QUOTE(Arkete @ 2010 04 23, 10:02)
Aš ir labai noriu šių salotų - tik va ar tikrai tų mėtų reikia?
Vakar lazanija kepiau... atrodo nieko įpatingo - o skonis kitoks, net sūnus valgė, ko niekad nedarydavo
Mėtos priduoda
išskirtinumo, nes be jų, pagal sudėtį, taigi nieko neišsiskiriančios salotos iš lietuviškų produktų. Aišku, jei mėtos nepatinka, geriau jų nedėt, bet man mėtos patinka ir kaip prieskonis, ir jų arbata (o mėta su šokoladu tai išvis fantastika

), tai jei būčiau jų negavus, būčiau salotų nedarius.
Lazanija mane vilioja, bet niekad jokios lazanijos nesu dariusi, tai kažkaip baisu imtis, juolab, kad mačiau receptas gan imlus laiko, ypač tos masės gaminimas ir troškinimas. Nu bet reiks kokį savaitgalį prisiruošt, nes vaikai labai nori sužinoti, kas ten per valgis, kurį Garfildas taip mėgo