Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(kvartetas @ 2010 03 06, 12:21)
Ohara. nereikia saves taip nuvertinti. viskas gaunasi labai gerai. ir matosi kad kruosti esi. man tik noretusi skilimus ciut prigesinti. turiu sita servetele kur apacioj klijavai. tai man itrinimams aukso spalva tavajam darbely labai butu tikusi 4u.gif . arba jei dar nera nulakuota su balta spalvyte ant virsaus trupuciuka pasviesinti skilimukus ax.gif .

ir dar toks klausimukas patinka man tuos juosteles padarytos priekyje su  sagyte. tik galvoju kaip praktikoje naudojant ar atidarinejant/uzdarinejant tos juosteles netrukdo?? neprisidaro? nes jei kiekviena syk reiketu istraukinet mane nervintu blush2.gif .

Ačiū jums labai labai... 4u.gif ech..kad jau nulakuota.. verysad.gif o itryniau čia auksine spalva aš... unsure.gif tik kažkaip lb ryškiai čia atrodo blink.gif ištikro blankiau..nėra tie įtrūkimai tokie ryškūs unsure.gif

Kaikada kliūnantys pasitiako kaikada nea... blush2.gif
Atsakyti
buna ir man fotikas kartais istraukia spalvas. tuomet manau kad ner cia ko smulkintis-nuostabi dezute biggrin.gif
Atsakyti
Avijacija, Jusu papuosalai tiesiog fantastiski, taip kruopsciai padaryti wub.gif Jusu teismui dedu savo rinkini kavos tema 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Ohara man grazi tavo dezute wub.gif

ziezula labai fainas kavos komplektukas thumbup.gif superine dovana kazkam bus smile.gif

Avijacija man ta rudoji sage su auskarai su rugiu varpom ar kuom ten, superine bigsmile.gif thumbup.gif

Mikax man tavo dezute kiek per zalia, pakoregavus/ padazius fona manau butu zymiai graziau, jei nelakuota nebijok taisyti wink.gif bus negrazu nusveisi ir padarysi is naujo juk is to ir mokomasi 4u.gif
Atsakyti
kiek grožybių čia wub.gif

nelabai gaunasi įdėt foto kaip norėtūsi,su nauju psl mokausi įkelt foto blush2.gif

mano šedevras bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 06 kovo 2010 - 13:59
Sveikos, neseniai susidomėjau dekupažu 4u.gif
Pasidariau auskarus, bet nežinau ar išvis gerai dariau ir ar galima tai pavadinti, tai dekupažu. blush2.gif
Naudojau faneros skritulius, sumaišiau lipalą su vandeniu su šituo mišiniu klijavau ir tepiau ant paveiksliuko, kol užsidėjo sluoksnis, o kai viskas nudžiuvo tepiau laką.
Ar tai galima pavadint dekupažu? blush2.gif
Atsakyti
Dovi nelabai supratau cia dar nebaigta ta dezute ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju Kvartetas , Campari* už gerą žodį.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 06 kovo 2010 - 14:01
nuotraukoje atrodo kad medien amatosi o iš tikro aukso splavos dažnais doh.gif
Atsakyti
Avijacija papuosaliuku rinkinukai mieli 4u.gif

ziezula_ tokia sviezia kava pakvipo sterilus darbelis, bet labai man grazus thumbup.gif

ohara labai svelni dezute, suderinta viskas, o tas skilimas , kad ir foto atrodo ryskokas, tai jis bet kokiu atveju dera prie sageles priekyje esancios, labai grazu, saunuole wub.gif thumbup.gif

Dowi man tavo dezuteikazko truksta, isbaigtumo, arba foto neatskleidzia visos esmes ax.gif

Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 06, 14:20)

ohara labai svelni dezute, suderinta viskas, o tas skilimas , kad ir foto atrodo ryskokas, tai jis bet kokiu atveju dera prie sageles priekyje esancios, labai grazu, saunuole wub.gif  thumbup.gif

Ačiū širdingai.. bigsmile.gif kažkaip nesitikėjau kad patiks... wub.gif

ziezula_ lb dailiai padarytos dezutes ir padekliukai..tikrai lblb grazu... thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(urupeja2 @ 2010 03 06, 14:20)

Dowi man tavo dezuteikazko truksta, isbaigtumo, arba foto neatskleidzia visos esmes ax.gif

ačiū,bandysiu keist mirksiukas.gif ,nes pačiai kai foto pamačiau nelipo daiktas.. ax.gif
Atsakyti