
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 31, 09:41)
Popieriniu nereikia tepti riebalais
Silikoniniu mini keksiukams nemaciau pirkti formeliu, o juos kepu dazniausiai, tad tenka naudotis metaline forma + popierinem.

Tai kodėl ma prilipo???? nieko nesuprantu

QUOTE(Arkete @ 2010 05 31, 10:00)
Tai kodėl ma prilipo???? nieko nesuprantu
viską dariau pagal receptą? negi daugiau niekam neprilipo?

Gal dar priklauso nuo tų popieriukų kokybės. Vienąsyk esu kepusi popierinėse kitus keksus, tai man irgi prilipo. Gali būti, kad būna įvairių tų popierinių, iš kokybiškesnio popieriaus ir prastesnio popieriaus.
Aš irgi kepiau popierinėse formelėse. Popierius prilipo, bet nežiauriai. O kitą dieną tai gražiai nusilupo
.

Labai norėjau išmėginti ir pagaliau išmėginau makaronus su feta, cukinijomi ir pomidorais. Patiekalas visiškai netinkamas bent mano skoniui
Valgyti galima, bet man neskanu
Turiu savo 4 tradicinius patiekalus su makaronais, tai šis kažkaip labai nuvylė. Tikrai teko gaminti ir valgyti daug skanesnius patiekalus iš makaronų



QUOTE(spaNguolė @ 2010 05 31, 10:24)
Aš irgi kepiau popierinėse formelėse. Popierius prilipo, bet nežiauriai. O kitą dieną tai gražiai nusilupo
.

Niekas kitos dienos nesulaukė, gerai kad su popieriukais nesučiaumojo



QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 31, 09:41)
Popieriniu nereikia tepti riebalais
Silikoniniu mini keksiukams nemaciau pirkti formeliu, o juos kepu dazniausiai, tad tenka naudotis metaline forma + popierinem.

maxese dabar yra pirkti silikoniniu formeliu ( atskirai) maziems keksiukams. atrodo 6 vienetai apie 7 lt

QUOTE(Lusasita @ 2010 05 31, 14:15)
maxese dabar yra pirkti silikoniniu formeliu ( atskirai) maziems keksiukams. atrodo 6 vienetai apie 7 lt 

Super! reiks būtinai įsigyti - ačiū

QUOTE(Wika& @ 2010 05 20, 13:34)
o as niekaip negaliu atsisakyti sokoladiniu sausainuku su riesutais
kol MB neatsibos kepsiu kasdien 


QUOTE(Wika& @ 2010 05 28, 22:56)
as siandien koki 15 karta juos kepiau
jau mintinai moku kas kaip irkeu is dvigubos normos
isbandziau visaip su sokoladu be jo,su riesutais ir be, barsciau kokosu drozliu zodziu turbinau kaip imanydama ir visgi skaniausia man be riesutu bet su sokolado gabaleliais 




neradau recepto, o norisi isbandyt tuos sokoladinius sausainius

sokoladiniu sausainiu receptas
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.
QUOTE(Paulyte @ 2010 05 31, 16:11)
sokoladiniu sausainiu receptas
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.
aciu, bandysiu