Rekomenduoju orkaitėje išsikepti morkų (atrodo vištienos ir keptų morkų salotų receptas).
Kepiau morkas, bet salotų jos nesulaukė... Nepalyginamas skonis su virtomis, galėčiau visą kalną vienų be jokių mėsų ir salotų suvalgyti..
Suspaudziau katik ir ikisau i saldytuva aviziniu dribsniu- kokosu juosteles...dariau is puse produktu, nes turejau tik puse indelio kondensuoto pieno kuri norejau sunaudot ir dejau ne kukuruzu ar ryziu dribsnius, o kvieciu...ziuresim kas gausis...

Tikiu, kad Maurinos vistiena super..reiks savaitgaliui pasidaryt. As aplamai daug kokoso pieno naudoju, labai tinka vistienai padaziukas is jo, na tiesiog pakepus vistyte uzpilt ir patroskint. Na, o juosteles kokosu gavosi laaaabai skanios, net nevalgantys aviziuku kirto, oj kirto

QUOTE(kavute @ 2010 04 16, 20:17)
O šokoladainis yra dieviškas
Aišku kalorijų bomba, bet ypatingom progom pasilepinti galima
Tik vienas svarbus patebėjimas- pagrindinį skonį, bent jau mūsų šeimai, čia duoda riešutų sviestas, būtinai jį naudokite ir nepagailėkite 

Kur būna pirkti to RIEŠUTŲ SVIESTO?
Visose parduotuvese, mes paskutini kart pirkom IKI parduotuvej. Jo buna prie visu tu kremu ( Nutella ir pan.)
Nusipirkau ir as sia knyga, vartau ir galvoju kuri receptuka pirma isbandyti

QUOTE(Žvirblė @ 2010 04 20, 11:38)
Visose parduotuvese, mes paskutini kart pirkom IKI parduotuvej. Jo buna prie visu tu kremu ( Nutella ir pan.)
Čia turima omeny žemės riešutų sviestas - tas peanut butter, kurį taip mėgsta amerikonai?
Na taip, as manau.. na, bet jei klystu tegu kas pataiso mane...

Aš dar labai rekomenduoju ryžių pudingą
Labai skani ryžių košytė gaunasi

QUOTE(Žvirblė @ 2010 04 20, 17:48)
Taip taip, peanut butter. Visur pilna, ir maximoj, ir iki. Nu skanus dalykas, bet ir kaaaaloringas.
Dėl ryžių pudingo visom keturiom pritariu. Aš dariau orkaitėj tai super puper. Man primena tas košes, kur pardėj pardavinėja prie visokių varškyčių. Labai skanu

QUOTE(vija @ 2010 04 20, 12:26)
Kur būna pirkti to RIEŠUTŲ SVIESTO?
Būna visuose didžiuosiuose prekybos centruose, tik kai kuriuose padėtas prie kremų saldžių ir pan., o kitose parduotuvėse mačiau egzotinių maisto prekių skyrelyje.
QUOTE(vija @ 2010 04 20, 15:14)
Čia turima omeny žemės riešutų sviestas - tas peanut butter, kurį taip mėgsta amerikonai?
Taip