Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 05, 11:37)
Dekoju uz gera zodeli, tuos ziedus as ant pirsto uzsimovus buvau, labai gerai ziurisi mirksiukas.gif

Avijacija dailus aksesuarai, labiausiai patiko su gyvunu motyvais, o kaip pritvirtinai segtukui i plaukus uzsegima g.gif

kepiau su modelinu jau. segtukas įvilktas galima sakyt. Šiaip kol lygiai padarai tai reik pasistengt ax.gif arba paskui su švitriniu dirbi dirbi.......
Atsakyti
jie skirti 2nuotraukom ir pedutes ar rankytes anspaudukui padaryt.
user posted image
user posted image

cia dovanele mano babytei. bus iteikta su nuotraukyte ax.gif .
user posted image

dukrytei i burely biseriukuij susideti dezute su jos issirinktu motyvu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Kvartetas labai grazu thumbup.gif man klimtas visuomet patiko, ypac medis smile.gif

Avijacija sakyciau nauja dekupazo rusi atradai, ir esi pradininke sagiu gamybos wink.gif siulyciau ir toliau pletoti sia ideja, labai fain!! originalu, nematyta, saunuole thumbup.gif labai krupsciai viska atlikus ir darbeliai tokie mieli ir rgazus kam ojjj wub.gif

squeezed labai faina dezute su egiptietiskais motyvais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 03 05, 12:55)
kepiau su modelinu jau. segtukas įvilktas galima sakyt. Šiaip kol lygiai padarai tai reik pasistengt  ax.gif  arba paskui su švitriniu dirbi dirbi.......

tai va esu kepusi pagrindus sagem taip nusivyliau tuo modelinu kepamu kai sukieteja tai paskui visus nelygumus kol nusvitrini doh.gif ismeciau lauk tuos pagrindus biggrin.gif

kvartetas man klimtas taip pat labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Klimtas pareikalavo labai daug darbo pritapant fona. Nemazai ir karpiau tas sakytes. zodziu bene ilgiausiai darytas. gaila foto neparodo visko kaip yra is tiesu. nesimato jokiu sendinimu patina ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
labas auksarankes,as naujoke ax.gif ir pradedancioji blush2.gif idedu savo pirmaji darbeli,dariau be sendinimo,galvojau bus grazu,bet nieko blatno... schmoll.gif

URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikax: 05 kovo 2010 - 22:19
QUOTE(kvartetas @ 2010 03 05, 16:01)
Klimtas pareikalavo labai daug darbo pritapant fona. Nemazai ir karpiau tas sakytes. zodziu bene ilgiausiai darytas. gaila foto neparodo visko kaip yra is tiesu. nesimato jokiu sendinimu patina ir t.t. 4u.gif

o... kvartete.. puikiai matau kiek padirbėta , nes ta medį pažįstu iki šaknų smegenų doh.gif wub.gif lygiai taip pat kaip ir žinau, ir matau kiek Raseleb įdėjo pastangų ir entuziazmo į žvakidę su tu tuo pačiu medeliu wub.gif buvo ne mokinė (mokint nereikėjo rolleyes.gif ) , o puiki draugija 4u.gif ir visad smagu pasidalinti individualiomis smulkmenomis, nes kiekviena iš mūsų kažką daro kitaip ir savaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 05 kovo 2010 - 22:31
Urupeja, Biriusa - ačiū 4u.gif
Kvartetas - man dar tas babytės rėmelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kiek idomybių visokių ax.gif
Biriusa, malonu, kad pastebėjai mano kuklią dėžutę bigsmile.gif

Crazy Daisy, man pie širdies tavo "dienoraščio dėžutė"
Aviacija, šaunus sumanymas, o kiek grožio galima sukurti! Lauksim dar ax.gif
Kvartetas, o man rėmelis su laiko gėlėm wub.gif
Mikax, smagi dėžutė mirksiukas.gif
Atsakyti
nu pasirodysiu dar:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Senai jau besilankiau... nuleidau rankas,nes vis man viskas negražiai gaunasi.. verysad.gif
Peržiūrėjau viską labai kruopščiai nerealūs darbai pas visas... wub.gif kad ko nepamirščiau net ant popierėlio susirašiau ką turiu pagirt..lotuliukas.gif

Raseleb žvakidė thumbup.gif Giagute sagė pasakiška mielai tokia nešiočiau blush2.gif Jenifer tobulai priderintas scrapo popieriukas... wub.gif Sobieska kaip visas nuostabu- trūksta žodžių, tos avytės tai nerealios.. thumbup.gif Glidė nuostabūs auskariukai... thumbup.gif wub.gif Kvartetas matosi kiek vargelio į klimto medį idėta..respect... pioneer.gif Aviacija 4u.gif didžiausias balionas už naujų kelių ieškojimą thumbup.gif mamučiukas nerealiai padirbėta 4u.gif
visos papuošalinės kruopščios mielai į jas ką susidėčiau... wub.gif Campari* prieskoninė lblb skoninga thumbup.gif bus_ka laabai kruošti dėžutė wub.gif

Keliu dabar aš savo alia šedevrėli.. doh.gif lotuliukas.gif nesijuokit lb,gerai? scare.gif blush-anim-cl.gif

Mažoji mis

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 06 kovo 2010 - 12:20
Ohara. nereikia saves taip nuvertinti. viskas gaunasi labai gerai. ir matosi kad kruosti esi. man tik noretusi skilimus ciut prigesinti. turiu sita servetele kur apacioj klijavai. tai man itrinimams aukso spalva tavajam darbely labai butu tikusi 4u.gif . arba jei dar nera nulakuota su balta spalvyte ant virsaus trupuciuka pasviesinti skilimukus ax.gif .

ir dar toks klausimukas patinka man tuos juosteles padarytos priekyje su sagyte. tik galvoju kaip praktikoje naudojant ar atidarinejant/uzdarinejant tos juosteles netrukdo?? neprisidaro? nes jei kiekviena syk reiketu istraukinet mane nervintu blush2.gif .

aviacijos klimtinis komplektukas thumbup.gif . kazkaip pradejo patikti man klimtas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 06 kovo 2010 - 12:26