik pradedanti (3 metai "ūkininkauju").
Gal kas žino daugiau apie bulvių veislę ANUŠKA, nusipirkau, o nieko apie jas nežinau.
QUOTE(georgiana @ 2010 04 28, 12:53)
siemet klojau juoda plevele ir skyles su zirklem karpiau braskeliu nosiukus laukan traukiau:)
Ne skyles reikia karpyt, o tik įpjaut kryželį toj vietoj kur daigas sodinasi. as pernai irgi skyles karpiau, vargau
O kada jau žirnius galima sėti
QUOTE(Militux @ 2010 04 29, 10:22)
Jau pats laikas
QUOTE(Militux @ 2010 04 29, 10:22)
mano jau paseti pries kokias keturias dienas. pries tai pamirkiau vandenyje.