Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Popieriniu nereikia tepti riebalais schmoll.gif Silikoniniu mini keksiukams nemaciau pirkti formeliu, o juos kepu dazniausiai, tad tenka naudotis metaline forma + popierinem.
Atsakyti
Gaminau tingini- neblogas ir labai greitai gaunas, tiesa, riebokas. O paprastas obuoliu pyragas isejo susmeges, kazin kodel ?
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 31, 09:41)
Popieriniu nereikia tepti riebalais  schmoll.gif  Silikoniniu mini keksiukams nemaciau pirkti formeliu, o juos kepu dazniausiai, tad tenka naudotis metaline forma + popierinem.

Tai kodėl ma prilipo???? nieko nesuprantu sad.gif viską dariau pagal receptą? negi daugiau niekam neprilipo?
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 05 31, 10:00)
Tai kodėl ma prilipo???? nieko nesuprantu sad.gif viską dariau pagal receptą? negi daugiau niekam neprilipo?

Gal dar priklauso nuo tų popieriukų kokybės. Vienąsyk esu kepusi popierinėse kitus keksus, tai man irgi prilipo. Gali būti, kad būna įvairių tų popierinių, iš kokybiškesnio popieriaus ir prastesnio popieriaus.
Atsakyti
Aš irgi kepiau popierinėse formelėse. Popierius prilipo, bet nežiauriai. O kitą dieną tai gražiai nusilupo thumbup.gif .
Atsakyti
Labai norėjau išmėginti ir pagaliau išmėginau makaronus su feta, cukinijomi ir pomidorais. Patiekalas visiškai netinkamas bent mano skoniui blush2.gif Valgyti galima, bet man neskanu unsure.gif Turiu savo 4 tradicinius patiekalus su makaronais, tai šis kažkaip labai nuvylė. Tikrai teko gaminti ir valgyti daug skanesnius patiekalus iš makaronų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2010 05 31, 10:24)
Aš irgi kepiau popierinėse formelėse. Popierius prilipo, bet nežiauriai. O kitą dieną tai gražiai nusilupo  thumbup.gif .

Niekas kitos dienos nesulaukė, gerai kad su popieriukais nesučiaumojo lotuliukas.gif o tos popierinės formelės turėtu būti iš kokio nors sviestinio popieriaus turbūt - tada ir nepripiltu? g.gif nor s su silikonine forma tai tikrai neprašaučiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 05 31, 09:41)
Popieriniu nereikia tepti riebalais  schmoll.gif Silikoniniu mini keksiukams nemaciau pirkti formeliu, o juos kepu dazniausiai, tad tenka naudotis metaline forma + popierinem.

maxese dabar yra pirkti silikoniniu formeliu ( atskirai) maziems keksiukams. atrodo 6 vienetai apie 7 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 05 31, 14:15)
maxese dabar yra pirkti silikoniniu formeliu ( atskirai)  maziems keksiukams. atrodo 6 vienetai apie 7 lt  mirksiukas.gif

Super! reiks būtinai įsigyti - ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika& @ 2010 05 20, 13:34)
o as niekaip negaliu atsisakyti sokoladiniu sausainuku su riesutais ax.gif kol MB neatsibos kepsiu kasdien lotuliukas.gif

QUOTE(Wika& @ 2010 05 28, 22:56)
as siandien koki 15 karta juos kepiau doh.gif  lotuliukas.gif jau mintinai moku kas kaip irkeu is dvigubos normos hihihi.gif  isbandziau visaip su sokoladu be jo,su riesutais ir be, barsciau kokosu drozliu zodziu turbinau kaip imanydama ir visgi skaniausia man be riesutu bet su sokolado gabaleliais thumbup.gif

neradau recepto, o norisi isbandyt tuos sokoladinius sausainius ax.gif
Atsakyti
sokoladiniu sausainiu receptas
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2010 05 31, 16:11)
sokoladiniu sausainiu receptas
100g sokolado, 120g sviesto, 150g cukraus ir tiek pat miltu,1 kiausinis,0,5saukstelio kepimo milteliu, 2 kupini saukstai kakavos, 2 saujos riesutu bet kokiu.
Sokolada susmulkinti 1cm gabaliukais. Sviesta istirpinti ir sumaisyti su cukrumi,siek tiek paplaktu kiausiniu. Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir kakava. Miltu misini berti i sviesto cukraus ir kiausinio mase, deti riesutus, sokolado gabaliukus,vel sumaisyti. Saukstu deti i skarda. Kepti 190 laipsniu temp.15-20 min. Sausainiai kepdami pasileis i blynukus. Tik isemus bus minksti,veliau sukietes.

aciu, bandysiu
Atsakyti