Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Merginos, labai aciu uz gera zodi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man Jusu visu ivertinimas yra labai svarbus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pasirodau vėl rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 06 kovo 2010 - 18:21
ziezula_Labai fainas tavo rinkinukas wub.gif thumbup.gif
ohara dėžutė nuostabi wub.gif
Aviacijos rinkinukai fainuoliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , simtas metu jau cia nesirodziau, bet jusu darbelius kasdien apziuriu, saunuoles, kad taip darbuojates intensyviai ir naujokiu daug thumbup.gif , idesiu kelis savo paskutinius darbelius biggrin.gif

Krikštadėžė-daiktadėžė
user posted image

Rėmeliai
user posted image

user posted image
Atsakyti
iš po savo darbelių pagaliau atsilaisvinau ir dabar peržiūrėjau jūsų grožius wub.gif ,tai galiu vertinti biggrin.gif

kristule666 man 1 vietoj wub.gif ,man pats pačiausias neperkrautas stilius wub.gif

Kvartetas skoningai,spalvų derinys su piešiniuku gražiai susilieja bigsmile.gif

Ohara miela tavo dėžutė, thumbup.gif skilinėjimas,kaip tokį išgaunate? rolleyes.gif

Avijacija papuošaliukai liuks mirksiukas.gif

Urupėja papuošaliukai meniški thumbup.gif

SguezeeHRD skeldėjimas thumbup.gif ,lab traukia akį spalvos

Glide auskarai lab gražučiai rolleyes.gif

Mamučiukas gražūs darbeliukai mirksiukas.gif

Jenifer gražus derinukas "Mėlynoji paukštė " rolleyes.gif

Giagute kaip miela wub.gif

Campari kaip paprastai bet tikrai gražu bigsmile.gif

Raseleb žvakidė gera įdėja,gražu mirksiukas.gif

Aruna kukliai,bet liuks

Mamukas Indriukas rėmeliai thumbup.gif ,linksmučiai tokie

Sobieska su aviukais kietai thumbup.gif

Buska sendinimo efektas labai rolleyes.gif ir dėžutė liuks

Atsakyti
oj dirba cia visos, nesnaudzia, teisingai, pasitinkam pavasari kūrybiškai... drinks_cheers.gif

user posted image

p.s ar nieks daugiau nedekoruoja lėkščių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 03 06, 18:20)
ohara dėžutė nuostabi wub.gif

dėkui lblb blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Dowi @ 2010 03 06, 19:12)
Ohara miela tavo dėžutė, thumbup.gif  skilinėjimas,kaip tokį išgaunate? rolleyes.gif

dėkoju... 4u.gif skilinėjimą išgaunu su dvikomponentėmis priemonėmis įtrūkimus įtrinant spec. pasta... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2010 03 06, 21:44)
oj dirba cia visos, nesnaudzia, teisingai,  pasitinkam pavasari kūrybiškai... drinks_cheers.gif

labai grazu tik baltuma noretusi seseliukais prigesinti, sitokiom rozem norisi seseliu ax.gif

orintuxx remeliai labai labai wub.gif

Dowi vis tik kazkas su sia dezute ne taip ax.gif
Atsakyti
Dowi...as daryciau taip, bet tai dar nereiskia, kad TU taip turetum daryt mirksiukas.gif

Dezutes apatinej daly tamsu plema pradedant nuo ten to vadinamo seselio suskaldyciau su vienkomponenciu, nu kur geltoni plysimai matosi, o geles tamsius tarpus sviesinciau. Vnz.palikciau tik tamsius motyvus-geles, cia butu lengviausias variantas...dar galima butu iterpt dangtelio serveteles ornamentus be tu tamsiu pusleniu (geles pavadinimas biggrin.gif )

Remelis juriniu motyvu thumbup.gif

Man asmeniskai ant dezutes uzdeta vien tik nuotrauka nepatinka, norisi ja ipiest, kad neiskristu is konteksto, sulieti tskant su fonu, o ne tik padazau ir klijuoju ax.gif

Lekste man prasosi spalvu nors tu ka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 kovo 2010 - 08:22
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 06, 23:56)

Dowi vis tik kazkas su sia dezute ne taip  ax.gif

būtent kas ?
man gražu bigsmile.gif kaip antras darbelis mano esu patenkinta rolleyes.gif
daugumos nuotraukos taip paslaptingai pateiktos,tai negalima įžiūrėti trūkumų.. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowi @ 2010 03 07, 09:21)
daugumos nuotraukos taip paslaptingai pateiktos,tai negalima įžiūrėti trūkumų.. tongue.gif  ax.gif

biggrin.gif nu vakare parodysiu kokius trukumus as padariau "v kruplom planie"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 kovo 2010 - 08:29
QUOTE(sobieska @ 2010 03 07, 08:19)
Dowi...as daryciau taip, bet tai dar nereiskia, kad TU taip turetum daryt mirksiukas.gif

Dezutes apatinej daly tamsu plema pradedant nuo ten to vadinamo seselio suskaldyciau su vienkomponenciu, nu kur geltoni plysimai matosi, o geles tamsius tarpus sviesinciau. Vnz.palikciau tik tamsius motyvus-geles, cia butu lengviausias variantas...dar galima butu iterpt dangtelio serveteles ornamentus be tu tamsiu pusleniu (geles pavadinimas biggrin.gif )

man norėjosi dangtelio iš visos servetėlės..,tik vieną kampeliuką derinau prie šonų,kad susilietų,norėjosi kelių rudų pereinančių splavyčių..ir aukso detalių,čia aišku skonio reikalas,jei kam nepatinka spalvos raštai,tai ir atrodys kažkas ne taip,čia aš taip manau,o tarpeliai sutinku galėtų kažkur ir mažiau matytis bet čia tik nuotraukoj taip krenta į akis bigsmile.gif tai va taip iš arti nebijojau pasirodyt jums mirksiukas.gif rolleyes.gif .. man ta dėžutė kaip "Ugnis" biggrin.gif ,mano vyrui labai patiko biggrin.gif wub.gif
gal per griežtai jūs taip man blush2.gif ,su tokiais aukštais reikalavimais(susidariau nuomonę,kad visai šš..ta mano dėžutė tongue.gif ..)..juk aš ne dekupažo profas nesilygiuoju į jus,man tik malonumas kurti..spalvos man viskas,aš tapau su adata-siųvynėju wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2010 03 07, 08:28)
biggrin.gif  nu vakare parodysiu kokius trukumus as padariau "v kruplom planie"

nesakiau kad jūs mirksiukas.gif ..kieviename darbely įžiūriu grožį rolleyes.gif ,kad ir trūksta užbaigtumo,savitos kūrybos o ne tik nudažiau,priklijavau..ir jau menas..
ir matosi kas stengiasi,visada norisi tada pagirti.. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 07 kovo 2010 - 08:55