Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(Fiji @ 2010 04 02, 15:50)
Sveiki! Gal kuri bandėte kepti Velsietišką pyragą? Jei taip, tai kaip sekėsi? Ar tikrai gavosi toks šlapias ir skanus kaip nuotraukoje atrodo?  biggrin.gif


bandžiau smile.gif thumbup.gif dalykas, gal ne toks šlapias gavos kaip atodo, bet skanus laabai, kas tik ragavo kaulijo recepto smile.gif tiesa, aš vietoj arbatos vaisius užpyliau karštu vandeniu ir pora šaukštų brendžio ir laikiau pernakt, o ryte per kelioliką minučių padariau tešlą ir dar po pusvalandžio turėjau pyragą. Man jis tarp kitko skanesnis buvo ne ką tik iškeptas, o kitą dieną smile.gif būtinai kepsiu dar
Atsakyti
Na jei jau taip giriat Velsietišką pyragą, tai reiks pabandyt ax.gif

Vija, jei kepsi tuos keksiukus, parašyk kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau žuvies užtepėlę wub.gif Kaip skanu wub.gif thumbup.gif Ir koks puikus užkandis gaunasi thumbup.gif Tik pagyros šiam receptui.
Dabar bandysiu kepti šokoladainį, tikiuosi viskas gausis gerai ir skaniai blush2.gif
Atsakyti
Sokoladainis ir mano galvoje sukasi, galvoju reik rast rimtesne proga, nes kasdienai labai jau didele nuodeme blush2.gif ...
Atsakyti
Sakykit, o i ta burokeliu salotas su tunu burokelis naudojamas zalias ar virtas?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2010 04 16, 14:31)
Sakykit, o i ta burokeliu salotas su tunu burokelis naudojamas zalias ar virtas??  g.gif

virtas ax.gif bent jau as naudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2010 04 16, 11:20)
Sokoladainis ir mano galvoje sukasi, galvoju reik rast rimtesne proga, nes kasdienai labai jau didele nuodeme  blush2.gif ...

O šokoladainis yra dieviškas wub.gif Aišku kalorijų bomba, bet ypatingom progom pasilepinti galima mirksiukas.gif Tik vienas svarbus patebėjimas- pagrindinį skonį, bent jau mūsų šeimai, čia duoda riešutų sviestas, būtinai jį naudokite ir nepagailėkite tongue.gif
Atsakyti
Kepėm žuvų kąsnelius. Jau ne pirmą kartą kepu ką nors voliotą džiūvėsėliuose orkaitėje, nusiviliu ir daugiau nebebandysiu. Visgi skaniausiai džiūvėsėliai apkepa riebaluose. Orkaitėje tas viršutinis džiūvėsių sluoksnis apdžiūva, sukietėja... schmoll.gif Man neskanu. Beje, kepiau ne lašišą, o tilapiją, nors tiek gerai nes lašišos būtų buvę gaila biggrin.gif

Padažą maišau iš daug natūralaus jogurto, krapų, česnako, o majonezo dėjau labai nedaug. Padažas liuks.

Beje, Beatos nuotraukoje jie atrodo kaip kepti riebaluose... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiji @ 2010 04 13, 19:30)
O gal kuri kepėt keksiukus su mėlynėmis? Nes aš kepiau, tačiau nelabai kas gavosi  schmoll.gif  kaip čia pasakius... tokie "nekeksiški" keksiukai... galbūt dėl to kad naudojau ekstra miltus, gal jie nelabai tinka  g.gif

katik istraukiau is orkaites keksiukus su melynem gavosi puikus thumbup.gif dejau saldytas melynes,ir bananinius bandziau pasaka bigsmile.gif vienus kepiau mazose formeles kitus didesnes tai tie kur mazutese buvo labiau sukepa, skaniau didesnes tada gaunasi puresni 4u.gif
Atsakyti
Šiandien pas mane Beatos diena, pietums viriau bulviu porų sriubą, ir dariau burokėlių ir tuno salotas, labai skanu, daug gaunasi, dar liko ir rytojui, o vakarienei kepsiu kiaulienos sprandinės kepsniukus.
Atsakyti
Šiandien gaminau Chili con carne, su improvizacijom šiokiom tokiom, bet gavosi dieviškai skanu, labai labai rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
Labai skanus gavosi aviziniai sausainiai smile.gif thumbup.gif Daugiau niekad ju nebepirksiu parduotuvej ... ax.gif ir Bolognese padaziukas labai skaniai valgesi drinks_cheers.gif
Atsakyti