QUOTE(vija @ 2010 04 21, 18:11)
Nu tada reiks pabandyt.Nelabai įsivaizduoju, kaip ten jį kartu su tuo sviestu įgrūst reiks į vidų, bet galbūt gamybos procese bus aiškiau
Nu dar bijau neperkepti, kaip tą reikiamą laiką įtaikyti, nes kaip supratau, tame slypi daug skanumo
Aš kai supilu visą tešlą į skardą, tada su šaukšteliu dedu kas pora cm riešutų sviesto "piramides", karamelę kraunu dar ant viršaus, o poto viską su pirštu arba šaukšteliu į tešlą įspaudi

O dėl kepimo laiko- tikrai labai daug duoda, aš pirmą kart truputėlį perkepiau

Geriau pilnai įkaitinti orkaitę ir poto kept ne ilgiau, nei nurodyta recepte ir pilnai atšaldyti šaldytuve. Ir šiaip jis man skanesnis, kai tik iš šaldytuvo, o ne kambario temperatūroje laikomas
QUOTE(žemyna* @ 2010 04 21, 21:31)
Šį kartą vėl bandžiau limonadą. Kadangi aną kartą vyrui nepatiko agurkų ir imbierų limonadas ir jį visą teko išgerti pačiai

, bet nepasiduodu ir šį kartą išmėginau kitą - limondą su bazilikais (tik vietoj jų naudojau mėtą). Nerealus gavosi

Šį jau tikrai darysiu nekartą
Papildyta:
Dar teko išmėginti Čempionų pusryčius su lašiša (bet vyras lašisos nemėgsta, tai buvo su šonine). Pati neragavau, bet vyras gyrė
Kulšelėms kepti nuvogiau marinatą iš keptos vištos recepto, bet man šiaip sau, matyt dėl to, kad turiu savo tradicinį marinatą, kuris man labai, tai šis neprilipo
Artimiausiu metu mėginsiu visas salotas iš eilės

Jaučiu netruksiu visus receptus išmėginti
O šokoladainis, tai tikrai nerealus, vienas vyras per porą vakarų suvalgė (aš tik paragavau, nes kcal bomba jau ten tikrai). Reikės dar kada vėl kepti
Va kokia mintis- aš žuvies jokios nevalgau, bandysiu kai norėsiu pasilepinti daryti su Parmos kumpiu, turėtų būt dieviškai skanu

O salotos labai skanios raudongūžių kopūstų

Limonadai jaučiu vasarą irgi labai eis į trasą

Vištienai siūlau sparnelių marinatą su imbieru, čili ir sojos padažu, egzotiškas ir skanus. O aš dabar kepu vištienos iešmelius pagal Mauriną, žiūrėsim kas gausis